ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Λαγκαδάς

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012 - 17:34

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Λαγκαδάς

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  2012 πραγματοποιήθηκε οργανωτική διάσκεψη πυρήνων του δήμου Λαγκαδά. Στην παραπάνω εκδήλωση μίλησε,  σε συγκέντρωση φίλων  και συναγωνιστών από τα γύρω χωριά, ο βουλευτής, Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Ζησιμόπουλος Πολύβιος.

Οι ερωτήσεις και το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων περιστράφηκαν σε θέματα οικονομικά και στις επιβαρύνσεις φορολόγησης που έχουν μετακυληθεί στις πλάτες του ελληνικού λαού.  Ακόμη υποβλήθηκαν ερωτήσεις σχετικές με την ασφάλεια του πληθυσμού, την εξωτερική πολιτική, ενώ πολλές φορές διατυπώθηκε η ανησυχία για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Θράκη και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

Την επόμενη μέρα ο βουλευτής πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ι.Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης  όπου  και συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωάννη.

Ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός της περιοχής. Αντίστοιχα ο βουλευτής του Κινήματος παρουσίασε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο σε εθνικά όσο και σε κοινωνικά θέματα.
          
Αυτή, ακριβώς, η επίσκεψη του βουλευτή μας στο σεβασμιότατο, δείχνει ξεκάθαρα τις επιταγές του ποιμνίου και του απλού, μέσου Έλληνα, που βλέπει στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο πολιτικό φορέα, που θα μπορέσει να φέρει ένα τέλος στα προβλήματά του.

Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας