Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Χανιά, Καβάλα - Επίσκεψη Συναγωνιστών στον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - 08:33

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Τ.Ο. Πύργου στο κατάμεστο γραφείο μας με την συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών και την βροντερή παρουσία της νεολαίας. Χαιρετισμό για τη νέα αγωνιστική και εκλογική χρονιά απηύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Σωτηρόπουλος Μενέλαος τονίζοντας ότι οι αγώνες μας πρέπει με την κατάλληλη οργάνωση, να μετουσιωθούν και σε εκλογικές επιτυχίες το 2019.

Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο συναγωνιστής Αρβανίτης Μιχάλης, τέως βουλευτής Αχαΐας και με τη ρητορική δεινότητα που τον διακρίνει ανέλυσε πληθώρα επίκαιρων θεμάτων, με έμφαση στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας σε ένα κρατίδιο Βουλγαροσλάβων και Αλβανών από μια προδοτική κυβέρνηση.

Ο ευρωβουλευτής, Επιτήδειος Γεώργιος αναφέρθηκε στο έργο της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή, καθώς είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πιστά και ανυποχώρητα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνισμού, καθώς και στις ενέργειες που θα πραγματοποιούσε σε διεθνές επίπεδο για τα μείζονα εθνικά θέματα μια κυβέρνηση εθνικιστών.

Οι ομιλίες έκλεισαν με τον εθνικό μας ύμνο και η βραδιά συνεχίστηκε επί μακρόν με την κοπή της πίτας και ενδιαφέρουσες συνομιλίες των φίλων της Τ.Ο. Πύργου με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας και ευχές από όλους μας για Υγεία και Καλούς Αγώνες!

Συνάντηση με τον γνωστό για τις εθνικές του θέσεις Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο είχε το περασμένο Σάββατο ο Στρατηγός Επιτήδειος και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ηλεία και την Αχαΐα. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως συζητήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητος, με ιδιαίτερη έμφαση στα εθνικά.

Από πλευράς μας δόθηκε ενημέρωση για τη δράση της Χρυσής Αυγής στην ευρωβουλή και διατυπώθηκε ακόμα μια φορά η σταθερή μας θέση κατά της επιχειρούμενης αποχριστιανοποιήσεως του Ελληνικού κράτους. Τα λόγια και η ευλογία του Σεβασμιότατου υπήρξαν για εμάς ισχυρή "τονωτική ένεση" να συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον Αγώνα μας για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!

Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε για την προδοσία της Μακεδονίας. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής κατάθεσε επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία και πρωτοκολλήθηκε, με βασικό αίτημα την διοργάνωση από τον δήμο Καβάλας, σε συνεργασία με άλλους φορείς, συλλαλητηρίου στην Καβάλα για την αποτροπή της ψήφισης της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή ο αγώνας για την κατάργηση της συμφωνίας που ξεπουλά την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να μην παραδοθεί το Ιερό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ζήτω η Νίκη! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Η Τ.Ο Χανίων τοποθέτησε πανό σε όλες τις αερογέφυρες της Εθνικής Οδού στα Χανιά. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.