Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Πέλλα, Πειραιάς

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 08:33

Πολύωρη ενημερωτική εξόρμηση πραγματοποίησαν την Τρίτη το πρωί συναγωνιστές στην πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα στον χώρο της λαϊκής αγοράς, όπου και ο κόσμος στην πλειοψηφία του τους υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και θέρμη.

Οι συναγωνιστές προχώρησαν σε διανομή ποικίλου έντυπου υλικού με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πάνω στα φλέγοντα Εθνικά μας θέματα, αλλά και τις προτάσεις των Εθνικιστών για έξοδο από την κρίση και ανάκαμψη της Εθνικής οικονομίας.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της ενημερωτικής εξόρμησης οι συναγωνιστές αναφωνούσαν συνθήματα όπως «Κατσίφα ζεις - εσύ μας οδηγείς», «Βόρειος Ήπειρος, γη Ελληνική - αλήτες, προδότες πολιτικοί», «Αίμα -Τιμή - Χρυσή Αυγή» και «Δουλειά, δουλειά στον Έλληνα Εργάτη».

Από την ανταπόκριση του κόσμου φάνηκε άλλη μια φορά πως το Κίνημά μας κερδίζει τις καρδιές όλο και περισσοτέρων Ελλήνων και Ελληνίδων, σε πείσμα των αντεθνικών και ανθελληνικών πρακτικών της κυβέρνησης και του παρακράτους.

Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Πέλλας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην Σκύδρα. 

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιά προχώρησε σε νυχτερινή ενημερωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Πειραιά. Ακολούθησε αναγραφή συνθημάτων, ενώ υπήρξαν συζητήσεις με περαστικούς για το κατάντημα στο οποίο έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, αλλά και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.