“Δημοκρατικό” debate για την Περιφέρεια Αττικής στον ΣΚΑΪ χωρίς την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019 - 20:06

“Δημοκρατικό” debate για την Περιφέρεια Αττικής στον ΣΚΑΪ χωρίς την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας

Η ολοκληρωτική φίμωση και ο απόλυτος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ συνεχίζoνται και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του Συστήματος.

Χθες στο ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκαν η Δούρου, ο Πατούλης, ο Σγουρός και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην Περιφέρεια, αλλά αποκλείστηκε "δημοκρατικά" ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής της τέταρτης σε δύναμη παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Προφανώς το σχεδόν 12% που κατέγραψε η "Ελληνική Αυγή για την Αττική" δεν είναι... αρκετό για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο "δημοκρατικό" debate του ΣΚΑΪ.

Η παρουσία των λοιπών υποψηφίων Περιφερειαρχών στο χθεσινό debate ήταν τουλάχιστον θλιβερή. Η υπεύθυνη για τον χαμό εκατοντάδων ανθρωπίνων ζωών Δούρου προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Σγουρός επιβεβαίωσε την ανυπαρξία του, ενώ ο Πατούλης παρίστανε τον... θαυματοποιό σχετικά με την διαχείριση απορριμμάτων την ίδια στιγμή που στον Δήμο του ανακυκλώνουν λιγότερο από 10%!

Τέλος, ενημερώνουμε τους "δημοκράτες" πως η "Ελληνική Αυγή" προκαλεί για δημόσια αντιπαράθεση θέσεων και προγράμματος όπου, όποτε και με όποιον τρόπο επιθυμούν. Μάλλον μάταια αναμένουμε...