Χρήστος Παππάς: Τσίπρας - Μητσοτάκης πολιτικά εξαρτώμενοι και σιαμαίοι! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 17:24

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Αρχικά, τόνισε τον θλιβερό κατήφορο των δύο πολιτικών αρχηγών, χαρακτηρίζοντάς τους ως φθηνούς λαϊκιστές, υποκριτές και φαρισαίους, κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως της Τετάρτης, ενός διαλόγου με άσχημη φρασεολογία, καθρέπτη της πολιτικής καταστάσεως που σήμερα βιώνουν.

Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι, πολιτικά σιαμαίοι που μαζί ψήφισαν χέρι - χέρι το τρίτο και καταστροφικότερο μνημόνιο του Αυγούστου του 2015.

Ο κ. Παππάς θύμισε στον ελληνικό Λαό ότι η ΝΔ είχε συναινέσει τόσο δια του αρχηγού της, της αδερφής του και στελεχών της, ότι η «εθνική πολιτική» είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είχε πει σε συνέντευξή του στην ΔΕΘ ότι το όνομα δεν τον ενδιαφέρει, ούτως ή άλλως θα ξεχαστεί. Εξάλλου, μαζί ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και την ανέγερση τεμένους.

Η ψευτοπατριωτική ΝΔ συνεχίζει να κοροϊδεύει προεκλογικά τον Έλληνα πολίτη όταν ο κ. Μητσοτάκης λέει υποκριτικά «να πάρουμε τις γειτονιές πίσω από την εγκληματικότητα» και την ίδια ώρα βγάζει φωτογραφίες με τους λαθρομετανάστες.

Όσον αφορά τις σχέσεις με την Τουρκία, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιθυμούν διακαώς την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνοντας τα «στραβά μάτια» στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις.

Η πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι ουσιαστικά στήριξη της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από το πρόσχημα της συμπεριφοράς Πολάκη, του υπουργού με το καλάσνικοφ στην Νικαράγουα, που τελικά κατέληξε να συντρώγει αστακούς με τον αρχηγό του στα Χανιά.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό της Βουλής, κατέθεσε αίτημα στην επιτροπή δεοντολογίας, ώστε ο κ. Τσίπρας  να έλθει στην επιτροπή για να δώσει εξηγήσεις και αναλόγως να επιβληθούν τα δέοντα για την θαλαμηγό που του παραχωρήθηκε και δεν φιλοξενήθηκε σε αυτήν, βάσει των λεγομένων της κας Παναγοπούλου.

Ο κ. Παππάς τελείωσε τον λόγο του υπογραμμίζοντας ότι: «η Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά εναντίον όλων θα ενισχυθεί παρ’ όλη την φίμωση και τον αποκλεισμό ως παγιωμένα πια τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας προς το παρόν, αλλά πρώτη πολιτική δύναμη στις καρδιές των απροσκύνητων Ελλήνων! Είμαστε εδώ δυνατοί, πιο δυνατοί από ποτέ και αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που μας ανήκει: Την Πατρίδα μας πίσω!»