Χρήστος Παππάς σε συκοφάντες και λασπολόγους: “Τιμή μας να μας βρίζει ένας Ρήγας”! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 21:33

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απάντησε από βήματος Βουλής στον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Ρήγα ότι δήθεν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ψήφισαν υπέρ της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, χαρακτηρίζοντάς τον ως ψεύτη και συκοφάντη!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα τουρκική πρόκληση με την παρενόχληση του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ραγιαδισμού και η απάντηση στους τούρκους πρέπει να είναι δυναμική, αφού αυτοί καταλαβαίνουν μόνο από την πολιτική των κανονιοφόρων.

Ακολούθως ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην διαφωνία της Χρυσής Αυγής για μείωση της θητείας, τονίζοντας ότι οφείλουμε ως κράτος να προνοήσουμε, παρά να μετανοήσουμε υπερθεματίζοντας για τις αμυντικές δαπάνες και την θωράκιση της Πατρίδος μας.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατέληξε επισημαίνοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι μόνο η υλικοτεχνική υποδομή, είναι οι άνδρες και οι γυναίκες, το στρατευμένο τμήμα του Έθνους με Πίστη στα Ιδανικά και τις αξίες που προασπίζει και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με οποιοδήποτε τίμημα".

Κλείνοντας επανέλαβε με στεντόρεια φωνή αυτό που φωνάζει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός "η Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική!".