Χρήστος Παππάς σε Μητσοτάκη: Εμείς αγωνιζόμαστε για την Μακεδονία μας, εσύ σεβάσου την προδοσία - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 18:02

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την σύσταση και συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης.

Καταρχάς, ο κ. Παππάς καταδίκασε την δολοφονική επίθεση των τραμπούκων του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο στην Ρόδο και ως αποτέλεσμα είχε τον τραυματισμό 4 μελών της ΓΣΕΕ.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε ότι η Χώρα μας έχει γίνει ένα διαλυμένο κράτος επί κυβέρνησης της πρώτης φοράς Αριστερά. Κανένα από τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε την επίθεση της συμμορίας των παρακρατικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής το περασμένο Σάββατο, κάτι που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στην πραγματικότητα όλα τα κόμματα είναι ένα και ανήκουν στο αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό και αντεθνικό «τόξο».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια, μίλησε για την θλιβερή πολιτική πορεία του, που αφού πρόδωσε την Μακεδονία μας συνεχίζει το εθνοκαταστροφικό του έργο, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Ζάεφ τον κοροϊδεύει βγάζοντας αγκαλιά σέλφι φωτογραφίες.

Ο κ. Τσίπρας προσφέρει ακόμη ένα δώρο στους σκοπιανούς αλλάζοντας ουσιαστικά ακόμη και το όνομα «Μακεδονία» του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης σε αεροδρόμιο της Μίκρας.

Ο κ. Παππάς επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το αναδυόμενο μεγάλο πολιτικό Κίνημα του Λαϊκού Εθνικισμού και δεν θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται για την Μακεδονία μας, ενώ ο Μητσοτάκης θα σέβεται, όπως είπε, την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Συντασσόμενος με την αγωνία του ελληνικού Λαού για το καίριο ερώτημα του πότε επιτέλους θα γίνουν εκλογές, θύμισε το απόφθεγμα του Λένιν: «Δεν αφήνεις την εξουσία, όταν την έχεις κερδίσει», που χαρακτηρίζει την Αριστερά και την εμμονή της με την βουλευτική καρέκλα.

Η Αριστερά μέσα από τις δηλώσεις στελεχών, βουλευτών, αλλά ακόμα και μέσα από την ίδια την ιδεολογία της, χαρακτηρίζει ως νίκη την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που πολλά χρόνια προσπαθούσε να επιτύχει.

Τέλος, ο κ. Παππάς τόνισε ότι το τέλος αυτής της κυβέρνησης πλησιάζει και η πραγματική ελπίδα που έχει ο Έλληνας για μια νέα Ελλάδα έρχεται. Είπε χαρακτηριστικά: «Τελειώσατε! Τώρα Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο Τόπος!»