Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί σήμερα: Τι θα γίνει με τις ψήφους της “Χρυσής Αυγής”;

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 - 16:23

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί σήμερα: Τι θα γίνει με τις ψήφους της “Χρυσής Αυγής”;

Η σταθερά ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής και η ομολογία σε τηλεοπτική πολιτική εκπομπή αναλυτού ότι υπάρχει κρυφό ποσοστό ψήφου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το οποίο δεν καταγράφεται, γιατί δύσκολα οι πολίτες οι οποίοι θα την ψηφίσουν θα το δηλώσουν σε μία δημοσκόπηση, έχουν οδηγήσει σε ένα όργιο παραπληροφόρησης τα “δεξιά” και “αριστερά” παπαγαλάκια του συστήματος, τα οποία τόσο σε τηλεπαράθυρα, όσο και εφημερίδες γράφουν σημεία και τέρατα!

Ένα δημοσίευμα για τα πανηγύρια

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της συγχύσεως, την οποία προσπαθεί να δημιουργήσει το πολιτικό κατεστημένο στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που επιμένουν να ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”. Το δημοσίευμα είχε τίτλο: “Το παιχνίδι με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής” και περιείχε σημεία και τέρατα, τα οποία διαδίδουν και οι κομματάρχες και είναι ευκαιρία απαντώντας στο δημοσίευμα αυτό, να δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις και στα όσα κυκλοφορούν σαν... φήμες ή “έγκυρες ειδήσεις” από τους κομματάρχες των αμαρτωλών κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου.

Γράφει στην αρχή του άρθρου το δημοσίευμα: “Πολιτικό παιχνίδι με το ακροδεξιό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που περιμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης...

Διαβάστε την συνέχεια στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" φύλλο 1061 που κυκλοφορεί σήμερα