Δεν μιλάμε για άλλη μια μαϊμού δημοσκόπηση, αλλά για τον ίδιο τον Κινγκ Κονγκ! ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 17:46

Δεν μιλάμε για άλλη μια μαϊμού δημοσκόπηση, αλλά για τον ίδιο τον Κινγκ Κονγκ! ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο χιουμοριστικός μπορεί να είναι ο σχολιασμός της δημοσκόπησης - μαϊμού τεραστίων διαστάσεων της Metron Analysis για την εφημερίδα "Τα Νέα" που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ξέρουμε πολύ καλά το παιχνίδι εντυπώσεων που παίζεται και έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν μαϊμού δημοσκοπήσεις, αλλά το να βγει ο ίδιος ο... Κινγκ Κονγκ από το κλουβί για χατίρι της Φώφης πρώτη φορά το βλέπουμε!

Όπως έχουμε ξαναγράψει μετά το φιάσκο των εκλογών στο κλεφτοΠασόκ και την ανούσια επανεκλογή της Γεννηματά στο τιμόνι του "φορέα" σύσσωμο το εκδοτικό κατεστημένο και οι νταβατζήδες των καναλιών προωθούν το κλεφτοΠασόκ για την τρίτη θέση.

Στο πλαίσιο αυτής της εξόφθαλμης προπαγάνδας συμπεριλαμβάνονται στημένες δημοσκόπησης με... ξεχειλισμένα τα ποσοστά του κλεφτοΠασόκ και της δημοτικότητας της Φώφης.

Σήμερα η Metron Analysis γράφει ιστορία, καθώς παρουσιάζει το κλεφτοΠασόκ τρίτο κόμμα με 12,5% (!!!) με σχεδόν διπλασιασμό των ποσοστών του και την Χρυσή Αυγή τέταρτο κόμμα με 7,4% και άνοδο μισής ποσοστιαίας μονάδας.

Η γελοιότητα του... μπότοξ όμως στα ποσοστά του κλεφτοΠασόκ δεν σταματά εδώ, καθώς η Φώφη παρουσιάζεται ως η δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός με 44%! Από την άλλη ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος συγκεντρώνει... μόνο το 9% των θετικών γνωμών, ένα ποσοστό που είναι μάλλον ενδεικτικό της πραγματικότητας, καθώς τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι όντως διψήφια!

Με λίγα λόγια "τα Νέα" παρουσιάζουν την Φώφη και τον "νέο φορέα" της ως τον επόμενο Μεσσία. Μάταια όμως! Το βράδυ των εκλογών οι κλεφτοΠασόκοι και οι κολαούζοι τους θα πιάνουν πάλι τα κεφάλια τους, γιατί η Χρυσή Αυγή θα τους έχει αφήσει παρασάγγες πίσω.

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό προχωράμε στην παρουσίαση της νέας αβανταδόρικης δημοσκόπησης για το κλεφτοΠασόκ, όπου απεικονίζεται γλαφυρά και το μέλλον του "νέου φορέα".

Γορίλα... άτιμο παιδί!