Χρήστος Παππάς: Το δημογραφικό δεν λύνεται με την εισαγωγή - εισβολή λαθρομεταναστών! ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 19:31

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή για το δημογραφικό σχετικά με τη σύνταξη της Έκθεσης της Επιτροπής. Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως ακούστηκαν απίθανα πράγματα από Αριστερούς και Δεξιούς, ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Προωθήθηκε η άποψη ότι το δημογραφικό θα επιλυθεί με την ελληνοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων αλλόφυλων λαθρομεταναστών. Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδριάσεως και της πρότασης της Προέδρου της Επιτροπής, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναγνωστοπούλου, τοποθετήθηκε αιτιολογώντας την εντελώς διαφορετική αντίληψη των Ελλήνων Εθνικιστών έναντι των θέσεων του εθνομηδενιστικού κόμματος των «πολιτικών κομμάτων».

Ακολουθεί η ομιλία του κ. Χρήστου Παππά:

«Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε. Θα ήθελα να τοποθετηθώ επί του θέματος που θέσατε, δηλαδή, της εξαγωγής πορίσματος της Επιτροπής και του τρόπου, τον οποίο, θα γίνει αυτό. Πανθομολογούμενο και εμφανές ότι υφίσταται ένα χάσμα πολιτικό μεταξύ των αντιλήψεων του κόμματός σας, της λεγόμενης «Αριστεράς» και του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Επεκτείνοντας το θα πω ότι αυτή η διαφορά υφίσταται όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και μεταξύ όλων υμών (με ύψιλον) οι οποίοι για μας αποτελείτε έναν συνασπισμό ενωμένο εναντίον του Κινήματός μας, η ύπαρξη του οποίου μας επιτρέπει να σας αποκαλούμε όχι «δημοκρατικό τόξο» όπως εσείς αυτοαποκαλείστε αλλά «κόμμα των πολιτικών κομμάτων». Η δική μας κοσμοθεώρηση και ιδεολογία είναι εντελώς αντίθετη από την δική σας.

Ειδικότερα σε απόψεις που άπτονται των θεμάτων που εξετάζει η επιτροπή μας, έχω να προσθέσω ότι το Κίνημά μας διατηρεί ακέραιη την αντίληψη της αναγκαιότητας της ύπαρξης των Εθνικών κρατών στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ειδικότερα δε, στην Πατρίδα μας πολιτικά, κοινωνικά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής φρονούμε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε υπό το πρίσμα πάντοτε των θεμελιωδών αλληλοσυμπληρούμενων προαπαιτουμένων όπως αυτά καθορίστηκαν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τον Ηρόδοτο, δηλαδή το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον. Εμείς δεν πιστεύουμε στον νεωτερισμό των αντιφυσικών εξαγγελιών του «open society» και των «ανοιχτών συνόρων» του Τζωρτζ Σόρος με τον οποίον ταυτίζεστε και αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την αποτυχία της υλοποίησης του σχεδίου Καλέργκι - Κουντενχόφε, δηλαδή της πληθυσμιακής αλλαγής του χαρακτήρα της Ευρώπης και των Εθνικών κρατών της.

Φυσικά και δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε στην εθνομηδενιστική κατ’ ουσίαν άποψή σας που λέει ότι το δημογραφικό θα λυθεί με την πολιτογράφηση ως Ελλήνων εκατοντάδων χιλιάδων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων που εισέρευσαν και εισρέουν στην Πατρίδα μας. Θεωρούμε ύποπτη νομικά και ιστορικά αστήριχτη την σύγχυση που έχετε επιβάλλει μεταξύ των όρων και ιδιοτήτων της ιθαγενείας και της υπηκοότητος. Για μας πρωτίστως πρέπει να ισχύει το δίκαιον του αίματος και όχι το δίκαιον του εδάφους.

Επίσης, το Κίνημά μας ακολουθώντας πάλι την φυσική πραγματικότητα αλλά και τους κανόνες της ηθικής και βιοηθικής θα έλεγα τον σκληρό πυρήνα της αντίληψης περί ζωής, το Κίνημά μας λοιπόν, σέβεται απολύτως την ανθρώπινη ζωή ως Θείο δώρο και προσφορά και δεν μπορεί να σας ακολουθήσει στις αντιλήψεις σας περί δικαιώματος αυτοδιαχείρισης του σώματος της γυναίκας, δηλαδή στις αντιλήψεις περί ελευθέρας επιλογής της εκτρώσεως στην κύηση. Προασπιζόμαστε τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού και θεωρούμε ζωή αυτόν τον αυτόματο φυσικό μηχανισμό της δημιουργίας της από την στιγμή της συλλήψεως ως ιερή.

Τέλος, προασπιζόμαστε την ελληνική παράδοση και τους πυλώνες της εθνικής ζωής, πυλώνες οι οποίοι χαίρουν της εμπιστοσύνης και σήμερα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού, που δεν είναι άλλοι από το τρίπτυχο Πατρίδα - Πίστη - Οικογένεια. Συνεπώς κυρία Πρόεδρε, οιαδήποτε προσπάθεια εξαγωγής πορίσματος συλλογικού, ενιαίου και με την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, ίσως θα είναι και το μόνο στο οποίο θα συμφωνήσετε μαζί μας αναγκαστικά, είναι εντελώς αδύνατη, άκαιρη και μάταιη.

Η Χρυσή Αυγή θα εκδώσει δικό της πόρισμα για το μείζον θέμα του δημογραφικού προβλήματος, δηλαδή της γήρανσης του Έθνους μας, προβλήματος πολύ μεγαλύτερου από την τρέχουσα ζοφερή οικονομική πραγματικότητα, προβλήματος που εάν δεν επιλυθεί με γενναίες υπό εθνικό πρίσμα αποφάσεις, θα οδηγήσει εντός των προσεχών δεκαετιών με μαθηματική ακρίβεια στο βιολογικό θάνατο του Έθνους μας. Εάν παρ’ όλα ταύτα η πλειοψηφία της Επιτροπής σήμερα αποφασίσει την εξαγωγή με το πέρας των εργασιών της έκδοσης συλλογικού πορίσματος, η Χρυσή Αυγή επιφυλάσσεται για την περαιτέρω στάση της σε αυτήν».