Δραστηριότητες τοπικών: Κομοτηνής, Ξάνθης, Σαλαμίνας

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 - 08:32

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 το απόγευμα, στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία του με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τον συναγωνιστή Χρυσομάλλη καλωσόρισε και προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης. Στην συνέχεια ο κύριος ομιλητής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο μέγα ζήτημα των ημερών που αφορά το κλείσιμο της ΕΡΤ, στηλιτεύοντας με τρόπο δριμύ το θέατρο της μνημονιακής συγκυβέρνησης, καθώς και την διαχρονικά εχθρική ως προς την Χρυσή Αυγή στάση της κρατικής τηλεόρασης. Η κρατική τηλεόραση που όλοι μας πληρώνουμε, επισήμανε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, έριξε τόνους λάσπης στην Χρυσή Αυγή, ενώ η παραφιλολογία και η συκοφαντία γύρω από το Κίνημά μας, ακόμη και μετά την μεγαλειώδη επιτυχία μας στις περσινές βουλευτικές εκλογές, συνεχίστηκε αμείωτη. Μια τέτοια τηλεόραση δεν την θέλουμε. Μια τηλεόραση που πνίγει τις υγιείς εθνικές φωνές, αλλά ταυτοχρόνως παρέχει βήμα σε κάθε μαρξιστικό σκουπίδι, δεν μας χρειάζεται. Σαφώς και δεν λυπηθήκαμε που έκλεισε το παραμάγαζο της κομματοκρατίας, ανέφερε ο συναγωνιστής, επισημαίνοντας στην συνέχεια πώς θα θέλαμε εμείς να λειτουργεί μια πραγματικά ΕΘΝΙΚΗ τηλεόραση.

Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι το κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος δεν παρουσιάστηκε καθόλου από την κρατική τηλεόραση, όπως την ίδια γραμμή κράτησαν και όλα τα ιδιωτικά κανάλια της διαπλοκής. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο άλλο μεγάλο θέμα των ημερών, που είναι η συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, στον ρόλο του Αντώνη Σαμαρά ως διαχρονικού σωτήρα του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος το ξαναφέρνει στην κυβέρνηση και μάλιστα ισχυροποιημένο, παρότι τα πραγματικά ποσοστά του βρίσκονται αυτήν την στιγμή πέριξ του 3%, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του το έχουν εγκαταλείψει. Επίσης, αναφέρθηκε και στους πολύ δυνατούς τριγμούς που προκαλεί στην βάση της ΝΔ η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντας τις προεκλογικές μπαρούφες Σαμαρά για το απίθανο μιας συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Από την ομιλία του συναγωνιστή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα οικονομικής φύσεως θέματα, καθώς η συγκυβέρνηση ετοιμάζεται για νέα φοροεπιδρομή μέσα στους επόμενους μήνες, και ειδικότερα μετά το πέρας των γερμανικών εκλογών (που αποτελούν μάλιστα κρίσιμο σημείο για πιθανές εκλογές στην χώρα μας). Τόνισε μάλιστα πως τα νούμερα δεν τους βγαίνουν και θα χρειαστεί να πάρουν νέα -πιο σκληρά- μέτρα, μιας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βάλουν χέρι και στις καταθέσεις των Ελλήνων, προκειμένου να ικανοποιήσουν την ακόρεστη δίψα των διεθνών τοκογλύφων για περισσότερο “αίμα”. Σ' αυτό το σημείο υπενθύμισε την εκπεφρασμένη από τα χείλη του Αρχηγού μας θέση του Κινήματος, ότι εμείς ως Χρυσή Αυγή, στο δίλημμα ευρώ (-μνημόνια) ή Ελλάδα, απαντούμε ξεκάθαρα Ελλάδα!

Πλησιάζοντας προς το τέλος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, αναφέρθηκε και στο λεγόμενο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, το οποίο ως μοναδικό στόχο έχει να συρρικνώσει την εκλογική επιρροή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η Χρυσή Αυγή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής, τους χαλάει την σούπα και ξετινάζει για τα καλά το σάπιο πολιτικό θέατρο του κατεστημένου συστήματος, γι' αυτό έχουν βαλθεί να μας θέσουν εκτός νόμου, χρησιμοποιώντας νομικά τεχνάσματα, αλλά δεν θα καταφέρουν τελικά τίποτα. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, παρουσίασε την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, αναφέροντας εν συντομία την ιστορία της, καθώς επίσης παρουσίασε και τα δύο νέα φυλλάδια με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος. Υπενθύμισε τέλος την διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, την οποία παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22:00 και έχει διάρκεια μιας ώρας. Με το πέρας της ομιλίας και για περίπου μία ώρα ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενώ η συνάντηση έκλεισε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH: Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 - 21.00 Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Τ.Ο. Ξάνθης: Ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Δήμου Τοπείρου

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε μια ακόμη ενημερωτική εξόρμηση την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2013 το απόγευμα, που πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Ξάνθης σε 10 χωριά του Δήμου Τοπείρου, με επικεφαλής τον Γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο και τον υπεύθυνο ασφαλείας συναγωνιστή Τρυφίδη Λευτέρη, μοιράζοντας πολλά φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπο υλικό με τις Θέσεις του Κινήματος. Στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων που διεξάγει η Τ.Ο. Ξάνθης, άλλη μια απολύτως επιτυχημένη δράση έλαβε χώρα.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, συναγωνιστές και συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του πρώτου χωριού, βάση του προγράμματος της ενημέρωσης, εξοπλισμένοι με εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας, με έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και με αγωνιστική διάθεση και ιδιαίτερο σθένος, μετέβησαν στην ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου όπου για τρεις και πλέον ώρες κάλυψαν την προγραμματισμένη διαδρομή της προαναφερθείσας περιοχής, περνώντας από τις καφετέριες και τα καφενεία εκάστου χωριού, έως κι επισκέψεις σε Κ.Α.Π.Η., παντοπωλεία και παντός είδους καταστήματα.

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και οι επευφημίες των κατοίκων, έδωσαν την δύναμη στο κλιμάκιο των συναγωνιστών να εντατικοποιήσουν τις δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, προγραμματίζοντας και άλλες παρόμοιες δράσεις για το κοντινό μέλλον, και στους υπόλοιπους Δήμους του νομού Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: Τσιμισκή 2 - 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 - 19.00
Τηλ. 6984 784013

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνος 

Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Κορινθίας, τίμησε με την παρουσία του τους Συναγωνιστές και φίλους της Χρυσής Αυγής, που βρέθηκαν την Πέμπτη 27/06/2013 στα γραφεία μας. Ξεκινώντας με μια φράση που κανείς μας δεν είχε ακούσει από Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, κατάφερε και ξεδίπλωσε όλη την κατρακύλα της χώρας μας, τα τελευταία 40 χρόνια.

Η συνεχής επίθεση, του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, προς τον απλό Έλληνα πολίτη χτυπώντας τον στις ρίζες της ύπαρξης του, μας κάνει όλους να σκεφτούμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και θα συνεχίζουμε να δίνουμε.

Τα γνωστά σιωνιστικά κέντρα που σκοπό έχουν την άλωση του Έθνους μας, έχουν βαλθεί σε μια παγκόσμια πολεμική κατά του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί η αφύπνιση συνειδήσεων είναι επικίνδυνη και καταλυτική για τα σκοτεινά τους σχέδια.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087