Χρήστος Παππάς: Χέρι - χέρι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην φίμωση του ελληνικού Λαού και του Λαϊκού Συνδέσμου - BINTEO

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 13:50

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, την Τρίτη 23/1/18, παρευρίσκονταν οι συναγωνιστές βουλευτές Χ.Παππάς και Α.Γρέγος.

Ο Πρόεδρος κ.Τριανταφυλλίδης του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εκτός διαδικασίας τον λόγο στον βουλευτή της Ν.Δ. Κυριαζίδη για διαδικαστικό θέμα, ο οποίος αν και μη εισηγητής στην επιτροπή τοποθετήθηκε σχετικά με του θέμα του συλλαλητηρίου και της μη μετάδοσής του από την ΕΡΤ3.

Αμέσως μετά αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον συναγωνιστή Παππά, επίσης για διαδικαστικό θέμα, λειτουργώντας με τον γνωστό τρόπο των δύο μέτρων και δύο σταθμών, αυτής της επιλεκτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που προσπαθεί να φιμώνει την Χρυσή Αυγή, με όργανα τους απίθανους Συριζαίους Προέδρους των επιτροπών.

Ο συναγωνιστής Παππάς διαμαρτυρήθηκε, αρνήθηκε να κλείσει το μικρόφωνο και κατήγγειλε τόσο την υποκρισία της ψευτοπατριωτικής Ν.Δ. η οποία έχει δώσει προ πολλού το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια με την μορφή της σύνθετης ονομασίας, όσο και του Προέδρου ο οποίος αρνήθηκε να τοποθετηθεί στην πρόταση καταδίκης της ΕΡΤ3.

Επίσης κατήγγειλε όχι μόνο την στάση της ΕΡΤ3 αλλά συνολικά των ΜΜΕ τα οποία προσπάθησαν να αποκρύψουν την αγανάκτηση και οργή του πηγαία εθνικιστή λαού, στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής προσπάθησε να προσβάλλει τον συναγωνιστή Παππά και έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις. Στη συνέχεια οι βουλευτές του Κινήματος αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Πρόεδρος εν απουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, συνέχισε να υβρίζει και να επιτίθεται προσωπικά, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο κομμουνισμός κάθε απόχρωσης, δεν αντέχει σε κριτική και δεν ανέχεται αντίθετες φωνές αλλά κάθε φορά που εγκαλείται, καταφεύγει στις οικίες του «δημοκρατικές» λύσεις της λογοκρισίας και των γκούλαγκς.

Και τέλος ας ερωτήσουμε προσωπικά τον αρχισυνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ και νυν βουλευτή της ψευτοδεξιάς Ν.Δ.: Κ.Κυριαζίδη, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, εσείς προσωπικά που ήσασταν την Κυριακή; Μήπως και εσείς σε κάποιο χιονοδρομικό σαλέ όπως και ο Πρόεδρός σας κ. Κούλης Μητσοτάκης;