ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ενας δρόμος Πνευματικός

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 - 07:28

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ενας δρόμος Πνευματικός

Ελλάς 2017. Μια Πατρίδα εκφυλισμένη. Το Έθνος το οποίο αποτέλεσε το Φως του κόσμου, που ανέδειξε τόσους φιλοσόφους, επιστήμονες, πολεμιστές, τόσα φωτοβόλα παραδείγματα για την ανθρωπότητα ολόκληρη, τείνει να καταστεί ένα έθνος αλλοτριωμένο, ένα έθνος το οποίο έχει λησμονήσει τις Παραδόσεις του, τις Αξίες του και τα Ιδανικά του. Αρετή, Φιλοσοφία, Ανδρεία, Τιμιότητα, Ήθος, Δικαιοσύνη, Αυτοπειθαρχία, αποτελούν αξίες ξένες στις ψυχές των νέων. Πλέον, τιμητικά παράσημα και μέσα κοινωνικής καταξίωσης δεν αποτελούν αυτές οι ιδιότητες, οι οποίες διαμορφώνουν και δημιουργούν τον Αληθινό Άνθρωπο, αλλά κίβδηλες άξιες οι οποίες λειτουργούν ως γάγγραινα και κατατρώγουν την φυλετική ψυχή του λαού μας. Απαξίες όπως ανωμαλία, αισχρότητα, αναίδεια, αδαημοσύνη, αδικία, μας επέβαλαν από τα πρώτα κιόλας χρόνια μας να ασπαστούμε για να δούμε τη ζωή μας να γεμίζει με υλικά αγαθά.

Μέσα σε όλο αυτό το πνευματικό βόρβορο, τη σήψη και τη παρακμή, ανατέλλει ένα Φως προερχόμενο από τα βάθη της Ιστορίας. Ένα φως που άλλοτε εμφανίστηκε στον αέναο κύκλο της Ιστορίας σαν την μάχη των Θερμοπυλών, των Πλαταιών, την ναυμαχία της Σαλαμίνας, την μάχη του Γρανικού, την αντίσταση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κατά των Οθωμανών λίγο πριν την Άλωση της Πόλεως, την μάχη του Βαλτετσίου, μάχη των Δερβενακίων και άλλες ένδοξες μάχες που σημάδεψαν την Ιστορία και κατέστησαν το Έθνος μας δικαίως ως το Έθνος των Πολεμιστών και των Φιλοσόφων!

Αυτό το φως που ανατέλλει λοιπόν στην Ελλάδα του 21ου Αιώνα είναι αδιαμφισβήτητα ο «Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών το οποίο δίνει μάχη μέχρις εσχάτων όχι μόνο για την συντήρηση της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους, αλλά πάνω από όλα για να διατηρήσει αναλλοίωτη την Φυλετική Ψυχή του Έθνους μας! Γιατί ο δικός μας Αγώνας είναι πάνω από όλα πνευματικός. Ένας Αγώνας που διεξάγεται βαθιά μέσα στη ψυχή μας, ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε Αληθινοί, Τίμιοι, Ανδρείοι μέσα σε έναν κόσμο όπου θερίζει η μιζέρια, η ασχήμια και το ψέμα. Μόνο προβάλλοντας το δικό μας παράδειγμα, θα μπορέσουμε να παρακινήσουμε τους υπόλοιπους Έλληνες να ενταχθούν στις τάξεις μας για αυτό και η Χρυσή Αυγή αυξάνει γεωμετρικά την αποδοχή της από τον Ελληνικό Λαό, γιατί αποτελείται από Έλληνες Αληθινούς και Περήφανους που έχουν μάθει να μιλάνε τη γλώσσα της Αλήθειας, από Έλληνες που δεν επιζητούν κανένα υλικό κέρδος από τον Αγώνα αυτό. Το μοναδικό μας κέρδος από τον Αγώνα μας και για το οποίο θα αγωνιστούμε με υπερβάλλοντα ζήλο είναι να δούμε επιτέλους το Φως του Ελληνισμού να καλύπτει ξανά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Ο δρόμος του Χρυσαυγίτη είναι ανηφορικός, όπως ακριβώς και ο δρόμος της ανατολής. Ένας δύσκολος δρόμος γεμάτος εμπόδια μα όπως λέει και ο θαυμαστός Ησίοδος: «Μπροστά από την Αρετή οι αθάνατοι Θεοί έβαλαν τον ιδρώτα». Στοχεύουμε προς την Αρετή, ο καθένας μας με τον δικό μας προσωπικό αγώνα κατά του εαυτού μας γιατί μόνο μέσω της Αρετής μπορεί η ψυχή μας να συναντήσει το αναλλοίωτο φως της μίας και μοναδικής Αλήθειας όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παρμενίδης στο ποίημα του.

Πολλοί νομίζουν ότι το σύστημα μας πολεμάει γιατί «ξεφύγαμε» από τα ποταπά πρότυπά που επιβάλλουν στους Έλληνες. Μα κάνουν λάθος. Δε μας πολεμάει το σύστημα. Το σύστημα απλώς βρίσκεται σε άμυνα. Εμείς, και συγκεκριμένα ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ξεκινήσαμε το πόλεμο αυτό εναντίον του διεφθαρμένου συστήματος τους που δηλητηριάζει τη Ψυχή του Λαού μας και θέλει να καταστήσει τη Πατρίδα μας το λίκνο της πολυπολιτισμικότητας. Ας το καταλάβουν λοιπόν, δε πρόκειται να σταματήσουμε αυτόν τον Δίκαιο Αγώνα μέχρι τη Τελική Νίκη. Έχουμε απόλυτη Πίστη προς το Πρόσωπο του Αρχηγού μας. Ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ατέρμονος δε σταματάει ούτε με φυλακές ούτε με σφαίρες! Η ίδια η Φύση μας δίνει το παράδειγμα με τον αέναο κύκλο του Ήλιου και το Χειμερινό Ηλιοστάσιο:

«Μετά το πιο βαθύ σκοτάδι της Νύχτας πάντα μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ»

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Αντεπίθεση