ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Νέα γραφεία στην Μηχανιώνα

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 - 00:21

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου  2012 κλιμάκιο της Νομαρχιακής Διοίκησης Θεσσαλονίκης μετέβη στη Μηχανιώνα για επαφή και ενημέρωση των εκεί συναγωνιστών. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε αθρόα εγγραφή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ νέων φίλων και υποστηρικτών από Μηχανιώνα και Επανωμή.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία των εγκαινίων των νέων μας γραφείων στην Μηχανιώνα. Ήδη ο τοπικός πληθυσμός αγκάλιασε αυτή την προσπάθειά μας, μιας και ήμασταν και είμαστε οι μόνοι που στεκόμαστε στο πλάι τους στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι έντονες δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην περιοχή έχουν αρχίσει εδώ και περίπου 3 χρόνια, όταν είχαν γίνει οι πρώτες συγκρούσεις των κατοίκων με τους Αιγύπτιους ψαράδες και με αριστερές οργανώσεις που έσπευσαν να πάρουν το μέρος των τελευταίων. Τότε ήμασταν οι μόνοι που σταθήκαμε στο πλευρό των απλών πολιτών που είχαν το δίκιο με το μέρος τους και που όλα τα άλλα κόμματα του «πατριωτικού» χώρου τους γύρισαν την πλάτη. 

Το ενδιαφέρον του κόσμου μεγάλο και η διάθεση για ενεργή συμμετοχή και δραστηριοποίηση συγκινητική. Είμαστε πλέον παντού και πληθαίνουμε σε πείσμα του πολιτικού κατεστημένου και του συστήματος.