Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Χαλκιδική, Πάτρα

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 - 08:33

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου, Παναγιώτη Καρυτιανό με θέμα: “Η Εθνεγερσία του 1821”. Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα έκανε αναφορά στην διαστρέβλωση της ιστορίας από τους μαρξιστές, οι οποίοι επικαλούνται σενάρια “ταξικής επανάστασης” ώστε να αφαιρέσουν τον εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα της Εθνεγερσίας.

Στην συνέχεια, κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο συναγωνιστής παρέθεσε μεγάλο αριθμό ιστορικών ντοκουμέντων, μέσω των οποίων αποδόμησε κάθε κομμουνιστική κι ανθελληνική θεωρία κι επιχείρημα. Κλείνοντας, ο συναγωνιστής φτάνοντας στο σήμερα, επέλεξε να θέσει ένα ερώτημα: «Έλληνες ή ραγιάδες;» Άλλη μία εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Νέα Μουδανιά συμμετείχε η βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου, η οποία και κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Στην τακτική εβδομαδιαία συνάντηση της Τ.Ο Πατρών πραγματοποιήθηκε ομιλία αφιερωμένη στον Εθνικιστή Καθηγητή Πανεπιστημίου Δημήτριο Βεζανή συνεχιστή των Εθνικιστικών ιδεών του Περικλή Γιαννόπουλου και του Ίωνος Δραγούμη.