Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Ημαθία, Πάτρα

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 08:32

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ενημερωτική δράση στα καταστήματα και τα καφέ της περιοχής, μοιράζοντας το πολιτικό πρόγραμμα του κινήματος και  εκατοντάδες φύλλα των εφημερίδων Χρυσή Αυγή και Εμπρός.Η ιδιαίτερα θετική αποδοχή του κόσμου διαψεύδει τις συστημικές δημοσκοπήσεις με τις οποίες το καθεστώς επιχειρεί να «διορθώσει» τη ψήφο των Ελλήνων, που στρέφονται μαζικά προς το μοναδικό κόμμα που δε συναινεί στην οικονομική αφαίμαξη του λαού με τα μνημόνια και να διαβρώσει την εμπιστοσύνη του απέναντι στο μοναδικό κίνημα που αντιστάθηκε και αντιστέκεται απέναντι στην προδοτική συμφωνία με την οποία ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας στους Σλάβους.


Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ημαθίας προέβησαν σε ανάρτηση πανό στον οδικό κόμβο της Αλεξάνδρειας, διατρανώνοντας με τον τρόπο αυτό την αναμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και στέλνοντας ένα μήνυμα Εθνικής Αντίστασης στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών παραδίδει τα πάντα στους σφετεριστές Σκοπιανούς.

Επί ένα τρίωρο περίπου, όπου οι Συναγωνιστές βρισκόταν στο κομβικό αυτό οδικό σημείο, το σύνολο σχεδόν των διερχόμενων οδηγών ξεσπούσε σε αυθόρμητα και συνεχή κορναρίσματα, χειροκροτήματα αλλά και συνθήματα υποστήριξης, ενώ πολλοί σταμάτησαν για να συνομιλήσουν με τους Συναγωνιστές και να εκφράσουν την στήριξή τους στον αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι πλέον εμφανέστατη η μαζική στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας συνεχίζεται!

Την Κυριακή 1/7/2018 ομάδα συναγωνιστών της Τ.Ο. Πατρών παρευρέθησαν στην επιμνημόσυνη τελετή για τα 70 χρόνια από την θυσία του Ανθυπομοίραρχου Κων. Παπαδοπούλου και των Χωροφυλάκων του.