Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Δεν πήρε ούτε λέξη πίσω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 18:31

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Δεν πήρε ούτε λέξη πίσω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Ενόχλησαν ιδιαίτερα όπως φαίνεται οι δηλώσεις του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτριου Βερβεσού στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Βερβεσός, υποστήριξε ότι το παραδικαστικό της ΝΔ που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής φταίει και για την καθυστέρηση της Δίκης, διότι συνένωσε άσχετες μεταξύ τους δικογραφίες προκειμένου να δημιουργήσουν ένα βαρύ κατηγορητήριο κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Στις δηλώσεις αυτές, έσπευσε να απαντήσει ο Ψαρράς της φυλλάδας των Συντακτών, αλλά ο κ. Βερβεσός, όχι μόνο δεν πήρε πίσω λέξη από τα όσα ισχυρίστηκε, αλλά φρόντισε να τα ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ προς τον Ψαρρά: «...η κριτική στην οποία εκλήθην να τοποθετηθώ ως Πρόεδρος του ΔΣΑ ήταν ότι οι συνήγοροι ή η Κυβέρνηση ευθύνονται για την μακρά καθυστέρηση της επίμαχης δίκης. Σε αυτό το ερώτημα, το οποίο επιμελώς αποκρύπτει το δημοσίευμα, εξέφρασα την γνώμη ότι την ευθύνη... 

Διαβάστε την συνέχεια και πολλά άλλα άρθρα, πλούσια εγχώρια και ξένη πολιτική ειδησεογραφία, καθώς και καυστικά σχόλια στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί.