Δραστηριότητες Τοπικών: Σύρος - Παρουσία Ν. Κούζηλου και Σ. Βλάχου σε εκδηλώσεις

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 - 08:29

Με πάσα επισημότητα και συνοδευόμενη από τους Μητροπολίτες Σύρου κ. Δωρόθεο Β', Παροναξίας κ. Καλλίνικο και Σερρών κ. Θεολόγο, αφίχθη στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σύρου η θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, στα πλαίσια του εορτασμού της 81ης επετείου της ευρέσεως της εικόνας του Αγίου Δημητρίου.

Την Χρυσή Αυγή Σύρου Κυκλάδων εκπροσώπησαν στην υποδοχή της θαυματουργής εικόνας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από την Ελληνική Αυγή, Στράτος Μαύρος και ο πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΗ Σύρου-Τήνου-Μυκόνου, εκπρόσωπος εργατικού κέντρο Κυκλάδων, ο συναγωνιστής Γιώργος Καπέλλας.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Πειραιά Νίκος Κούζηλος συμμετείχε μετά από επίσημη πρόσκληση στην εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς με θέμα «Χαρτογράφηση των Ναυτιλιακών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά».

Στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά ένστολων το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική, η βουλευτής Χρυσής Αυγής Σωτηρία Βλάχου βράβευσε τις νικητήριες ομάδες, απονέμοντας βραβείο στον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης που αναδείχθηκε από την κυπελλούχο ομάδα των Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, καθώς και στην ομάδα του 424 Γ.Σ.Ν.Ε., η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση.