Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ανατολική Αττική, Αθήνα

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 - 08:32

Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας, το Σάββατο 1 Απριλίου, πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική δράση στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Στόχος των αλλεπάλληλων δράσεων είναι η αφύπνιση των Ελλήνων μέσα από την συνεχόμενη παρουσία με ενημερωτικές εξορμήσεις ενάντια στο εθνοκτόνο μνημόνιο και τα νέα εξοντωτικά μέτρα που φέρνει η αριστερή κυβέρνηση των μπολσεβίκων, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την περαιτέρω φτωχοποιήση των Ελλήνων.

Ενάντια στην αριστερή τρομοκρατία και την ψευτοδεξία που νομιμοποίησε τον κουμουνισμό στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή μάχεται για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Η απάντηση στην ψευτοδημοκρατία της μεταπολίτευσης και στα ερπετά της δημοσιογραφίας που συκοφαντούν το κίνημα μας πρέπει να είναι μόνο μία: Άνευ όρων αγώνας μέχρι την τελική ΝΙΚΗ! 

Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία της Συναγωνίστριας Κατερίνας Αγγελή με θέμα: "Εθνικισμός στην εποχή των μνημονίων-Σημεία των καιρών ". Η Συναγωνίστρια στην αρχή της ομιλίας της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι παρά πολύ σημαντικό για την Κοινωνία μας να είναι αφυπνισμένη για τους πιθανούς κινδύνους και πως μονάχα η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται για το συμφέρον των πολιτών ενάντια σε κάθε λογής κόμμα και απόκομμα που μονοπωλεί την δημόσια ζωή της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος απαρτίζεται από άτομα τα οποία είναι υγιή, τίμια και αγαπούν τον Τόπο των προγόνων τους.

Εν συνέχεια σημείωσε την αλήθεια που επιμελώς κρύβουν άπαντες στα ΜΜΕ, ότι οι λαθρομετανάστες που εμφανίζονται στις ακτές μας αποτελούν μια ασύμμετρη ισλαμική απειλή για την Ορθοδοξία, και μονάχα οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν το σθένος να υπερασπιστούν την Χριστιανική μας Πίστη και το Μέλλον των Παιδιών μας, διότι οι Χρυσαυγίτες διαθέτουν αυτούσια την Ψυχή που ανέκαθεν είχε διαχρονικά κάθε Ήρωας του Έθνους μας! Στο τέλος, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους να καταλάβουν πως είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της Ιστορίας και καλούμαστε να σταθούμε αντάξιοι των δύσκολων περιστάσεων που βιώνουμε.

Όλος ο κόσμος έχει στραμμένο το βλέμμα του στις πολιτικές εξελίξεις της Ευρώπης και η Ελλάδα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον δύσκολο Αγώνα μας ώστε να καταφέρουμε να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τους ζυγούς της τοκογλυφίας και να δώσουμε το παράδειγμα σε κάθε Λαό της Γηραιάς Ηπείρου πως ο μοναδικός δρόμος για την Σωτηρία των Εθνών μας είναι αυτός του Λαϊκού Εθνικισμού! Στο τέλος της ομιλίας όλοι σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή του ΕΛΑΜ Αντρέα με θέμα: "Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ." Ο Συναγωνιστής με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα της εποχής και στην εποποιία που διεξήγαγε η Ε.Ο.Κ.Α  εναντίον των Άγγλων αποικιοκρατών. Την ίδια ώρα όμως που οι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α που έπεφταν ηρωικά μαχόμενοι στην μάχη  η στις αγχόνες που έστηναν οι Άγγλοι, οι κομμουνιστές της Κύπρου και το κόμμα τους το ΑΚΕΛ έπαιξαν προδοτικό ρόλο στον αγώνα των  Κύπριων για ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. προκάλεσε τον Παγκόσμιο  θαυμασμό και έδειξε τον δρόμο προς την ελευθερία. Με το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή τον λόγο πήραν οι Συναγωνιστές Ιωάννης Βουλδής Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών και Γιώργος Μισιάκας όπου αναφέρθηκαν και αυτοί με την σειρά τους  στον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Μάλιστα ο Συναγωνιστής Βουλδής τόνισε ότι ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. θα εμπνέει για πάντα τους Έλληνες εθνικιστές για μια ισχυρή και ελεύθερη πατρίδα.