Χρήστος Παππάς ενάντια στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλουμε Παιδεία εθνική, θέλουμε έπαρση σημαίας, θέλουμε προσευχή… ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!»

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 - 17:57

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο - σκούπα για την Παιδεία.

Ο Συναγωνιστής, αρχικά, ανέφερε στατιστικά για τους Έλληνες άπορους, οι οποίοι μαστίζονται από την οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος, πιστοί εντολοδόχοι των δανειστών, συνεχίζουν να φέρνουν νομοσχέδια για την Παιδεία και να επιταχύνουν το σκηνικό διάλυσής της, βάζοντας τώρα χέρι και στην Ανώτατη εκπαίδευση. Η νεολαία παραμένει και σήμερα έρμαιο της μαρξιστικής ιδεολογίας που κατακλύζει τα Πανεπιστήμιά μας και τα έχει υποβαθμίσει σε έσχατο βαθμό.

Εν συνεχεία, ο βουλευτής απευθυνόμενος προς τον υπουργό Γαβρόγλου, επισήμανε την ανικανότητά του καθώς αρνείται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και απαξιώνοντας 500.000 Έλληνες, ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής Παππάς μίλησε για την πλήρη διάλυση των Πανεπιστημίων, που έχει ξεκινήσει από το 1974 όταν ο Καραμανλής παρέδωσε την Παιδεία στην κομμουνιστική τρομοκρατία.

Η λύση για την άνοδο της Παιδείας βρίσκεται στο πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και είναι η δωρεάν και κρατική Παιδεία, εναρμονισμένη απόλυτα με το άρθρο 16 του ισχύοντος Συντάγματος. Τα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς το μόνο που επιδιώκουν είναι η αποδόμηση της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε, επίσης, στο κατάπτυστο βιβλίο της Ρεπούση που κυκλοφόρησε στα ελληνικά σχολεία επί Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως οι εθνομηδενιστικές ιδέες της Αριστεράς συνεχίζουν να υπάρχουν και να υποστηρίζονται από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, οι οποίες έχουν επιλέξει τους φοιτητές και τους μαθητές, τις τρυφερές αυτές ηλικίες ώστε να διασπείρουν την προπαγάνδα τους και να γεμίσουν τα παιδιά μας με το μαρξιστικό τους δηλητήριο. Με λίγα λόγια, η σημερινή Παιδεία πλάθει ραγιάδες και όχι ελεύθερους και υπεύθυνους Έλληνες.

Επιπροσθέτως, κατέθεσε στα πρακτικά δύο φωτογραφίες Πανεπιστημίων, ενός από την Ουγκάντα και ενός Ελληνικού, για να υποδείξει με αυτόν τον τρόπο το κατάντημα της Παιδείας μας. Σχολίασε, ακόμα, πως σε αυτό το σχέδιο νόμου – σκούπα έχει κατατεθεί τροπολογία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ένας τρόπος με τον οποίο η συγκυβέρνηση θα υφαρπάξει την περιουσία των Ελλήνων, την ίδια ώρα που οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών σταματούν και οι λαθροεισβολείς θα μείνουν για πάντα στην Χώρα μας.

Τέλος, ο Χ. Παππάς αναφέρθηκε στα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου λέγοντας: «Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες, αναφορατζήδες να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε Παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί». Αυτό το πνευματικό σπαθί έχει ανάγκη η Ελλάς, το σπαθί μιας εθνικής και κοινωνικής αναγέννησης και επανάστασης εναρμονισμένης με τους ανεκπλήρωτους πόθους της επαναστάσεως του 1821».

Οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουν νεολαία ελληνική, Πατρίδα ελεύθερη, δάσκαλο Έλληνα με πάθος που θα παραδίδει την σκυτάλη στην νέα γενιά. Θέλουμε προσευχή στα σχολεία, έπαρση σημαίας, Πίστη και Τιμή. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε.