Χρ. Παππάς στην “Ελεύθερη Ώρα”: H προδοσία της Μακεδονίας δεν θα ξεχαστεί - Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εξουσίας!

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 - 12:32

Χρ. Παππάς στην “Ελεύθερη Ώρα”: H προδοσία της Μακεδονίας δεν θα ξεχαστεί - Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εξουσίας!

Συνέντευξη στη Βέτα Ανδρή για την «Ελεύθερη Ώρα»

Ο Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ. Χρήστος Η. Παππάς έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα μας, θέτοντας μια σειρά από ενδιαφέρουσες απόψεις για πολύ κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό και όλους τους Έλληνες. Το συμπέρασμα των λεγομένων του είναι, πως μόνο η Χρυσή Αυγή του Ελληνικού Έθνους αποτελεί την μοναδική λύση για την Πατρίδα μας.

- Βέτα Ανδρή (Β.Α.): Μετά την καταστροφική, φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, μετά από τόσους δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, πιστεύετε ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να παραιτηθεί;

Χρήστος Παππάς (Χ.Π.): Η κυβέρνηση που δεν παραιτήθηκε, ενώ εξαπάτησε όλους τους Έλληνες με την χάλκευση του δημοψηφίσματος το 2015; Η κυβέρνηση που δεν παραιτήθηκε, παρά το ότι παρέδωσε Γη και Ύδωρ, είπε δηλαδή Ναι σε Όλα, σε κάθε απαίτηση των τοκογλύφων; Η κυβέρνηση που δεν παραιτήθηκε, όταν υπέστη την βαρύτερη διπλωματική ήττα του Ελληνικού κράτους μετά το Κυπριακό, κι εννοώ την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών; Η κυβέρνηση που δεν παραιτήθηκε, όταν ολόκληρος ο Λαός αντιστέκεται στην προδοσία της Μακεδονίας; Η κυβέρνηση αυτή, όχι. Δεν περιμένουμε να παραιτηθεί επειδή κάηκαν μερικές δεκάδες αθώοι… Δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες, δεν έχουν τέτοιες εντολές από τα ξένα αφεντικά τους. Γιατί μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι ξένα συμφέροντα, τους «βαράνε τα νταούλια, κι αυτοί χορεύουν». Το απέδειξαν με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Όταν, όλοι οι ξένοι τους είπαν «well done» κι όλοι οι Έλληνες «Αίσχος».

- Β.Α.: Με όλα τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, «ξεχάστηκε» η προδοσία της Μακεδονίας. Πιστεύετε ότι τελικά το ξεπούλημα του ονόματος θα ολοκληρωθεί ή υπάρχει ακόμα ελπίδα για τον Ελληνισμό;

Χ.Π.: Η προδοσία της Μακεδονίας, ούτε ξεχάστηκε, ούτε θα ξεχαστεί. Δικαιολογημένα οι πολίτες, μετέφεραν το κέντρο βάρους του ενδιαφέροντος της επικαιρότητος, στην τραγωδία των πυρκαγιών. Το κάναμε κι εμείς στο κίνημα, αναβάλλοντας μια μεγάλη μοτοπορεία που σχεδιάζαμε, από σεβασμό στην δοκιμασία και στο δράμα των συμπολιτών μας. Αυτό βεβαίως, συμφέρει εκείνους που τόσο κυνικά παρέδωσαν το όνομα, την ιστορία, και το γεωπολιτικό μέλλον της Ελλάδος, για τριάντα αργύρια. Και επειδή τους συμφέρει, τεχνηέντως, προσπαθούν να περάσουν ότι δήθεν η αντίδραση ξεφούσκωσε.

Δεν πειράζει, αφήστε τους να κάνουν και αυτό το λάθος. Μόλις ο θρήνος για τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας στην φωτιά κοπάσει, θα ξεκινήσει μια τεράστια φωτιά, εκείνη του θρήνου για την αδικοχαμένη Μακεδονία. Και αυτή η φωτιά θα είναι πραγματική θεομηνία, δηλαδή θεία εκδίκηση και θα κάψει αυτή την βαθιά ανθελληνική κυβέρνηση. Η Μακεδονία δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Η Χρυσή Αυγή, διά του Αρχηγού της Νικολάου Μιχαλολιάκου, έχει δηλώσει εγγράφως και προς κάθε ενδιαφερόμενο, εντός κι εκτός της χώρας, ότι μόλις κυβερνήσει θα ακυρώσει αυτή την συμφωνία.

Β.Α.: Ο Υπουργός Κοτζιάς απείλησε ότι θα κλείσει το θέμα της Βορείου Ηπείρου πριν πάει διακοπές. Αμέσως μετά οι Αλβανοί άρχισαν να μιλάνε για Τσαμουριά και να διεκδικούν Ελληνικά εδάφη. Θα είναι τελικά η Κυβέρνηση αυτή εκείνη που θα θάψει το Βορειοηπειρωτικό πρόβλημα;

Χ.Π.: Η κυβέρνηση, είναι μια νέο-μπολσεβίκικη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση πιστή στις επιταγές της κομμουνιστικής διεθνούς του Στάλιν. Οι κινήσεις της σε ζητήματα εξωτερικών θεμάτων, είναι εύκολα προβλέψιμες, καθότι εφαρμόζει ό,τι είχε εξαγγελθεί τότε. Δηλαδή όπως είχε αποφασίσει η Αριστερά της εποχής του Στάλιν, αναγνώρισε "Μακεδονικό κράτος, Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονική εθνότητα". Αν ανατρέξετε σε τι έλεγε η κομμουνιστική διεθνής για ζητήματα Τσαμουριάς ή Θράκης ή Αιγαίου, θα καταλάβετε και τις επόμενες κινήσεις τους.

- Β.Α.: Προσπαθούν να μας πείσουν ο Τσίπρας και οι Υπουργοί του, ότι μετά τις 20 Αυγούστου βγαίνουμε από τα μνημόνια. Βλέπετε να ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ένας ακόμα εμπαιγμός σε βάρος του Ελληνικού λαού;

Χ.Π.: Εγώ θα κάνω έναν απλό συλλογισμό: Πώς είναι δυνατόν όταν το 2009-2010 με χρέος 125% να κινδυνεύει η Ε.Ε. και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και να μας επιβάλλουν μνημόνια και το 2018 με χρέος 185% «να πετύχαμε στόχους» και να βγαίνουμε από τα μνημόνια;;; (!) Λοιπόν, κοιτάξτε. Δεν αρκεί πλέον να στεκόμαστε παθητικοί μπροστά σε μια τηλεόραση και να κατεβάζουμε αμάσητη την κατευθυνόμενη πληροφορία που τους βοηθά να μας καταδυναστεύουν. Ο Λαός πρέπει να αντισταθεί ουσιαστικά! Πρέπει να τιμωρήσει τους φαύλους και τους ψεύτες και να ζητήσει δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα που έγιναν εναντίον του. Μόνο στηρίζοντας την Χρυσή Αυγή μπορεί να γίνει αυτό, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός όλων αυτών.

Β.Α.: Είναι φανερό και δε μπορούν να το κρύψουν ούτε οι ψευτοδημοσκοπήσεις του συστήματος, πως η Χρυσή Αυγή έχει μεγάλη άνοδο. Μπορεί το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά του και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση;

Χ.Π.: Η Χρυσή Αυγή σημειώνει άνοδο, για τους εξής τρεις λόγους: 1. Λέει αλήθεια και μόνο αλήθεια στον Λαό, την ώρα που οι άλλοι αλλάζουν ιδέες σαν πουκάμισα. 2. Έχει συγκροτημένο πρόγραμμα εξόδου και από την οικονομική και από την Εθνική κρίση και ο Λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει, πως ούτε ανέφικτο ούτε αδύνατο είναι, η χώρα να αποκτήσει την θέση που της αρμόζει στην περιοχή, δηλαδή εκείνου του σεβαστού από όλους, κράτους των Ελλήνων. 3. Με κόστος δολοφονιών, φυλακίσεων, διώξεων, λάσπης, προσυπογράφουμε την πολιτική και τις ιδέες μας.

Βλέποντας αυτή την σταθερή και συγκροτημένη πολιτική πορεία, ο Λαός στηρίζει όλο και περισσότερο το Κίνημά μας. Είναι στα χέρια των πολιτών να μας δώσει όσο γρηγορότερα γίνεται, την δυνατότητα να κυβερνήσουμε και να επαναφέρουμε την λογική και την σταθερότητα στην χώρα. Γιατί μην αμφιβάλλετε καθόλου. Ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη, ούτε τέταρτη θέση έχει σημασία. Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εξουσίας και αυτό που θέλουμε είναι η πρώτη θέση, με αυτοδυναμία. Όχι γιατί είμαστε εξουσιομανείς, αλλά γιατί όπως λέει το σύνθημά μας: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!