Χρήστος Παππάς: Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 - 20:14

Χρήστος Παππάς: Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Φυλακές Κορυδαλλού
26/5/2014

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Σας εκφράζω από την καρδιά μου μέσα από τα κελιά της Τιμής τα θερμά συγχαρητήριά μου για τον ωραίο και νικηφόρο αγώνα που διεξήγατε σ’ ολόκληρη την επικράτεια. Σας εκφράζω την πλήρη ικανοποίησή μου για το εκλογικό αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου και των χθεσινών Ευρωεκλογών.

Σταθήκατε όρθιοι, πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Το κίνημα εξέλεξε Περιφερειακούς Συμβούλους σε ολόκληρη την Ελλάδα και Δημοτικούς Συμβούλους σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλους Δήμους, ριζώνοντας έτσι στις τοπικές κοινωνίες και επενδύοντας σε νέες πολιτικές νίκες και άνοδο του Κινήματος.

Ειδικά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών όπου η Χρυσή Αυγή κατέκτησε την 3η θέση στον ελληνικό πολιτικό χάρτη και εξέλεξε τρεις Ευρωβουλευτές, δύναμαι να πω, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, πως: ΝΑΙ-ΝΙΚΗΣΑΤΕ!

Αυτή η επίδοση της Χρυσής Αυγής την καθιστά πραγματικό ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

Συνεχίστε έτσι, όλοι εσείς που σταθήκατε όρθιοι, μαχητικοί και ενωμένοι στους δύσκολους καιρούς. Συνεχίστε με όραμα, ΠΙΣΤΗ και σύμπνοια. Αποδείξτε σε όλους ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη ανατροπής του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Πολεμήστε για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Πολεμήστε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Πολεμήστε την χούντα των προδοτών Σαμαρά-Βενιζέλου.

Μια μεγάλη μάχη κερδήθηκε! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ-ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Η.ΠΑΠΠΑΣ