Δικαίωση Χρυσής Αυγής για το “κοινωνικό μέρισμα”: Αλλοδαποί από 172 εθνικότητες πήρανε το «βοήθημα» του Σύριζα

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 18:26

Δικαίωση Χρυσής Αυγής για το “κοινωνικό μέρισμα”: Αλλοδαποί από 172 εθνικότητες πήρανε το «βοήθημα» του Σύριζα

Με τραγικό τρόπο επιβεβαιώθηκε τα όσα είχε πει προσφάτως η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή σχετικά με το περιβόητο «κοινωνικό μέρισμα» του Σύριζα.

Όπως είχαμε αναφέρει, λοιπόν, μπορεί το «πρωτογενές πλεόνασμα» να χρηματοδοτείται από τους Έλληνες, όμως το «κοινωνικό μέρισμα» πάει αποκλειστικά σε αλλοδαπούς και ρομά, γεγονός που αποδεικνύει ως σοφότατη την κίνηση της Χρυσής Αυγής να καταψηφίσει το συγκεκριμένο, ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων, μέτρο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία προκύπτει πως:

- 9.700 που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι από Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες, άλλοι 400 από την Κίνα που εργάζονται στην Ελλάδα.
- 97.000 από τους δικαιούχους είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.
- 1.500 δικαιούχοι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.

Οι Έλληνες πλήρωσαν με υπέρμετρη φορολόγηση, προκειμένου πάνω από εκατό χιλιάδες αλλοδαποί και «ευπαθείς» να λάβουν «μέρισμα». Αυτό επιπρόσθετα από τις πλείστες επιβαρύνσεις που βιώνουν οι Έλληνες χάριν «αλληλεγγύης», δηλαδή προκειμένου να πληρώνεται η λαθρομεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τα επιδόματα σε κάθε άλλο πέρα από τους Έλληνες.

Η «Ελλαδική Δημοκρατία» πλέον έχει ένα καταστεί ένα κράτος βαθύτατα ανθελληνικό, ρατσιστικό εναντίον των Ελλήνων, που κάνει και πάλι επίκαιρη την ρήση του Δραγούμη «Κάτω το Κράτος, Ζήτω το Έθνος», αλλά και ποίημα του Σουρή που έλεγε «Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς. Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;»

Διαβάστε επίσης: Τραγέλαφος: Το «κοινωνικό μέρισμα» το πήραν αλλοδαποί από 172 εθνικότητες! ΒΙΝΤΕΟ 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η κυβέρνηση μοιράζει το μέρισμα σε αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα και αποκλείει τους Έλληνες που πάνε τα παιδιά τους σε φροντιστήρια