Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Ιταλικού Λαού - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 17:30

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης. Αρχικά, μίλησε για την αποφράδα ημέρα της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, θυμίζοντας την διαχρονική Πίστη μας πως: «Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι». Συνεχίζοντας την ομιλία του εξέφρασε την αδιαπραγμάτευτη θέση της Χρυσής Αυγής για το σκοπιανό εκφράζοντας και την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού, λέγοντας ΟΧΙ σε οποιοδήποτε συμβιβασμό και παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας, αναδεικνύοντας συγχρόνως με στοιχεία την θολή ψευδοπατριωτική στάση της ΝΔ, η οποία κατ’ ουσίαν στηρίζει την προδοσία.

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής ανέδειξε τις ευθύνες της κυβέρνησης που συνεχίζει να ψηφίζει μέτρα που διευκολύνουν την επιπλέον εισροή λαθρομεταναστών, αλλάζοντας ουσιαστικά την δημογραφική συνοχή και σύσταση της Χώρας. Τέλος, ο κ. Παππάς σχολίασε τις ενέργειες του Πρόεδρου της Δημοκρατίας της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, ο οποίος πετάει κυριολεκτικά στα σκουπίδια την ψήφο του ιταλικού Λαού προς διάσωση των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την συμπαράστασή της στον δοκιμαζόμενο ιταλικό Λαό, εναντιώνεται στο Μερκελικό πραξικόπημα και προτρέπει και εύχεται σε όλους τους Ιταλούς Συναγωνιστές: italiani camerati vinceremo!

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:

Σήμερα αποφράδα ημέρα που και πάλι όπως τότε είναι Τρίτη, Τρίτη 29 Μαΐου 1453. Η Πόλις Εάλω. Η πόλη των Κωνσταντίνων πέφτει στα μιαρά χέρια των βαρβάρων Οθωμανών Τούρκων και κλείνει ο κύκλος του μεσαιωνικού ελληνισμού. Οι Έλληνες έκτοτε στα δημοτικά τους τραγούδια, στις παραδόσεις τους, στους ύμνους, στους θρήνους, στους θρύλους, διατρανώνουν την Πίστη τους που είναι και Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής πως πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι. Έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι όσο και να στεναχωρήστε μαρξιστές και φιλελεύθεροι.

Ερχόμαστε σήμερα να μιλήσουμε για ένα νομοσχέδιο τεχνοκρατικό, σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία. Οι συνομιλίες για το σκοπιανό μεταξύ των υπουργών εξωτερικών τελείωσαν. Το σχέδιο της προδοσίας της Μακεδονίας μας βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Ο Κοτζιάς είπε «τελειώσαμε». Και ίδια η Μέρκελ στηρίζει τον Τσίπρα στον κατήφορο της προδοσίας του. Αμέσως μετά τις πρώτες ανακοινώσεις από τους υπουργούς εξωτερικών πήρε τηλέφωνο τόσο τον Ζάεφ όσο και τον κ. Τσίπρα απευθύνοντας έκκληση, δίνοντας διαταγή κατ’ ουσίαν «Να επιλύσουν τώρα τα τελευταία ζητήματα» και να αξιοποιήσουν μια ίσως «ιστορική ευκαιρία».

Η Ελλάδα ουσιαστικά θα μπει σε μια δύνη ενεργειών που θα επιτρέψουν στα συμφέροντα της νέας παγκόσμιας τάξης και τον στρατιωτικό της βραχίονα, που είναι το ΝΑΤΟ και θα ανοίξουν την κερκόπορτα δια της κυβερνήσεως εθνικής μειοδοσίας του μελλοντικού ακρωτηριασμού της Πατρίδος μας από τους γείτονες επιβουλής Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους.

Η Χρυσή Αυγή, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού λέει όχι στην προδοσία, όχι την παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονίας μας, σε αντίθεση με τους ψευδοπατριώτες της ΝΔ, οι οποίοι άλλοτε κρατούν μια θολή στάση απέναντι στο ζήτημα και άλλοτε ξεκάθαρα στηρίζουν την προδοσία μένοντας πιστοί στο ΝΑΤΟ, Αμερικανούς και Μέρκελ.

Γιατί, αν μη τι άλλο, στήριξη δεν είναι όταν ο κ. Κουμουτσάκος λέει πως «δεν χρειάζεται να περάσει από την Βουλή η συμφωνία»; Η συμφωνία της προδοσίας, δηλαδή, ή όταν ο κ. Μητσοτάκης μας λέει ότι η «λύση» δεν υπάρχει χωρίς το όνομα Μακεδονία; Υποκρισία, λοιπόν, ψευδοπατριωτισμός και σανός σε βολεμένους και ωφελιμιστές κομματικούς υποταγμένους. Τολμήστε ένα δημοψήφισμα για το θέμα. Ρωτήστε τον ελληνικό Λαό εσείς οι δημοκράτες.

Τέτοιες μέρες ήτανε το 1979 στις 28 Μαΐου που υπογράφηκε στο Ζάππειο η πράξη προσχώρησης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση. Τότε ο αυτοαποκαλούμενος ‘’εθνάρχης’’ Καραμανλής ερήμην του ελληνικού Λαού έβαλε την Ελλάδα σε μια περιπέτεια σε μια μακρά πτωτική, καταστροφική πορεία. Δεν τόλμησε δημοψήφισμα και αυτός ο ‘’δημοκράτης’’… Και το ερώτημα που τίθεται είναι «τι κάνει η Ελλάδα σήμερα; Σε ποιο σημείο βρίσκεται;».

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ναδίρ, στα τάρταρα, σε εξαιρετικά δεινή θέση, έχοντας δυστυχώς μια ανάξια ηγεσία, κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση που να μπορούσε να αντιμετωπίσει την εμπόλεμη κατ’ ουσίαν κατάσταση και να αναστρέψει την πορεία προς την ολική καταστροφή.

Δημογραφικό και λαθρομετανάστες θα τελειώσουν την Ελλάδα. Αν τα συνδυάσεις αυτά και με την οικονομική κρίση η καταστροφή είναι βεβαία. Για να τα πάρουμε ένα – ένα. Στο δημογραφικό ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι η λύση βρίσκεται στους λαθροεισβολείς, δηλαδή συναινεί στην αλλαγή πληθυσμού στην Πατρίδα μας. στα εκατομμύρια αλλοφύλων – μουσουλμάνων στην πλειοψηφία τους – οι οποίοι θα αποτελέσουν τους νέους «Έλληνες»

και αντί να σταματήσουνε αυτήν την λαθροεπιδρομή με απλές κινήσεις, σοβαρές, όπως το σχέδιο νόμου της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό, νομοθετείτε εσείς μέτρα που θα διευκολύνουν την επιπλέον εισροή μεταναστών, όπως τους λέτε, από όλα τα κράτη της γης.

Στα σοβαρά κράτη, κυρίες και κύριοι, αν περάσεις παράνομα τα σύνορα, σε φυλακίζουν ή ακόμα και σε πυροβολούν. Στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην Ελλάδα σου δίνουν επίδομα, δωρεάν στέγη, περίθαλψη, ελληνική ταυτότητα και εκλογικό δικαίωμα. Ως εδώ λοιπόν. Αυτό το αίσχος πρέπει να το σταματήσουμε.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θέλουμε Πατρίδα ελεύθερη, δάσκαλο Έλληνα, θέλουμε προσευχή στα σχολεία, θέλουμε έπαρση σημαίας, θέλουμε Ελλάδα σεβαστή σε εχθρούς και φίλους. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε!

Εσείς, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση, το ‘’δημοκρατικό τόξο’’ δηλαδή, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, όλοι σκύβετε το κεφάλι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Μέρκελ και ετοιμάζεστε να επικυρώσετε αναγκαστικά τις διαταγές της, τα προαπαιτούμενα δηλαδή, το πακέτο των 88 νέων μέτρων ως τα τέλη Ιουνίου.

 Όλα αυτά τα κάνετε όταν έχουν ήδη περάσει 89 μέρες από τότε που δύο Στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές στην Ανδριανούπολη και δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια, σε καμία απάντηση σε αυτήν την πρωτοφανή τουρκική πρόκληση. Όλα αυτά τα κάνετε όταν οι λαοί του Νότου ξεσηκώνονται και αυτό σας τρομάζει, η λαϊκή οργή.

Τουναντίον μεθαύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή μία αισχρή τουρκική πρόκληση, με τις ευλογίες σας. Θα κάνει συγκέντρωση το κόμμα της κεμαλικής αντιπολίτευσης. Στην ελληνική Θράκη στο ελεύθερο τμήμα της, τουρκική προεκλογική συγκέντρωση! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε; Τι λέει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος σχετικά  με αυτό;

Γιατί στην γειτονική Ιταλία ο Ιταλός Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ματαρέλα, άνθρωπος των τοκογλύφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ κερδίζει χρόνο για τα αφεντικά, πετώντας στα σκουπίδια την λαϊκή βούληση και θέληση, λέγοντάς μας κατάμουτρα ότι οι εκλογές είναι άχρηστες και ότι τελικά τις κυβερνήσεις τις αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης και τα χρηματοπιστωτικά λόμπι.

Στην Ιταλία έχουμε σε εξέλιξη ένα Μερκελικό πραξικόπημα ανάλογο με το πραξικόπημα Παπαδήμου και προκειμένου να μείνει η Ιταλία στο ευρώ πετάνε στα σκουπίδια την ψήφο του ιταλικού Λαού. Ο Ιταλικός Λαός όμως ξεσηκώνεται. Οι δήμαρχοι της Β. Ιταλίας αποφάσισαν να αφαιρέσουν από τα δημαρχιακά μέγαρα της φωτογραφίες του Σέρτζιο Ματαρέλα δείχνοντας συμβολικά με την πράξη αυτή ότι έπαψε να αποτελεί γι’ αυτούς ο Πρόεδρος της Χώρας. Ξεσηκώνεται κύμα διαμαρτυρίας που σαρώνει όλη την Χώρα και σε πολλές περιοχές ο Λαός καίει τις φωτογραφίες του προδότη Προέδρου. Το μόνο που έχουμε να πούμε στους Ιταλούς Αγωνιστές ως Κίνημα ευρωσκεπτικισμού, ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Ελλάδας είναι η ευχή και η προτροπή italiani camerati vinceremo.

Ο Ματαρέλα κάνει ακριβώς ότι έκανε ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 και το υπερήφανο ΟΧΙ του ελληνικού Λαού, αποδεικνύοντας περίτρανα στα μάτια του λαού ότι και αυτοί οι Αριστεροί είναι όπως και οι Δεξιοί ‘’μενουμεευρωπήδες’’ και ‘’ευρωπολάγνοι’’, μειωμένων εθνικών αντανακλαστικών που μπορούν να προσφέρουν την Πατρίδα μας κομμάτι – κομμάτι, να πουλήσουν την Μακεδονία μας χάριν της Ευρώπης, του ΝΑΤΟ και των ανθρώπων που τους προστατεύουν. Κάνουν ακριβώς τα αντίθετα που θα επέβαλλε ένα πραγματικό πατριωτικό καθήκον και η μόνη τους ενασχόληση είναι πως θα πολεμήσουν, πως θα φιμώσουν την φωνή της εθνικής αντίστασης, την φωνή της Αλήθειας δηλαδή, που είναι η Χρυσή Αυγή.

Φτάσαμε σε σημείο τα παπαγαλάκια του διαδικτύου να βαφτίσουν την παρακρατική επίθεση που δέχτηκαν οι συνδικαλιστές συναγωνιστές στο σωματείο του Περάματος ως επίθεση Χρυσαυγιτών και να υιοθετηθεί αυτό το ψέμμα και σε επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γελοίο και είναι τουλάχιστον γελοίοι αυτοί που τα γράφουν. Σύντροφοι εκτίθεστε.

Σχετικά με το σημερινό νομοσχέδιο περί λειτουργίας των εταιρειών περιορισμένης ευθύνης, έχω να πω τα εξής: Το παρόν νομοσχέδιο έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, διότι φωτίζει πόσες πτυχές έχει το εθνικό έγκλημα που πάτε να κάνετε. Σε εποχή που στα Βαλκάνια, το επιχειρηματικό έλλειμμα της Ελλάδος, ένα έλλειμμα τεχνητό και συντηρούμενο μέσω των μνημονίων, έχει καταστήσει χώρες όπως η Βουλγαρία, επιχειρηματικούς παραδείσους κι έχει καταντήσει την Ελλάδα επιχειρηματική κόλαση. Τώρα με την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» ανοίγετε κι άλλον ασκό του Αιόλου. Θα κάνετε και τα Σκόπια από οικονομία εξαρτημένη από την Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό, θα την κάνετε οικονομία ειδικών συνθηκών, δηλ. άλλον έναν επιχειρηματικό παράδεισο στα βόρειά μας, επιδεινώνοντας περισσότερο τον βίο των Ελλήνων επιχειρηματιών.

Με τι προσόντα λοιπόν εσείς, άνθρωποι που θεωρείτε την «καριέρα χολέρα» θα νομοθετήσετε για τις επιχειρήσεις; Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, μακριά από τα κομματικά σας μικροσυμφέροντα, μήπως και επιβιώσει κανένας χριστιανός... Τέλος, η Αλήθεια, αν και σκληρή, είναι αδιαμφισβήτητη. Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης είστε εσείς, στην κυβέρνηση, που με τους νόμους περί ευθύνης υπουργών, δεν μπορεί ποτέ κανείς ουσιαστικά να σας αποδώσει ευθύνες. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι έχετε ντε φάκτο εφεύρει άλλον ένα τύπο εταιρείας, εκείνον της εταιρείας απεριόριστης ανευθυνότητας.

Η Καμόρα του Μνημονίου και της εθνικής ενδοτικότητας θα τελειώσει με την Χρυσή Αυγή.

Κίνημα και Λαός με Πίστη και αποφασιστικότητα, εμείς οι Εθνικιστές, Αγωνιστές, οι "καταραμένοι φασίστες", ο αστάθμιστος παράγοντας, ο μόνος λόγος που η Πατρίδα μπορεί να ελπίζει, να προσπαθεί και να μάχεται, λέμε το δικό μας ΟΧΙ.

ΟΧΙ δεν θα μας λυγίσετε, θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!