Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Καβάλα - Συνέντευξη Χρήστου Χατζησάββα

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 - 08:32

Με περίσσιο ενθουσιασμό και χαμόγελα υποδέχθηκε η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής στην μετεκλογική συγκέντρωσή της μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου. Την ομιλία άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη της Τ.Ο. για τον προεκλογικό αγώνα που έδωσαν και τα επιτυχή αποτελέσματα που κατάφεραν στους Δήμους των Βορείων Προαστίων, ευχαρίστησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους που για ακόμη μια φορά, σε καθεστώς αριστερής τρομοκρατίας, κράτησαν τις θέσεις τους στα εκλογικά κέντρα και διασφάλισαν ότι τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής θα δίνονταν στους ψηφοφόρους και θα προσμετρούνταν στην καταμέτρηση.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στο Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Απόστολο Γκλέτσο που με μια χειμαρρώδη ομιλία ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους. Ο Συναγωνιστής Γκλέτσος θύμισε σε όλους ότι το Εθνικιστικό Κίνημα κατόρθωσε κάτι αδιανόητο. Να παραμείνει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, χωρίς κρατική χρηματοδότηση, απόλυτη φίμωση από τα ΜΜΕ και παρακρατικής τρομοκρατίας από τους "κόκκινους κομπάρσους" του καθεστώτος. Το κεντρικό σύνθημα που κυριάρχησε στην ομιλία ήταν ότι "Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν τελειώνει σε μια εκλογική αναμέτρηση, ούτε δικαιώθηκε.." και κάλεσε σε εγρήγορση τους Εθνικιστές καθώς από εδώ και πέρα ξεκινά η πορεία προς την εξουσία.

Η Χρυσή Αυγή έχει χρέος να υπερασπιστεί το περήφανο "ΟΧΙ" των Ελλήνων στο Μνημόνιο, ως η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη στο νέο Κοινοβούλιο και να δώσει μάχη για τα εθνικά δίκαια και να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες. Σε αυτή τη μάχη είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων, αλλά στο τέλος, όπως γίνεται πάντα, η Ελλάδα θα Νικήσει.

Ο γραμματέας της Τοπικής Καβάλας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Βογιατζής, μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, και ανέλυσε το εκλογικό αποτέλεσμα. Πρόσθεσε ότι η νέα μνημονιακή κυβέρνηση της αριστεράς θα αναγκαστεί να εφαρμόσει το μνημόνιο που θα την οδηγήσει σύντομα στην κατάρρευση τόσο κυβερνητικά όσο και εκλογικά.

Συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα στην Εγνατία Τηλεόραση