Δεν μπορούν πια να κρυφτούν

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 - 12:01

Έκθετοι στα μάτια του ελληνικού λαού οι εκπρόσωποι του σαθρού πολιτικού κατεστημένου. Στην Χρυσή Αυγή είμαστε καλά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουμε καλά τον ρόλο των δημοσκοπήσεων και των λοιπών μέσων παραπληροφόρησης κι αποχαύνωσης του λαού. Τα ερεθίσματα και τα ερείσματα μας είναι μέσα από την ελληνική κοινωνία, καθώς εκεί ανήκουμε με τον φτωχό και περήφανο Έλληνα κι όχι στα πολυτελή γραφεία και τα ματαιόδοξα λούσα της σάπιας κάστας που μας καταδυναστεύει.

Όταν πριν τις εκλογές διατυμπανίζαμε σε όλους τους τόνους πως το βράδυ της 6ης Μαΐου θα τρίβουμε ακόμα κι εμείς τα μάτια μας από το νικηφόρο αποτέλεσμα, δεν το λέγαμε επειδή είχαμε "πληροφορίες" από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, αλλά επειδή όπου κι αν πηγαίναμε ο ελληνικός λαός μας αγκάλιαζε και μας τόνιζε πως θα μας στηρίξει, επειδή είμαστε η τελευταία του ελπίδα. Τις δημοσκοπήσεις και τα παιχνίδια ποδηγέτησης που προσπαθούν να κάνουν αυτές, δεν τις λογαριάζουμε. Ξέρουμε καλά πως ο μόνος λόγος που μας εμφάνιζαν τον τελευταίο καιρό εντός Βουλής (ενώ το ήξεραν εδώ και πολλούς μήνες) ήταν ο φόβος μην ξεφτιλιστούν το βράδυ των εκλογών. Και πάλι όμως τα ποσοστά μας τα εμφάνιζαν πάντα ψαλιδισμένα και ποτέ δεν μπόρεσαν να προβλέψουν το 7%. Με λίγα λόγια όταν οι δημοσκόποι μιλούν για Χρυσή Αυγή, τα ποσοστά που εμφανίζονται είναι τα μισά.

Ο λόγος που γίνεται αυτός ο πρόλογος είναι επειδή θα χρησιμοποιήσω ένα εύρημα της Marc για το πρόσφατο φιάσκο της υποτιθέμενης προσπάθειας συγκρότησης κυβέρνησης από τους "ανιδιοτελείς" πολιτικούς μας ταγούς. Όλοι τους έκαναν το παν για να οδηγήσουν την χώρα στην ακυβερνησία, την συνέχιση της ύφεσης και την αβεβαιότητα κι αυτό έγινε πλήρως κατανοητό από τον κόσμο. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το 80% των ερωτηθέντων πιστεύει πως το ναυάγιο οφείλεται σε μικροκομματικούς λόγους. Αυτό δεν περιμέναμε καμία δημοσκόπηση να μας το επιβεβαιώσει. Με μια απλή βόλτα στον έξω κόσμο γίνεται αντιληπτό πως οι Έλληνες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν, πνέουν μένεα για όλους τους πλέον ανίκανους και ιδιοτελείς πολιτικούς που συνεχίζουν να κρατούν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Για όλους πλην ενός βέβαια, του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Είναι ξεκάθαρο σε όλους πως ο Αρχηγός ήταν ο μόνος που είχε την ευαισθησία να αντιληφθεί την αγωνία του κόσμου, προτείνοντας την συγκρότηση εθνικής κυβέρνησης με επικεφαλής μια εξωκοινοβουλευτική προσωπικότητα με διεθνές κύρος που θα πραγμάτωνε την βούληση του ελληνικού λαού για κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου. Παρόλα αυτά "δημοκρατικά" αποκλείστηκε...Και μόνο αυτό ξεμπρόστιασε για ακόμα μια φορά τους πολιτικάντηδες στα μάτια του λαού, αποδεικνύοντας ποιος νοιάζεται πραγματικά για την πατρίδα και ποιος εμπαίζει.

Τέλος, να επισημάνουμε το νέο επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει ξεκινήσει από την 7η Μαΐου κι έπειτα ότι η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει, καθώς συγκέντρωσε ψήφους άγνοιας και θυμού. Σε αυτό το παιχνίδι μπήκαν δυνατά τα γνωστά παπαγαλάκια και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Μη μπορώντας βέβαια να μας εμφανίσουν εκτός Βουλής (ούτε στο πιο απατηλό τους όνειρο), γιατί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα, προτάσσουν πάλι το δίλημμα της χαμένης ψήφου σε ένα ακραίο κόμμα που χάνει την επιρροή του και δεν μπορεί να συμβάλει στην διακυβέρνηση του τόπου. Είδαμε και τους άλλους πόσο καλά μας κυβέρνησαν... Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μας δείχνουν στο 4,8% (!!!), κάνοντας μάλιστα την εξωφρενική ανάλυση πως το 8,3% των Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ! Βεβαίως ούτε σε αυτό δεν μπορούν να δείξουν ψήγματα ικανότητας και έτσι η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται μεταξύ 6% και 2,2%. Αυτό ως ενδεικτικό των παιχνιδιών που παίζουν οι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» στην πλάτη του Ελληνικού Λαού.