Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πάτρα - Παρουσία Γ. Επιτήδειου στην συνέλευση Περιπτερούχων

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 08:32

Tην Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Πέππα Γεωργίου με θέμα " 25η Μαρτίου 1821 - Μνήμες Επαναστάσεως" . Ο Συναγωνιστής στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στους μεγάλους Ήρωες του Έθνους μας οι οποίοι επαναστάτησαν εναντίον των τυράννων της Πατρίδας μας το 1821 και άφησαν το πιο ευγενές παράδειγμα για εμάς τους νεότερους που αυτήν την εποχή στεκόμαστε απαθείς και φοβισμένοι ενάντια στους σύγχρονους εξουσιαστές μας. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις διαφορές που διακρίνονται όσον αφορά την διδασκαλία της Ελληνικής Επανάστασης μεταξύ των προηγούμενων δεκαετιών και της σημερινής εποχής. Η σημερινή νεολαία διδάσκεται ανακριβώς τα γεγονότα της Επανάστασης και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα από τα ανδραγαθήματα των Προγόνων τους. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει αυτή η νοσηρή κατάσταση είναι να αναλάβουν την διακυβέρνηση του κράτους μας οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!

Επίσης επεσήμανε το γεγονός πως οι εχθροί του Έθνους μας είναι όλοι αυτοί οι παλαιοκομματιστες που δρουν με ίδιον όφελος εναντίον της Πατρίδας μας και συνεχίζουν να στηρίζουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ενώ απειλή για την επιβίωση των Ελλήνων είναι η άμετρη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο που σε λίγα χρόνια θα αποτελούν την πλειοψηφία σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Εν τέλει, σημείωσε με πάθος πως το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών και των ντόπιων εντολοδόχων τους είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός πολιτικός φορέας που με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο, πρωτοστατεί στον Εθνικό Αγώνα εδώ και πολλές δεκαετίες με μοναδικό γνώμονα το καλό της Ελλάδας.

Όλοι αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν και μας υβρίζουν, μας φοβούνται γιατί έχουμε σκοπό να δώσουμε τέλος στις προδοτικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών της μεταπολίτευσης και με παράδειγμα την ανιδιοτελή Αγάπη στην Πατρίδα που επέδειξαν οι Έλληνες που επαναστάτησαν εναντίον των εχθρών, να οδηγήσουμε την Χώρα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της Εθνικής ορθότητας ! Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος  Ζήτω το Έθνος!

Όταν οι παρακρατικές ομάδες του Σύριζα βεβηλώνουν τα Εθνικά μας Σύμβολα στην πόλη μας, συναγωνιστές της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησαν διανομή έντυπου υλικού αφιερωμένη στην Εθνική μας παλιγγενεσία.

Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στη Συνέλευση του Συνδικάτου Περιπτερούχων, Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών παρευρέθη ο Ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν πλήξει τον συγκεκριμένο κλάδο με αποτέλεσμα τα χιλιάδες λουκέτα, αλλά και την εκτίναξη του λαθρεμπορίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνελεύσεως οι επαγγελματίες του χώρου συζήτησαν τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και για τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσουν σε εθνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αρωγός και συμπαραστάτης στον κλάδο θα είναι με κάθε μέσο η Χρυσή Αυγή ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους επαγγελματίες ο Γ. Επιτήδειος.

Ο Στρατηγός αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει παράσχει στα δίκαια αιτήματα του κλάδου ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τόσο στο εθνικό όσο καί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ενημέρωσε τους συνέδρους για τις δυνατότητες που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου ο κλάδος να προστατευθεί από τις καταστρεπτικές πολιτικές των ελλαδικών κυβερνήσεων. Η υποστήριξη των επαγγελματιών του χώρου από την Χρυσή Αυγή, αναγνωρίστηκε και επικροτήθηκε από το κοινό, αλλά και το προεδρείο του Συνδικάτου. Παράλληλα, έγιναν δηλώσεις σε εκπροσώπους του τύπου οι οποίοι κάλυπταν τις εργασίες του Συνεδρίου.