Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ημαθία

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 - 08:32

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή  και βουλευτή Ν. Πέλλης Ιωάννη Σαχινίδη σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές. Ο Συναγωνιστής Σαχινίδης αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος μας και επισήμανε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή ξεσκεπάζει τα σκάνδαλα του ένοχου πολιτικού κατεστημένου και ότι είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στην χώρα που ασκεί πραγματική αντιπολίτευση.

Τελειώνοντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ελληνικός λαός παρόλο την σιωπή που έχουν επιβάλει τα κανάλια της διαπλοκής, γνωρίζει ποιοι πραγματικά αγωνίζονται για την αξιοκρατία και για την εξυγίανση της χώρας και για αυτό στις επόμενες εκλογές το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Βιντεοπροβολή με θέμα την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεκάδες συναγωνιστές βρέθηκαν στην πόλη της Νάουσας για προγραμματισμένη ενημερωτική συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι και θα είναι πανταχού παρών για να διαδοθεί η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών. Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται!