Δραστηριότητες Τοπικών: Αυστραλία, Πέλλα, Ξάνθη

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 08:33

Χρυσή Αυγή Αυστραλίας: Οι Συναγωνιστές πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στις περιοχές Marrickville & Belmore. Η ανταπόκριση του κόσμου για άλλη μια φορά υπήρξε θετική απέναντι στο Κίνημα μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Ο Αγώνας για μια περήφανη Ελλάδα συνεχίζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ενημερωτική δράση συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας στην Σκύδρα

Έκτακτη συμπληρωματική εθελοντική Αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Με την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, κλιμάκιο συναγωνιστών προχώρησε σε συμπληρωματική αιμοδοσία.

Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η αναπλήρωση των ποσοτήτων αίματος που διατέθηκαν σε συνέλληνες από την υπάρχουσα τράπεζα αίματος που τηρείται στο τμήμα αιμοδοσίας από την Τ. Ο. Ξάνθης. Άψογη παραμένει η συνεργασία του προσωπικού του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης με τους συναγωνιστές αιμοδότες. Πιστοί στην ιδεολογία μας και στο καθήκον, ως Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό κάθε δοκιμαζόμενου Έλληνα, όπου κι όποτε μας χρειαστεί.