Δανέλλης, βουλευτής κλεφτοΠαΣοΚ: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από εμάς!

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 00:27

Δανέλλης, βουλευτής κλεφτοΠαΣοΚ: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από εμάς!

Αμέσως μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας κατά την οποία ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης είπε το προφανές, ότι δηλαδή δεν μπορεί να παρίσταται ένας που έχει χαρακτηριστεί ως βουλευτής του από τον ίδιο τον Ερντογάν στην συνεδρίαση μιας απόρρητης επιτροπής που αφορά τα ελληνοτουρκικά, βγήκαν οι πολιτικάντηδες και είπαν πολλά και διάφορα, πάντα στην κατεύθυνση της υπεράσπισης του τούρκου και σε καταδίκη του προφανούς.

Εμείς, από τα παραληρήματά τους θα κρατήσουμε μονάχα ένα από αυτά, το οποίο είναι πραγματικά διδακτικό και χρήσιμο. Το σχόλιο αυτό προέρχεται από τον βουλευτή του ΠαΣοΚ, Δανέλλη, ο οποίος είπε:

«Απαιτεί απύθμενο θράσος οι απολογητές της προδοσίας της Κύπρου ενώπιον μάλιστα του Κυπρίου υπουργού εξωτερικών να αμφισβητούν τον πατριωτισμό και την ακεραιότητα οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή ιδιαιτέρως δε του Μουσταφά Μουσταφά που κοσμεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο όχι μόνο από χθες ή προχθές αλλά από τη δεκαετία του ‘90. Και επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας αλλά είναι ορκισμένος εχθρός του Κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, εμείς τα κόμματα του Συνταγματικού Τόξου οφείλουμε μα προστατέψουμε το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία. Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Πρόεδρο της Βουλής και την επιτροπή Δεοντολογίας».

Θα αφήσουμε τα περί απολογητών της προδοσίας της Κύπρου να τα απαντήσουν οι θιασώτες του «κουφού Εθνάρχη» και του «η Κύπρος κείται μακράν». Έτσι κι αλλιώς δεν περιλαμβάνουν κάτι χρήσιμο για τον Ελληνικό Λαό.

Αυτό που πραγματικά είναι χρήσιμο σε αυτά που είπε ο Δανέλλης είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι «από αυτούς». Δεν έχει τίποτα κοινό με τους κλέφτες και προδότες της ΝΔ, του Σύριζα, του ΠαΣοΚ και των άλλων αποκομμάτων που «κοσμούν» το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όντως, Δανέλλη, δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!