Χρυσή Αυγή παντού! Κατερίνη-παρουσίαση υποψηφίων Νομού Πιερίας

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 - 20:14

Χρυσή Αυγή παντού! Κατερίνη-παρουσίαση υποψηφίων Νομού Πιερίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη η πρώτη προγραμματισμένη συγκέντρωση της δεύτερης κατά σειράς προεκλογικής περιόδου στην πόλη της Κατερίνης. Η αντίστοιχη ανοιχτή συγκέντρωση που έλαβε χώρα πριν λίγες εβδομάδες στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης, αποτέλεσε το εναρκτήριο βήμα για την συσπείρωση πολλών πατριωτών του νομού γύρω από το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, όμως η εκδήλωση της Τρίτης ξεπέρασε κάθε προσδοκία από άποψη μαζικότητας, καθώς πάνω από 300 εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρόν στη συνεδριακή αίθουσα του δήμου Κατερίνης!

Η διενέργεια μιας τέτοιας εκδήλωσης κρίθηκε απαραίτητη, λόγω του μεγάλου αριθμού ανθρώπων που μας πλησίασαν μετά την 6η Μαΐου, οι οποίοι, αηδιασμένοι από το πολιτικό σύστημα και κυρίως από την πορεία αυτών που δεν σεβάστηκαν την ετυμηγορία της κάλπης και το σαφές αντιμνημονιακό της μήνυμα, βρήκαν στη Χρυσή Αυγή ένα ασφαλές καταφύγιο ιδεών, με ανθρώπους που τις υπηρετούν με συνέπεια και αγωνιστικότητα. Κάτι που η λεγόμενη κεντρο-δεξιά πολυκατοικία δεν έκανε ποτέ, η οποία, αφού πρώτα «πούλησε» πατριωτιλίκι, αμέσως μετά έφτυσε κατάμουτρα τους ψηφοφόρους της, παίζοντας ύπουλα παιχνίδια εξουσίας εις βάρος έντιμων, αλλά παραπλανημένων πατριωτών.

Από πολύ νωρίς η αίθουσα, αλλά και ο χώρος εκτός αυτής ήταν κατάμεστος. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πολλών ανθρώπων, που μόλις είδαν τις ελληνικές σημαίες και τα λάβαρα του Κινήματός μας στο μπαλκόνι του κτιρίου, σταμάτησαν την ενασχόλησή τους και ήρθαν και εκείνοι για να μας γνωρίσουν από κοντά. Δυστυχώς η αίθουσα των 200 ατόμων του συνεδριακού χώρου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους ενθουσιασμένους κατοίκους της Κατερίνης, που μας φιλοξένησαν στη πόλη τους.

Πρώτος το λόγο έλαβε ο πυρηνάρχης και υποψήφιος βουλευτής του νομού Πιερίας, Κωστόπουλος Νικόλαος, ο οποίος προέβη σε μια σύντομη βιογραφική αναφορά των υποψηφίων του νέου ψηφοδελτίου του νομού κι αμέσως κάλεσε στο βήμα τον πρώτο ομιλητή της βραδιάς, τον Συναγωνιστή κι επίσης υποψήφιο βουλευτή, Παπαδημητρίου Γεώργιο. Το κύριο σκέλος της ομιλίας του αναλώθηκε σε θέματα που αφορούν την αγροτική παραγωγή, για την οποία ανέπτυξε τις ξεκάθαρες θέσεις της Χρυσής Αυγής για επανακαλλιέργεια της γης, την εκμετάλευση της από εγχώριες επιχειρήσεις και την ανάκαμψη του αγροτικού κλάδου και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα, με επιχειρήματα και καινοτόμες ιδέες που διαφέρουν έτη φωτός από τις αερολογίες των ανευθυνο-υπεύθυνων που ρήμαξαν τα χωράφια με τις επιδοτήσεις και την καταστροφική αγροτική πολιτική των κυβερνήσεων που υπηρετούν.

Επόμενος στο βήμα προσήλθε ο περιφερειάρχης Βορείου Ελλάδος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος. Σε μερικές μόνο λέξεις κατάφερε να φωτογραφήσει την πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και τα ψέματα των δύο «μεγάλων» κομμάτων, παράλληλα όμως, αναφέρθηκε και στα δεκανίκια τους, που με τη στάση τους, ουσιαστικά, στηρίζουν την παρούσα κατάσταση ακυβερνησίας.

Επόμενος στο βήμα ανέβηκε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας Κατερίνης, καλώντας σύσσωμη την ελληνική νεολαία του Κινήματός μας σε συνεχή και ασυμβίβαστο αγώνα, για μια νέα εκλογική επιτυχία που θα φέρει σε ακόμη μεγαλύτερη αμηχανία το πολιτικό κατεστημένο. Τόνισε, επίσης, πως η νεολαία της Χρυσής Αυγής δεν μάχεται επιδιώκοντας κάποιο ίδιο όφελος, αφού ο ανιδιοτελής αγώνας της γίνεται για ανώτερες αξίες και ιδανικά, κάτι που άλλωστε αποδείχθηκε και από την πρόταση της Χρυσής Αυγής για ριζική μείωση της αμοιβής των βουλευτών και την οριστική διακοπή των κομματικών επιχορηγήσεων.

Τελευταίος στο βήμα προσήλθε ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Τσακίρης Μιχάλης, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να κάνει μία εκτενή αναφορά στις θέσεις του Κινήματός για κάθε θέμα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, καθώς όλοι οι δημοσιογράφοι, στις σπάνιες εμφανίσεις εκπροσώπων μας, αναλώνονται σε ερωτήσεις, με τις οποίες προσπαθούν απλά να κινδυνολογήσουν και να δημιουργήσουν στον κόσμο μία απωθητική, προς εμάς, αντίληψη.

Μεγάλη αναφορά έγινε στο θέμα της ανεργίας που μαστίζει κυριολεκτικά τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο πρόγραμμα που έχει η Χρυσή Αυγή για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και για την ισχυροποίηση του συναλλάγματος, μέσω της τόνωσης της τοπικής παραγωγής. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και θέματα όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας, της κοινωνικής πρόνοιας και της υγείας και αμέσως μετά την ανάπτυξη όλων των θεματικών ενοτήτων ακολούθησε σύντομος διάλογος με το ακροατήριο, που τοποθετήθηκε επί διάφορων ζητημάτων.

Τέλος, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, κάλεσε τους πάντες να σταθούν όρθιοι, με μία φράση που αποτέλεσε προσφάτως τροφή για λασπολογία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μια φράση που αποδεικνύει τη φιλοσοφία των απροσκύνητων Ελλήνων σε όσους ξεπουλούν την Ελλάδα. Με το «εγέρθητι» λοιπόν σταθήκαμε όλοι σε στάση προσοχής και ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο, για να τελειώσει με τον πρέποντα τρόπο άλλη μία εκδήλωσή μας.