Χρυσή Αυγή, Για το Λαό και την Πατρίδα!

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 - 12:30

Χρυσή Αυγή, Για το Λαό και την Πατρίδα!

Τις δεκαετίες που ακολούθησαν τη μεταπολίτευση, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, με μακρύ χέρι του το δημοσιογραφικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό σύστημα, οργάνωσε και εκτέλεσε ένα πρόγραμμα πλύσεως εγκεφάλου με αντικείμενο τους Έλληνες. 

Σκοπός τους η αλλαγή του χαρακτήρα, του τρόπου σκέψεως, των πιστεύω και των ιδανικών του λαού μας. Τέθηκε έτσι σε λειτουργία στο μυαλό και την ψυχή των Ελλήνων ένας αποπροσανατολιστικός, αυτοκτονικός μηχανισμός. 

Είναι αυτός ο μηχανισμός που δημιουργεί τον διαλυτικό αριστερό αυτοματισμό στην κοινωνία. Είναι αυτός που ενεργοποιεί αντανακλαστικά το φόβο σε έναν λαό ανυπόταχτο σε ολόκληρη την μακραίωνη πορεία του.

Είναι αυτός που κρατά τον Ελληνισμό σε καταστολή ώστε ανενόχλητοι οι εχθροί του, εχθροί της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, εχθροί ορκισμένοι της Ελλάδας και οτιδήποτε Ελληνικού, να ποδηγετούν και να κατευθύνουν τον Ελληνικό λαό και να μετατρέπουν τον Άνθρωπο σε άψυχο αριθμό στις οθόνες αόρατων δικτατορικών εξουσιαστών στις Βρυξέλλες και αλλού. 

Η δημιουργία των αριστερών αυτοματισμών πέρασε μέσα από την παιδεία, την τέχνη και τον πολιτισμό. Η δημιουργία του φόβου προκλήθηκε από τα αλλεπάλληλα σοκ που δέχθηκε ο ελληνικός λαός ώστε να αποδεχθεί τη θεωρία της μαζικής ενοχής για την κατάσταση που δημιούργησαν οι δοσίλογοι διαπλεκόμενοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες. Η δημιουργία της καταστάσεως μαζικής καταστολής ήταν αποτέλεσμα της γιγαντιαίας προβολής του προτύπου της επίπλαστης ευζωίας μέσα από την τηλεοπτική αποχαύνωση.

Με τον τρόπο αυτό, ο λαός μας που σε άλλες εποχές θα ξεσηκωνόταν μαζικά και θα κατέβαινε στους δρόμους για να διεκδικήσει τα αυτονόητα όχι μόνο παραμένει σιωπηλός παρατηρητής, αλλά στρέφεται κατά του ίδιου του τού εαυτού και όχι κατά των δημίων του, γινόμενος αυτόχειρας.

Με τις μεθόδους αυτές, το άσπρο γίνεται μαύρο.  Το πρόβλημα που είναι, επί παραδείγματι,  η επιδρομή εκατομμυρίων αλλόφυλων και αλλόθρησκων στην Ευρώπη, και η επιβαλλόμενη από ξένους και εγχώριους κυβερνητικούς και πληρωμένους «μη κυβερνητικούς» εξωμότες και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», ισοπέδωση του λαού μας αλλά και των άλλων Ευρωπαϊκών λαών,  αντιστρέφεται σε πρόβλημα «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας» και πακτωλός χρημάτων εισρέουν για την καταπολέμησή τους.

Ο μηχανισμός αυτός βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία, όμως, όπως γίνεται φανερό από τις λυσσαλέες αντιδράσεις των κατασκευαστών του στην αναγεννητική δράση της Χρυσής Αυγής, μπορεί ακόμη να απενεργοποιηθεί. 

Η μεταπολιτευτική καλωδίωση του Ελληνισμού, η θανατηφόρος εισβολή στο μυαλό, στη σκέψη και την ψυχή του λαού μας είναι προφανές ότι πρέπει να καταργηθεί αν ο λαός μας θέλει να αναστηθεί από την επιθανάτιο κλίνη του.

Όμως, η Ελευθερία δεν μπορεί να επιβληθεί σε ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να είναι δούλοι. Μπορεί μόνο να κατακτηθεί με την ελεύθερη βούληση των ελεύθερων Ελλήνων . Αυτήν την ελεύθερη βούληση ξυπνά, ενθαρρύνει και αποκαθιστά η Χρυσή Αυγή σε κάθε Έλληνα που κρατά μέσα του αναμμένη τη φλόγα της Ελλάδας. 

Η Χρυσή Αυγή σαλπίζει στον αγώνα όσους Έλληνες παραμένουν ζωντανοί σε έναν κόσμο που η επελαύνουσα νέα παγκόσμια τάξη γεμίζει γκρίζα ερείπια. 

Εμείς όλοι οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, οι αδούλωτοι Έλληνες που δεν αναγνωρίζουμε τυράννους, που πάνω από τα κεφάλια μας δεχόμαστε μονάχα την ύψιστη δικαιοδοσία του Θεού, στεκόμαστε στις επάλξεις του αγώνα με αρματωσιά μας την Πίστη και την Τιμή. 

Συναγωνιστές, με βάση όσα κατακτήσαμε στις 6 Μαΐου, συνεχίζουμε στις 17 Ιουνίου όλοι μαζί ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμη περισσότεροι, ακόμα πιο δυνατοί. 

Εμπρός για την Ελλάδα. 

Ζήτω η Νίκη, ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Η ΟΧΙΑ