Χρήστος Παππάς: ΟΧΙ στους κλέφτες, ΟΧΙ και στους εθνοπροδότες! BINTEO

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 18:29

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το σκάνδαλο Novartis. Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του:

Αναλώθηκε πολύς χρόνος πριν περάσουμε στην ουσία της συζήτησης για παρεμπίπτοντα θέματα, θέματα διαδικασιών, και μεγάλη συζήτηση έγινε για το θέμα του αριθμού των καλπών. Παρ’ όλο που κατανοούμε την ιδιοτέλεια της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως περί του αριθμού των καλπών, και παρ’ όλο που είναι πασιφανής η υποκριτική στάση και των δύο, δηλαδή και της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπω στον πειρασμό να τοποθετηθώ και πάλι στο θέμα του αριθμού των καλπών. Και παρακαλώ προσέξτε με. Δεν θέλω σε καμία των περιπτώσεων αυτή η επανατοποθέτηση να θεωρηθεί ως αλλαγή στάσης.

Μιλήσαμε και άκουσε όλος ο ελληνικός Λαός για την ανάγκη δέκα ή μάλλον καλύτερα να προσθέσω έντεκα καλπών, για να συμπεριλάβουμε μέσα και τον κ. Κουρουμπλή, ο οποίος σκανδαλωδώς στο σκάνδαλο Novartis προστατεύεται από την κυβέρνηση. Θέλουμε μία κάλπη, και μια επιτροπή, και ένα δικαστήριο. Μια κάλπη που θα αφορά όλα τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της νεότερης πολιτικής ιστορίας. Μια κάλπη για την υποδούλωση της Ελλάδας. Μια κάλπη για την δήμευση των περιουσιακών στοιχείων της Χώρας. Μία κάλπη για την δήμευση της δημόσιας περιουσίας αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων. Μία κάλπη για τις τράπεζες. Μία κάλπη για την δήμευση του εθνικού πλούτου και μία κάλπη για τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία. Όπως, επίσης, μια κάλπη για την εθνοπροδοτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων και του εξισλαμισμού της Πατρίδας μας. Μια κάλπη για την προδοσία της Πατρίδας μέσω της παροχής, έστω και σύνθετης ονομασίας του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, στην οποία συναινεί σύσσωμο το μνημονιακό, δημοκρατικό και αντιπατριωτικό τόξο.

Προφανώς και είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο, το σκάνδαλο Novartis, ένα εγκληματικό σκάνδαλο διεθνές που αφορά την υγεία και εφόσον είναι αληθή αυτά που μαρτυρούνται στην δικογραφία αφορά δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, αφορά πολιτικά πρόσωπα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ιδιώτες, νοσοκομεία κτλ. Και προσέξτε, αυτό αφορά μια εταιρεία του κλάδου, μια πολυεθνική. Και γεννάται εδώ το ερώτημα: Οι υπόλοιπες πολυεθνικές επορεύοντο και πορεύονται με το σταυρό στο χέρι; Προσέξτε επίσης, ομιλούμε για πολυεθνικές ενός κλάδου, της παραγωγής, του εμπορίου, της δημόσιας ζωής.  

Μήπως θα πρέπει να μιλήσουμε και για πολυεθνικές, για τεράστια οικονομικά συμφέροντα και εγχώρια, εάν θέλετε στους υπολοίπους κλάδους και δραστηριότητες; Δεν κομίζω γλαύκες στην Αθήνα, απλώς κάνω έκκληση την κοινή λογική και σε όσα διαισθάνεται και γνωρίζει ολόκληρος ο δυστυχής ελληνικός Λαός, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος. Προσέξτε για παράδειγμα, για να επιβεβαιωθεί το πάρτι των πολυεθνικών, το οποίο συνεχίζεται στην Πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα. Εφημερίδα Άποψη, ένα κυριακάτικο δημοσίευμα. Διαβάζουμε από εκεί:  

«Στο πόνημα αυτό ο «εγκέφαλος» αντιπρόεδρος της Novartis αναπτύσσει σχέδια εξάπλωσης της εταιρείας σε όλους τους τομείς. Αναφέρεται στο τότε περιβάλλον της υγείας, στις επιβεβλημένες στρατηγικές ενέργειες, στις τεχνικές πρόσβασης στην αγορά της υγείας, στις δημόσιες σχέσεις, στο ασφαλιστικό τμήμα και διάφορα άλλα. Και σημειώνει επιγραμματικά ότι «αυτά τα δύο σημεία είναι τα μόνα που σχετίζονται με όλα και διάφορα γκρουπ εμπλεκομένων που αλληλοεπιδρούν και έτσι επιτυγχάνουμε τους φιλόδοξους στόχους για τον επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Τελειώνει δε το έγγραφό του με την εξής εκπληκτική παράγραφο: «Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι πλήρως ευθυγραμμισμένος πως όλοι δρούμε σαν ομάδα, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χαιρετίζω όποτε βλέπω πως με ένα μικρό ποσό ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπορεί να προσεγγιστεί, φέρνοντας πίσω τεράστια οφέλη».

Ιδού λοιπόν, γιατί πρέπει να καταγγελθεί ομοίως και η κυβέρνηση και η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Για την προσχηματική και επιλεκτική αναφορά και πρότασή της, προκειμένου όχι να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου της μεταπολίτευσης και των σκανδάλων, αλλά για να πλήξει αποκλειστικά και μόνο τους πολιτικούς της αντιπάλους. Ιδού μια απόδειξη γιατί είμαστε σε καιρούς Μνημονίου η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης, όπου οι πολυεθνικές με τους αργυρώνητους κρατικούς αξιωματούχους έχουν στήσει κυριολεκτικά πάρτι εις βάρος του ελληνικού Λαού. Καμία διάθεση δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ να εξυγιάνει τον τόπο. Καμία διάθεση δεν έχει να εξυγιάνει την πολιτική ζωή. Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε; Το κράτος έχει συνέχεια. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ παρέδωσε στην μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τους ίδιους βλέπετε, με τους ίδιους συναγελάζεστε, στις ίδιες πρεσβείες πηγαίνετε, τα ίδια κάνετε.

Και για τα εθνικά μας θέματα ίδιοι είστε. Σύνθετη ονομασία, παραδίδετε το όνομα της Μακεδονίας μας, όπως και παραδίδετε εθνική μας κυριαρχία. Επί Σημίτη τα Ίμια έγιναν γκρίζα, επί Τσίπρα κινδυνεύουν να γίνουν τουρκικά. Ο Κοτζιάς, και να θυμάστε αυτό το όνομα, διότι για τους ιστορικούς του μέλλοντος, το όνομα αυτό πιστεύω θα καταστεί συνώνυμο με τον όρο προδοσία, υποχωρεί σε όλα τα μέτωπα. Ειδικότερα, δε, να σημειωθεί αυτό, στο ελληνοαλβανικό μέτωπο με την επικείμενη συμφωνία που θα περιλαμβάνει άρση του εμπολέμου και πολύ χειρότερα θα περιλαμβάνει, την υποχώρηση των θέσεων μας σχετικά με το θέμα της ΑΟΖ, όπως αυτές έγιναν γνωστές το 2009, δεν θα έχουν πια για τον Κοτζιά τα νησιά υφαλοκρηπίδα, κάτι το οποίο θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου σε ότι αφορά την κυριαρχία μας και τα νησιά μας του Αιγαίου έναντι της Τουρκίας.

Είπα και το πρωί ότι το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνει προπέτασμα καπνού, παραπέτασμα, κουρτίνα που θα καλύψει τα μειοδοτικά σχέδια που εξυφαίνει η κυβέρνηση σε όλα τα εθνικά μας θέματα. Η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο, και μάθουμε για το σκάνδαλο Novartis, μια μέρα ακριβώς μετά το συλλαλητήριο, το μεγαλειώδες συλλαλητήριο των Αθηνών, όπου ο ελληνικός Λαός διαδήλωσε μαζί και η Χρυσή Αυγή το «Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας» και οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία είναι προδοσία. Βρίσκεται σε κίνδυνο η Ελλάδα. Η Νατοϊκή κυριαρχία υφίσταται, στην Τουρκία υπάρχει μια ραγδαία αύξηση των εξοπλισμών, υπάρχει μια οικονομική γιγάντωση, μια δημογραφική έκρηξη και όλα αυτά μαζί αθροιζόμενα αποτελούν τους κύριους παράγοντες που δίνουν στην Τουρκία αυτοπεποίθηση, που την ωθούν στην προκλητικότητά της. Και θράσος, απύθμενο θράσος. Αλλάζουν και την πορεία του κυβερνητικού αεροπλάνου με τον πρωθυπουργό μέσα. Καθηλώνουν το σινούκ στην νήσο Στρογγύλη επί μισή ώρα. Η Τουρκία αμφισβητεί τα σύνορά μας, αμφισβητεί την ΑΟΖ της Κύπρου, αμφισβητεί την κυριαρχία μας στα Ίμια. Αλήθεια κ. Κοτζιά, σχετικά με την ΑΟΖ της Κύπρου, και κ. Τσίπρα, η Ελλάδα έχει πάψει να είναι εγγυήτρια δύναμη της ακεραιότητας και της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Με την δουλικότητα του πολιτικού κόσμου, σύσσωμου του δημοκρατικού τόξου, οδηγούμεθα με μαθηματική ακρίβεια σε εθνική καταστροφή. Αναρωτιέμαι αν ποτέ οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μάθουν ποτέ με ακρίβεια τους διαλόγους μεταξύ Τσίπρα και Τραμπ;

Κλείνοντας θέλω να πω σε όλους αυτούς τους στρουθοκαμηλίζοντες εκπροσώπους του ΥΠΕΞ, είτε ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, που λένε ότι ο Ερντογάν όλα αυτά τα κάνει γιατί έχει εσωτερικά μέτωπα και τα κάνει για εσωτερική κατανάλωση, θέλω να σας πω ότι αυτό δεν ισχύει. Ο Ερντογάν διδάσκει υψηλή πολιτική και φοβούμαι πολύ μήπως επιτύχει το υπό του  Σουν Τζου λεχθέντος ότι «η υψηλότερη τέχνη του πολέμου είναι η υποταγή του εχθρού χωρίς μάχη».

Να κλείσω τα εθνικά και να πω ότι όλα λύνονται μόνο με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Μόνο με την δύναμη, μόνο με την ψήφιση ενός δικού μας casus belli, όπως σας το έχει προτείνει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα αυτή. Και όλα αυτά που λέω θέλουν βεβαίως εθνικές ηγεσίες, θέλουν ηγέτες και όχι ικέτες.

Οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis να κριθούν από την Δικαιοσύνη και όχι από την Βουλή. Μην τολμήσει η Βουλή να καλύψει τα σκάνδαλα και να γίνει πλυντήριο για άλλη μια φορά.  Εμείς απαιτούμε: Όλα στο φως και όσοι πήραν μίζες να δικαστούν και εφόσον είναι ένοχοι να πάνε φυλακή! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανος να πατάξει την διαφθορά και επί τρία χρόνια συγκαλύπτει τα σκάνδαλα του βρώμικου πολιτικού συστήματος, όπως ακριβώς έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Είχαμε και έντονες αντιδράσεις σήμερα και στις διάφορες εκπομπές και στα πάνελ για τους ανώνυμους κουκουλοφόρους μάρτυρες. Έντονες αντιδράσεις για παρεμβάσεις υπουργών, έντονες αντιδράσεις για παρεμβάσεις στους μηχανισμούς της Δικαιοσύνης, για μεθοδεύσεις. Είχαμε διαμαρτυρίες για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητος.

Ο ταυτόσημος χαρακτήρας των αντιδράσεων αυτών, των εμπλεκομένων πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αποκαλύπτουν όμως και πάλι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι στην ουσία αυτά τα δύο κόμματα, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., πραγματικά είναι ένα και το αυτό. Ίδιοι είστε. Χειροκροτήσατε προηγουμένως την ομιλήτρια του ΠΑΣΟΚ. Και απορώ με το απύθμενο θράσος, το θράσος όπως λέει η έκφραση χιλίων πιθήκων του Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια και CIA. Ποιοι ομιλούν; Οι αρχισκευωροί; Αυτοί που κάναν τα αίσχη εναντίον της Χρυσής Αυγής; Συνεπώς ερωτάται συνολικά η παρούσα Βουλή. Πέραν της παραπομπής ή μη των εμπλεκομένων πολιτικών στελεχών, του Σαμαρά, του Λοβέρδου και των υπολοίπων, θα αποφασίσει και για να ανασταλεί η χρηματοδότηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

Ρητορικό το ερώτημα, καθώς ως γνωστόν «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει…

Συνεπώς η υποκριτική υπόσταση των θέσεων και των δηλώσεων για την εν λόγω υπόθεση σύσσωμου του πολιτικού χώρου του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», κατηγόρων και κατηγορουμένων αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης, είναι εύκολα διακριτή στον ελληνικό Λαό. Τελειώνω κ. Πρόεδρε μεταφέροντας σας ένα εύστοχο άρθρο της εφημερίδος Εμπρός, της εβδομαδιαίας εθνικής εφημερίδος που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, του καλού Συναγωνιστή και αρθρογράφου Νικόλαου Κωνσταντίνου. Ο τίτλος λέει «Ο Λαός ξεχνάει τα σκάνδαλα, όμως μια εθνική προδοσία δεν θα την ξεχάσει ποτέ». Και είναι απολύτως αληθές. Ποιος ενθυμείται σήμερα τα προ δικτατορικά σκάνδαλα της ΠΕΣΙΝΕ, το σκάνδαλο της Σκιαδαρέση, το σκάνδαλο της πλατείας Ομονοίας, το σκάνδαλο της ΔΕΗ κ.ο.κ. Ορίστε ένας φάκελος για τα σκάνδαλα. Ενθυμείται όμως πολύ καλά την προδοσία της Κύπρου του 1974 με τους Ιωαννίδη και επίορκους αρχηγούς των επιτελείων και τον Αττίλα1. Όπως και τον ψευδοεθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή με τον Αττίλα2 και με το «η Κύπρος κείται μακράν».

Ο Λαός ξεσηκώνεται. Πραγματοποιήθηκε μια τεράστια συγκέντρωση σε Θεσσαλονίκη και σε Αθήνα. Αυτή της Αθήνας υπήρξε η μαζικότερη συγκέντρωση τουλάχιστον αυτού του αιώνα και είχε πραγματικά εθνικιστική ταυτότητα. Υφίσταται από άκρον εις άκρον της Πατρίδας μας αυτήν την στιγμή ένα εθνικιστικό τσουνάμι, μια πατριωτική φωνή μόνο μέσω της Χρυσής Αυγής. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα εκφράσει αυτό το πολιτικό ρεύμα. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία αυτής της αντίδρασης. Η Χρυσή Αυγή διώκεται γιατί δεν δέχτηκε να αντικαταστήσει την ευημερία και την ασφάλεια, τον στόχο της δηλαδή, για τους Έλληνες, με την ευημερία και την ασφάλεια για τα στελέχη της.

Όσο για όλα τα υπόλοιπα πολιτικά ανδρείκελα της ξενοκρατίας θα συνεχίσετε να παλεύετε καταϊδρωμένοι, να ξεσκεπάζετε ο ένας τις ανομίες του άλλου. Εμείς δεν θα δείξουμε καμία ανοχή, δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε ότι αφορά τα σκάνδαλα, δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε ότι αφορά την εθνική προδοσία. Λέμε ΟΧΙ στους κλέφτες, ΟΧΙ και στους εθνοπροδότες.