Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Κεφαλονιά

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 - 08:32

Το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα καταστήματα, στα σπίτια και τα καφέ της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες καθώς και φυλλάδια με την πρωτοβουλία του Λαϊκού Συνδέσμου σχετικά με το ψήφισμα διαμαρτυρίας ενάντια το ρατσισμό των Ελλήνων.

Η ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως θερμή και πολλοί αφυπνισμένοι Έλληνες υπέγραψαν θεωρώντας το χρέος τους προς την πατρίδα και τα παιδιά τους. Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι οι θέσεις τις οποίες πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και η διάδοση και εφαρμογή τους αποτελεί την εγγύηση, ώστε να πάρουν οι Έλληνες την πατρίδα τους πίσω.

Την Τρίτη 26/9/2017 το απόγευμα, η Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε Τελετή Μνήμης και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αντιπλοιάρχου Γεωργίου Μπλέσσα, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας. Του Γεωργίου Μπλέσσα, που σκοτώθηκε στις 26/9/1943 ως κυβερνήτης του α/τ Βασίλισσα Όλγα, όταν αυτό βυθίστηκε αύτανδρο έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από γερμανικά αεροσκάφη στο Λακκί της Λέρου.

Του Γεωργίου Μπλέσσα, που παρέμενε επί χρόνια ξεχασμένος απ’ όλους, μέχρι που η Χρυσή Αυγή ενημέρωσε πριν μια εβδομάδα το Λιμεναρχείο για την εκδήλωσή της αυτή, κι έτσι αναγκάστηκαν, ντροπιασμένοι για άλλη μια φορά, Δήμος και Περιφέρεια να σπεύσουν την προηγούμενη της εκδήλωσης, μέσω μιας ΜΚΟ (!!! προφανώς δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς γιατί δεν υπήρχε προγραμματισμός για κάτι τέτοιο) δικού τους ανθρώπου (και πρώην αντινομάρχη), να οργανώσουν αντίστοιχη εκδήλωση για το πρωί, βγάζοντας μόλις την παραμονή ανακοίνωση στα ντόπια μμε, κι εμφανιζόμενοι σαν βρεγμένες γάτες το πρωί της Τρίτης στο Λιμεναρχείο… ως ουρά μιας ΜΚΟ(!!!...).

Φυσικά, αυτά και άλλα πολλά που αφορούσαν τους τραγικούς πολιτικάντηδες της Κεφαλονιάς, καυτηρίασε στο σύντομο πρόλογό του, πριν την κυρίως ομιλία του και την κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή εκ της Νεολαίας μας, Γεράσιμο Μαριάτο, ο Γραμματέας της Τοπικής, Χρήστος Δάβουλος. Ευτυχώς, οι άντρες του Λιμενικού Σώματος προνόησαν και απέσυραν τα στεφάνια των προδοτών από την προτομή (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) λίγο πριν τη δική μας εκδήλωση, κι έτσι δεν βρέθηκαν αυτά στη θάλασσα, προκειμένου να «τιμήσουν» τα ψάρια, στα οποία, σύμφωνα με τους ανθέλληνες προδότες πολιτικάντηδες, «ανήκουν οι ελληνικές θάλασσες» και όχι σε όσους έδωσαν τη ζωή τους υπερασπίζοντάς τες, όπως ο Κυβερνήτης Μπλέσσας και οι ήρωες ναύτες του.

Έτσι, τον φόβο μας να ’χετε και να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε τρισάθλιοι εθνοπροδότες. Και του χρόνου… Κυβερνήτης Γεώργιος Μπλέσσας - ΑΘΑΝΑΤΟΣ