Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ημαθία, Δυτική Αττική

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - 08:33

Την περασμένη εβδομάδα, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας διεξήγαγε ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Ακροπόταμο και Κάρυανη.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν φανερός από την πρώτη στιγμή που οι συναγωνιστές έκαναν την εμφάνιση τους στην περιοχή. Κατά την διάρκεια της εξόρμησης δεκάδες πολίτες συνομίλησαν με τα στελέχη του κόμματος και εξέφρασαν την απογοήτευση τους αναφορικά με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διαμορφώνουν τα μνημονιακά μέτρα αλλά και την ανικανότητα του κράτους να προστατέψει τους πολίτες του.

Οι συναγωνιστές αφού μοίρασαν μέχρις εξαντλήσεως το υλικό έδωσαν την υπόσχεση ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους Έλληνες και ότι θα συνεχίζουν να μάχονται κατά της χούντας του μνημονίου, εντός κι εκτός κοινοβουλίου.

Την περασμένη εβδομάδα πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας προέβη σε πολύωρη ενημερωτική εκστρατεία σε Αλεξάνδρεια, Πλατύ, Τρίκαλα και Κλειδί Ημαθίας, διανέμοντας εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματος και ενημερωτικά φυλλάδια για την εξέλιξη της δίκης-παρωδία της Χρυσής Αυγής.

Τελική στάση έγινε στο Κλειδί Ημαθίας, όπου οι συναγωνιστές παραβρέθηκαν με κατοίκους του χωριού και τους ενημέρωσαν για το πολιτικό πρόγραμμα του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Ο απόλυτος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας, δεν μπορεί να σταματήσει την ενημέρωση των Ελλήνων για τις πολιτικές μας θέσεις, ούτε την αυξανόμενη αποδοχή τους από όλο και περισσότερους Έλληνες.

Ενημερωτική δράση στο κέντρο του Περιστερίου πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής