Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλας - Ημαθίας - Θεσσαλονίκης - Πιερίας

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 - 15:45

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλας - Ημαθίας - Θεσσαλονίκης - Πιερίας

Το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, την πρώτη ημέρα λειτουργίας για το 2013 της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, τα γραφεία στην Κρύα Βρύση ήταν για άλλη μια φορά κατάμεστα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστήs Ηλίας Σταύρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Συναγωνιστές και βουλευτές του κινήματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Αντώνης Γρέγος καθώς και ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Mιχάλης Tσακίρης.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και το κοινό.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής από την Ημαθία και μέλος του νομικού τμήματος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Σταύρου, αφού τόνισε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό κόμμα, παρουσίασε την ομιλία του με θέμα «Οικοδομώντας το νέο κράτος», όπου με κατανοητό και λακωνικό τρόπο, όπως αρμόζει σε έναν Χρυσαυγίτη, παρουσίασε την κεντρική φιλοσοφία που θα διέπει το νέο Λαϊκό Εθνικό Κράτος που οραματιζόμαστε. Τόνισε με έμφαση πως ο κεντρικός στόχος είναι ένα Κράτος όπου ο Εθνικισμός δεν θα υποπέσει στο επίπεδο μιας στείρας εθικοφροσύνης και η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι απαλλαγμένη από το μαρξιστικό δηλητήριο. Στο τέλος της ομιλίας προέτρεψε το κοινό να συστρατευτεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο καθένας ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη, ας μείνει για λίγο μόνος για να σκεφτεί. Ας αποφασίσει και ας κάνει τις επιλογές του. Ας διαλέξει δρόμο. Το δρόμο της αποσύνθεσης ή της ενσωμάτωσης στον Αγώνα για το μέλλον του Έθνους".

Οι βουλευτές του κινήματοs Γρέγος Αντώνης και Ματθαιόπουλος Αρτέμης ανέβηκαν στο βήμα και αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην συνέχεια ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης παρουσίασε την οργανωτική δομή της Χρυσής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία και τόνισε την ανάγκη πειθαρχημένης εντατικοποίησης του αγώνα των Εθνικιστών.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, Συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλειος, ο οποιος αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, καθώς και τον Ύμνο του Κινήματος σε στάση προσοχής, όπως σε κάθε πέρας εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ - ΗΜΑΘΙΑΣ:
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Πιερία: Πρώτη ημέρα λειτουργίας των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κατερίνη

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 άνοιξαν για πρώτη φορά τα νέα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πόλη της Κατερίνης, τα οποία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Δραγούμη 1 και Ειρήνης.

Από νωρίς το απόγευμα οι χώροι των γραφείων αποδείχθηκαν μικροί για την αθρόα προσέλευση Ελλήνων και Ελληνίδων που ήθελαν να ακούσουν τις πολιτικές προτάσεις του κινήματός μας και να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας για ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Πιερίας Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαδημητρίου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές που βοήθησαν στην δημιουργία των νέων γραφείων, αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να συστρατευτούν με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προκειμένου να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τα δεσμά των τοκογλύφων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος της περιφερειακής διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος σκιαγράφησε τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις και παρουσίασε το νέο διαθέσιμο έντυπο υλικό του κινήματός μας, προτρέποντας τον κόσμο να ενημερωθεί για τις πραγματικές θέσεις μας και να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες του ανθελληνικού συστήματος. Τόνισε την ανάγκη της έμπρακτης δράσης για τα πιστεύω μας και αναφέρθηκε στους σκοπούς και την διοικητική δομή που θα έχει η Τ.Ο. Κατερίνης. Τέλος, ενθάρυνε τους παρευρισκομένους να μην λυγίσουν και να περάσουν στην Εθνική αντίσταση.

Όπως αρμόζει, με το πέρας της εκδήλωσης ψάλθηκε από όλους ο Ύμνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ σε στάση προσοχής.

Η Τ.Ο. Κατερίνης καλεί όλους τους Πιερείς να περάσουν στην αντεπίθεση και να αγωνιστούν μαζί μας για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Κατερίνης
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 - 22:00
Τηλ. 6970-881184

Διανομή Φυλλαδίων - Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε διανομή φυλλαδίων στη λαϊκή αγορά των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης. Στην εξόρμηση έλαβαν μέρος συναγωνιστές του δήμου Θερμαϊκού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ διατύπωναν την άποψη ότι ‘’ΜΟΝΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ’’. Όλος ο κόσμος μετρούσε τα λιγοστά του χρήματα προσπαθώντας να καλύψει τις μεγάλες του ανάγκες. Ίσως η ανάπτυξη του κου Σαμαρά δεν έφτασε στους Νέους Επιβάτες και γι’ αυτό ακόμη νοικοκυραίοι μέχρι χθες έχουν γίνει επαίτες. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας ακούγοντας την παρότρυνση του κόσμου και αφουγγραζόμενοι  τόσο τις ανάγκες του όσο και τα συναισθήματά του.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 - 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893