Χρυσή Αυγή και ΕΛΑΜ τρομοκρατούν το τουρκικό ψευδοκράτος: Η κατοχική κυβέρνηση κήρυξε παράνομους τους Έλληνες Εθνικιστές!

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 19:27

Χρυσή Αυγή και ΕΛΑΜ τρομοκρατούν το τουρκικό ψευδοκράτος: Η κατοχική κυβέρνηση κήρυξε παράνομους τους Έλληνες Εθνικιστές!

Τον τρόμο της απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, τους μοναδικούς που αντιστέκονται απέναντι στο ξεπούλημα της Κύπρου και τις προκλήσεις των τούρκων αποκάλυψε η τουρκική ψευδοκυβέρνηση των κατεχομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναδημοσιεύονται στον Κυπριακό Τύπο από την ιστοσελίδα της Κίμπρις Ποστασί, η ψευδοκυβέρνηση αποφάσισε να συμπεριλάβει ξανά στην νέα «λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων» το ΕΛΑΜ, τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή και άλλα πατριωτικά - αντιομοσπονδιακά κινήματα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μεταδίδει την λίστα της «εντολής περί παρανόμων τρομοκρατικών οργανώσεων», στην οποία συμπεριλαμβάνονται 26 οργανώσεις, οι οποίες από τώρα και στο εξής θα αντιμετωπίζονται ως «παράνομες» και «τρομοκρατικές» οργανώσεις στα κατεχόμενα από τον Αττίλα εδάφη της Κύπρου μας. Έτσι δεν θα είναι δυνατή η χρήση σημαιών, εμβλημάτων και φωτογραφιών αυτών των οργανώσεων και των μελών τους.

Η λίστα με τις τουρκικές ονομασίες των οργανώσεων έχει ως εξής: "ELAM, EFEN, HRISI AVGİ, KEA, PKK/Kongragel, Hizbullah, DHKP-C, IBDA-C, El Kaide, Kara Tugaylar, KCK, PYD...".

Τιμή μας να μας θεωρούν εχθρούς τους οι εχθροί της Πατρίδος μας! Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο!

Διαβάστε σχετικά: Ξανά στη λίστα «τρομοκρατικών οργανώσεων» στα κατεχόμενα το ΕΛΑΜ