Δημοσιογραφικός τραγέλαφος: Ανακάλυψαν «αποχώρηση» από την Χρυσή Αυγή δύο εβδομάδες μετά την διαγραφή!

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 17:20

Διακαώς προσπαθούν οι δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας να εμφανίσουν εικόνα «διάλυσης» στην Χρυσή Αυγή. Προφανώς αυτές είναι οι εντολές που λαμβάνουν από το Μοσχάτο και τα υπόγεια της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόβλημα είναι ότι στην πορεία του να ανακαλύψουν αυτή την «εικόνα διάλυσης» γίνονται ρεζίλι και γελάει ο κόσμος μαζί τους. Ας δούμε μία από τις ειδήσεις που θα «παίξει» σήμερα, καθότι είναι και πολύ «φρέσκια».

Αντιγράφουμε από το CNN.gr, όπου η «είδηση» δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ:

«Newsroom, CNN Greece 21:40 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017. Ακόμη μία αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή. Ο έως σήμερα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή στον Πειραιά», Ηλίας Κατσαφάδος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Χρυσή Αυγή…»

Ήμασταν έτοιμοι να ανησυχήσουμε για την «εικόνα διάλυσης», όμως τελευταία στιγμή πριν αρχίσει ο πανικός, το μάτι μας έπεσε σε μία παλαιότερη δημοσίευση από την ιστοσελίδα μας, η οποία έγραφε:

«Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 - 14:34

Η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά διαγράφει τον Ηλία ΚατσαφάδοΗ Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά ανακοινώνει πως ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος δεν εκπροσωπεί πλέον την παράταξή μας. Η Ελληνική Αυγή οδηγήθηκε στην διαγραφή του λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και παραβίασης των αρχών της παράταξής μας. Η Ελληνική Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των πολιτών του Πειραιά εκφράζοντας πιστά την Εθνικιστική ιδεολογία. Τα γραφεία της δημοτικής παράταξης παραμένουν στην οδό Δραγάτση 12, 5ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2022 771 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 14.00»

Η Χρυσή Αυγή "διαλύεται" τόσο πολύ που συνεχίζει ακάθεκτη και δυνατή! Αντί για εγγραφές, μάλιστα, προχωρά σε διαγραφές.