Διανομή τροφίμων και στην πλατεία περιβολάκια της Κορίνθου

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 - 00:33

Διανομή τροφίμων και στην πλατεία περιβολάκια της Κορίνθου

Για την Χρυσή Αυγή οι προεκλογικές δεσμεύσεις δεν είναι κενά λόγια με ημερομηνία λήξης τις εκλογές. Η Χρυσή Αυγή πράττει ότι εξαγγέλει και κεντρικής της εξαγγελία είναι ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό Λαό όποτε αυτός το χρειάζεται. Έτσι και η Τ.Ο. Κορίνθου πιστή στην Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δίνει τον Αγώνα για Πατρίδα και Λαό με όλες της τις δυνάμεις.

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων είναι, δυστυχώς, ένα από τα πιο απαιτούμενα πλέον κομμάτια της Χρυσής Αυγής, αφού η πολιτική των παλαιών κομμάτων έχει οδηγεί τον Λαό στην φτώχεια και την ανέχεια. Στο πλαίσιο της, στις 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Περιβολάκια της Κορίνθου διανεμήθηκαν τόνοι τροφίμων στους συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη. Το παρών, ως επικεφαλής, έδωσαν οι βουλευτές Κορινθίας και Β’ Αθηνών, αντιστοίχως, Ευστάθιος Μπούκουρας και Ηλίας Παναγιώταρος.

Τα συγκεκριμένα τρόφιμα αγοράστηκαν από τα προνόμια που το κράτος μοιράζει αφειδώς στα κόμματα, και συγκεκριμένα από το σύνολο του πρώτου βουλευτικού μισθού του βουλευτή Κορινθίας. Η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της αποδίδουν αυτά τα προνόμια εκεί που ανήκουν. Στον Λαό!