Διευρύνεται το «αντιφασιστικό» μέτωπο!

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 - 00:19

Διευρύνεται το «αντιφασιστικό» μέτωπο!

Το περασμένο Σάββατο (29/09) ήταν προγραμματισμένη τηλεφωνική συνέντευξη του μέλους του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και υποψήφιου του νομού Ημαθίας Σταύρου Ηλία σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Αλεξάνδρεια». Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 11:30π.μ. και από νωρίς είχε συγκεντρωθεί μία θλιβερή ακροαριστερή μάζα υποπεριθωριακών στοιχείων με αίτημα την ακύρωσή της. Σε αντίθεση με την «ευαισθησία» που λίγες ημέρες πριν είχαν επιδείξει σε ότι αφορά τη σύλληψη του βλάσφημου συντρόφου τους ο οποίος εξύβριζε τη σεπτή μορφή της Ορθοδοξίας, τον Γέροντα Παϊσιο, και την οποία καταδίκαζαν ως «φίμωση και πλήγμα στην ελευθερία του λόγου», οι συγκεντρωμένοι με την παρουσία στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της θυγατρικής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (όπως αποδεικνύει το σχετικό φωτογραφικό υλικό) ζητούσαν να μη δίνεται δημόσιο βήμα στα στελέχη της Χρυσής Αυγής διότι «δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα λόγου»!!

Έως εδώ τίποτα δεν προξενεί εντύπωση, αφού είναι γνωστές οι αντιλήψεις και οι πρακτικές των ατόμων αυτών και των συγκεκριμένων μαρξιστικών γκρουπούσκουλων. Το νέο είναι η παρουσία ανάμεσά τους του Βουλευτή Ημαθίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου. Ο Βουλευτής του Καμμένου φωτογραφίζεται χαμογελαστός με φόντο σημαίες του «Τσε», του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και ουδόλως ενοχλείται από τα άτομα που τον περιτριγυρίζουν και τα οποία κάνουν λόγο για «φασίστες στον πάτο της πηγάδας»! Αφιερώνουμε  το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό στους «σκληρούς της Δεξιάς», μέλη και οπαδούς του ελεγχόμενου από τη ΣΔΟΕ Καμμένου, κάποιοι από τους οποίους δέχθηκαν επιθέσεις από τέτοιου είδους άτομα κατά τη διάρκεια πορείας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας. Τέλος, ευχόμαστε στον ''σύντροφο'' Γιοβανόπουλο καλή δύναμη στον «αντιφασιστικό του αγώνα»!

Για την ιστορία η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε κανονικά και οι συγκεντρωμένοι (και οι 14...) έμειναν με τα... πλακάτ στο χέρι!