Δίκη Χρυσής Αυγής: Η δήθεν «ανώνυμη» μάρτυρας Ε΄ έδωσε ΕΠΩΝΥΜΗ συνέντευξη στο LIFO με τους 4.000.000 επισκέπτες μηνιαίως!

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 20:18

Οι αντιφάσεις, στις οποίες πέφτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, διαδέχονται η μία την άλλη ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

Την Τετάρτη 6/12, η μάρτυρας Ε΄ δήλωνε στο Δικαστήριο ότι κρύβεται προκειμένου να μην την βρει η Χρυσή Αυγή. Την αμέσως επόμενη ημέρα, Πέμπτη 7/12, δημοσιεύτηκε προκλητική συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Lifo (http://www.lifo.gr/articles/fashion_articles/171928) όπου επιδεικνύει με άνεση το πρόσωπό της, τα τατουάζ της (που την καθιστούν απόλυτα αναγνωρίσιμη), καθώς επίσης και τους χώρους όπου συχνάζει, λέγοντας ότι σε κάθε εμφάνιση του Γιάννη Χαρούλη είναι εκεί πολλές ώρες πριν!

Με τον τρόπο αυτό εμπαίζει το Δικαστήριο, δείχνοντας ότι στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται κανένα φόβο ή κίνδυνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά είπε τα όσα είπε προκειμένου να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα!

Στην συνέντευξη παραδέχεται ότι όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά «μένει σε αγνώστους για χάρη του (σ.σ. Γιάννη Χαρούλη), όταν εκείνος παίζει εκτός πόλης, και κάνει οτοστόπ για να φτάσει στα μέρη όπου παίζει».

Αναλυτικά η επίμαχη παράγραφος: «Δεν δέχεται να πάρει απουσία σε συναυλία του. Στήνεται στο «κάγκελο» πολλές ώρες πριν, προσμένοντας καρτερικά να ακούσει τον τραγουδιστή που σημάδεψε τη ζωή της. Έχει πάει συνολικά σε 57 εμφανίσεις του και της φαίνονται λίγες. Φιλοξενεί φίλους από επαρχία που καταφθάνουν στην Αθήνα για να τον δουν, μένει σε αγνώστους για χάρη του, όταν εκείνος παίζει εκτός πόλης, και κάνει οτοστόπ για να φτάσει στα μέρη όπου παίζει κι εκεί ουρλιάζει και πηδάει σαν μικρό παιδί, από την έναρξη έως το τέλος του live».

Επιπλέον, στο προσωπικό της προφίλ που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στο Facebook με το πραγματικό της όνομα (Ειρήνη Μαντάλα) και το οποίο είναι δημόσιο και προσβάσιμο σε όλους, δημοσιεύσει τακτικά φωτογραφίες της και αναφέρει ακόμα και την Πανεπιστημιακή σχολή στην οποία σπουδάζει στην Αθήνα!Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της ψευδολογίας της μάρτυρος αρκεί να πούμε ότι, προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι δέχεται απειλές από την Χρυσή Αυγή, είπε ότι στις 3 Οκτωβρίου 2013 ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης (αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη) εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι της μαζί με άλλους Χρυσαυγίτες και την κοιτούσαν με απειλητικό ύφος.

Για κακή τύχη της Μαντάλα όμως, εκείνη την ημέρα ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στην Ρεντίνα, όπου περνούσε το 95ο Σχολείο Ανορθοδόξου Πολέμου. Γεγονός, το οποίο αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα του Στρατού!

Ένας άλλος ισχυρισμός της Μαντάλα ήταν ότι η «εγκληματική οργάνωση» την εξανάγκασε να πάει στην θερινή κατασκήνωση του 2007 στην Ζαχάρω Ηλείας, παρά τη θέλησή της. Για να αντιληφθούν οι πολίτες πόσο «πιεσμένη» ήταν η μάρτυρας Ε΄, παρουσιάζουμε τις κάτωθι φωτογραφίες από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη κατασκήνωση

Διαβάστε την συνέχεια στο http://diki-xa.blogspot.gr

Από όλα όσα παραθέσαμε πιο πάνω, προκύπτει με σαφήνεια ότι ουδένα στοιχείο εισέφερε η κατάθεση της κας Μαντάλα, η οποία για ακόμη μία φορά έμεινε με το… όπλο στο χέρι (όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της). Χαρείτε την: