Διανομές τροφίμων του ΕΛΑΜ: Από τον Λαό για τον Λαό - Φωτογραφίες

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 17:42

Διανομές τροφίμων του ΕΛΑΜ: Από τον Λαό για τον Λαό - Φωτογραφίες

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17/12 η μεγαλειώδης διανομή τροφίμων που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ενόψει των Χριστουγέννων.

Εκατοντάδες χειμαζόμενοι συμπατριώτες μας προσήλθαν στην είσοδο των Πολιτικών Γραφείων του ΕΛΑΜ στην Λεμεσό, όπου έλαβαν πλειάδα τροφίμων, όπως κρέας, γάλα, ζυμαρικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αυγά και πολλά άλλα, ούτως ώστε να μην τους λείπει τίποτα από το γιορτινό τους τραπέζι. Παράλληλα, μοιράστηκαν και ευχητήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα, γεγονός που συγκίνησε αρκετούς από τους παρευρισκομένους, καθώς το ΕΛΑΜ δεν ξεχνά τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό στην προεκλογική δέσμευση ότι ο 13ος μισθός των βουλευτών και τα χρήματα της κομματικής χορηγίας θα επιστρέφουν στον Λαό που πένεται, πραγματοποιεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, διανομές τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται αρωγός στα προβλήματα των πολιτών.

Στελέχη της Ε.Ο. Λεμεσού εργάστηκαν πολύ σκληρά, με αλτρουισμό, για αρκετές ημέρες ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο τους, με ανταμοιβή τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, ευχαριστώντας τους θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει ακατάπαυστα και μετά τις 28 Ιανουαρίου το κοινωνικό του έργο, στηρίζοντας έμπρακτα τις ομάδες του πληθυσμού που η κυβέρνηση έσπρωξε στην ανέχεια, καθώς ο δικός μας τρόπος ζωής δεν είναι προεκλογικός.

Διανομή Τροφίμων στο Παραλίμνι: Από τον ΛΑΟ για τον ΛΑΟ

Μεγάλη διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το Σάββατο 16/12 ενόψει των Χριστουγέννων, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι.

Πέραν των τριακοσίων οικογενειών από ολόκληρη την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου προσήλθαν στα Πολιτικά Γραφεία του ΕΛΑΜ στο Παραλίμνι, όπου έλαβαν κρέας, γάλα, αυγά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μακαρόνια, ρύζι και διάφορα άλλα τρόφιμα για το γιορτινό τους τραπέζι, ενώ με το πέρας της διανομής, στελέχη του κινήματος παρέδωσαν κατ’ οίκον τρόφιμα σε συμπατριώτες μας που αδυνατούσαν να παρευρεθούν.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον Βουλευτή Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Παραλιμνίου Στάθη Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα στελέχη του κινήματος για την πολύτιμη βοήθεια που τους παρείχε το ΕΛΑΜ.

Πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση, επιστρέφουμε τους 13ους μισθούς των βουλευτών και μέρος της κομματικής χορηγίας πίσω στον Λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το ΕΛΑΜ αποδεικνύει έμπρακτα, καθημερινά μέσα από τον αγώνα του, ότι στέκεται αρωγός στα προβλήματα του Λαού και θα συνεχίσει να το πράττει και μετά την 28η Ιανουαρίου, διότι ο τρόπος ζωής μας δεν είναι προεκλογικός.