Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Φάρσαλα

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 08:33

Στο πλαίσιο των πολύπλευρων κοινωνικών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, η τοπική οργάνωση Καβάλας, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε ακόμη μια πετυχημένη αιμοδοσία στο νοσοκομείο Καβάλας.  Η δράση αυτή έχει καθιερωθεί από το 2012 και σκοπό έχει να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του Εθνικισμού που βάζει πρώτα τον Έλληνα και βρίσκεται δίπλα στον απλό πολίτη εκεί όπου το επίσημο κράτος αδιαφορεί.

Επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στον σεβασμιοτάτο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου, Στέφανο. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία και την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας από το ανθελληνικό κράτος της αριστεράς. Πιο συγκεκριμένα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτριος Βογιατζής, αναφέρθηκε στην πάγια θέση του κινήματος μας που είναι η προστασία της Ορθοδοξίας και η πάταξη των φαινομένων που οδηγούν στην σταδιακή ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και τόνισε πως στους σημερινούς καιρούς, που το Έθνος μας δέχεται χτυπήματα από παντού η Ορθοδοξία παραμένει το τελευταίο οχυρό.

​Μνημόσυνο για τον εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα τέλεσαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα Φάρσαλα συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης.