Χρ. Παππάς: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε Αριστερούς, απατεώνες και εθνομηδενιστές - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 15:07

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Παππάς μίλησε για την θλιβερή συρραφή αποστατών που θα απαρτίζουν από εδώ και στο εξής την Αριστερή κυβέρνηση, στηλιτεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά διαχρονικά τονίζοντας ότι η Αριστερά έχει δώσει τα ιστορικά της διαπιστευτήρια για τις αντεθνικές και αντιλαϊκές πολιτικές της.

Ο κ. Παππάς στηλίτευσε, επίσης, την προδοτική και πατριδοκάπηλη στάση της ψοφοδεξιάς ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτοντας από τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Δένδια, της αδερφής του κ. Μητσοτάκη, Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά και του ιδίου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την πλήρη σύμπλευση ιδεών με την Αριστερά.

Κατέληξε λέγοντας: «Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μην πέσει με ψήφους βουλευτών αλλά θα πνιγεί από το Κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης, του γενικού ξεσηκωμού, της αντίστασης του Ελληνικού Λαού σε δρόμους, σε πλατείες, σε ολόκληρη την Χώρα».

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:

«Όπως και τον Ιούνιο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας, έτσι και τώρα, υποστηρίζουμε ότι είναι απολύτως αναγκαίο και εθνικά επωφελές η κυβέρνηση αυτή να πέσει. Και πρέπει αυτή η κυβέρνηση να πέσει, όχι μόνο λόγω των αντεθνικών και αντιλαϊκών πολιτικών της, αλλά και δια λόγους ηθικής τάξεως. Δεν θα έπρεπε κανείς σας, και απευθύνομαι σε εσάς, τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, να καταδέχεται να κυβερνά με την οριακή πλειοψηφία εκατόν πενήντα μιάς ψήφων.

Θα έπρεπε εσείς οι Αριστεροί και υποτιθέμενοι δημοκράτες να αποζητάτε ευρύτατη πλειοψηφία. Βέβαια, θα ήταν κάποιος, όπως ο ομιλών, πολύ απαιτητικός εκ μέρους των Αριστερών, ώστε να περιμένει από εσάς να καταλάβετε την ηθική υπόσταση του ζητήματος. Το περίφημο, εντός εισαγωγικών, «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» υπήρξε ποτέ; Και εάν υπήρξε, ξεχάστηκε στην τσέπη του αμπέχονου που βγάλατε όταν βάλατε τα κοστούμια και τις γραβάτες για να πάτε στα Νατοϊκά φόρα και στον Πρόεδρο των «φονιάδων των λαών».

Θα περίμενε κανείς να επιθυμείτε πραγματικά να έχετε την βούληση του Λαού μαζί σας, και όχι αυτήν την θλιβερή συρραφή αποστατών από άλλα κόμματα. «Κυβέρνηση Φρανκεστάιν» σας αποκάλεσε ευστόχως ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.  Αναρωτιέμαι γιατί τρέμετε τον Λαό; Γιατί δεν θέλετε τον Λαό μαζί σας; Η πλειοψηφία των 151 σας δίνει την ευχέρεια να συνεχίσετε να κυβερνάτε. Είναι όμως μια οριακή πλειοψηφία.

Επαναλαμβάνω οριακή και όριο σημαίνει άκρο. Εσείς είστε οι ακραίοι. Και οι πολιτικές σας είναι ακραία αντιλαϊκές και ακραία αντεθνικές, γι’ αυτό φοβάστε τον Λαό, γι’ αυτό φοβάστε τις εκλογές. Ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, ενώ αν πηγαίνατε σε εκλογές θα ζητούσατε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Λαό. Δεν το κάνετε, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Λαός δεν σας εμπιστεύεται πια. Το απέδειξε ο Λαός.

Το απέδειξε όταν εδώ και ένα χρόνο γέμισε την Ελλάδα, τις πλατείες, με διαδηλωτές ενάντια στην πολιτικής σας, με διαδηλωτές ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Σας έστειλε ο Λαός την βούληση του και την απόφασή  του με τα περισσότερα από 60 συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το απέδειξε και η ελληνική νεότητα με εκατοντάδες καταλήψεις σε όλα τα σχολεία για πρώτη φορά με εθνικό αίτημα, σε περισσότερα από 500 σχολεία σε ολόκληρη την Χώρα.

Και εσείς οι «δημοκράτες» τι κάνατε; Όχι μόνο αγνοήσατε τον ελληνικό Λαό, όχι μόνο συνεχίζετε να αγνοείτε τον ελληνικό Λαό αλλά τον χτυπήσατε με τα ΜΑΤ, χτυπήσατε γέροντες και παιδιά, πνίξατε τον κόσμο με χημικά, καθυβρίσατε και συκοφαντήσατε τους Έλληνες πατριώτες.

Συνεπώς, πώς να πάτε σε εκλογές με αυτές τις συνθήκες;

Γαντζώνεστε, λοιπόν, στα υπουργικά σας έδρανα ως κυβέρνηση ακραίας οριακής πλειοψηφίας, κοινοβουλευτικής και όχι λαϊκής, ως θλιβερός θίασος στην σύγχρονη τραγωδία, στο ελληνικό δράμα της εθνοδιαλυτικής μεταπολίτευσης.  Θλιβερός θίασος είστε εσείς που θέλετε να συνεχίσετε να κυβερνάτε, επικυρώνοντας την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, να συνεχίσετε τις ουσιαστικά μνημονιακές σας πολιτικές, τις φιλελεύθερες πολιτικές, να μην κρυβόμαστε, υπό ένα καθεστώς ουσιαστικής επιτήρησης.

Επιτήρηση ολοφάνερη με την εμπλοκή του ξένου παράγοντα στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, επιτήρηση η οποία υφίσταται χάριν εσάς, τους «ΝΑΙ σε όλα» κυβερνώντες αλλά και χάριν της συνιστώσας σας της Νέας Δημοκρατίας. Απεδείχθη και προσφάτως με την επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Και ερχόμεθα στις γελοιότητες των τελευταίων ημερών για τις οποίες πολλοί είπαν εδώ ότι δεν έχουν προηγούμενο. Λάθος, έχουν προηγούμενο και δυστυχώς θυμίζουν έντονα τα πολιτικά πράγματα της Χώρας την εποχή της αποστασίας του 1965. Την απόλυτη ευθύνη για την γελοιότητα των ημερών την έχει ο Πρωθυπουργός, ο λάθος άνθρωπος στην λάθος στιγμή. Ο λάθος άνθρωπος για τα συμφέροντα του ελληνικού Λαού και του ελληνικού Έθνους και, προφανώς, ο σωστός άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή για την ξενοκρατία. Είπε ο κ. Τσίπρας στην χθεσινή του ομιλία, «σέβομαι απολύτως» – αναφερόμενος στο σκοπιανό – «τις απόψεις βουλευτών άλλων κομμάτων, όπως και πολιτών». Ψεύδεται ο κ. Πρωθυπουργός.

Όχι κ. Τσίπρα, ως συνεπής Αριστερός δεν σέβεστε την βούληση του ελληνικού Λαού, γιατί αν την σεβόσασταν θα ζητούσατε την άποψή του με δημοψήφισμα ή εκλογές.

Τουναντίον, παραμένετε στην θέση σας με σκοπό να κυβερνήσετε με κουτσουρεμένη κυβερνητική πλειοψηφία, με «ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα», όπως χαρακτηριστικά λέει ο Λαός, με αποστάτες βουλευτές, με πολιτικές ανεμοδούρες ανυπάρκτου πολιτικού ήθους.

Και μου προξένησε μεγάλη εντύπωση ο κ. Πρωθυπουργός που ανεφέρθη στην πρωτολογία του σε “εθνικό συμφέρον”, σε “εθνική ιστορική ανάγκη”, σε “πατριωτική ευθύνη”, όλα αυτά τα οποία έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με τις ιδεολογικές του καταβολές, αλλά και με τις αποφάσεις των συνεδρίων του κόμματός του.

Είναι αυτό το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς; …ο πολιτικός σας δηλαδή χαμαιλεοντισμός; Αλλά δεν θα έπρεπε να μου προκαλεί εντύπωση η κυβερνητική στάση της Αριστεράς.

Ελέχθησαν μέχρι σήμερα πολλά ιστορικά και θα τολμήσω να κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή, και να πω ότι, τελικά ο κ. Τσίπρας δεν θα πρέπει να κατηγορείται ως ασυνεπής.  Τουναντίον, είναι απολύτως συνεπής ως προς την ιδεολογία του.

Ότι κάνει σήμερα, αυτό ακριβώς έκανε και το ίνδαλμα της εποχής του μεσοπολέμου, και για πολλούς από εσάς ίνδαλμα και τώρα, ο Ιωσήφ Στάλιν, που ναι μεν είχε υπογράψει σύμφωνο ειρήνης, μη επιθέσεως και φιλίας με τον ιδεολογικό του αντίπαλο, την ναζιστική Γερμανία τον Αύγουστο του 1939, αλλά την ώρα της κρίσεως, τον Ιούνιο του 1941, με την Γερμανική επίθεση και τις πολεμικές επιχειρήσεις, θυμήθηκε την Πατρίδα, θυμήθηκε το Έθνος, θυμήθηκε το πατριωτικό καθήκον και τον πατριωτικό πόλεμο.

Απελευθέρωσε τους ιερείς από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτή είναι η πραγματική Αριστερά.  Αυτή ήταν πάντα η Αριστερά. Ίδιοι είστε.

Κλείνω το κομμάτι της ιστορικής αναδρομής λέγοντας και τούτο, στηλιτεύοντας την Αριστερά. Τον Απρίλιο του 1936, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, η Βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μεταξά με 241 ψήφους υπέρ, 16 κατά, και 4 αποχές. Για να λέμε την ιστορική πραγματικότητα, κατά ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και ο Γεώργιος Παπανδρέου. Σήμερα, ογδόντα δύο χρόνια αργότερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, με 151 ψήφους. Και εν συνεχεία, με αυτούς τους 151 να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Να παραδώσει την Μακεδονία στα συμφέροντα των Νατοϊκών, με αυτήν την πλασματική πλειοψηφία.

Υποτίθεται ότι ο Μεταξάς ήταν ο «δικτάτωρ» και υποτίθεται ότι εσείς οι νέο-μπολσεβίκοι είστε οι «δημοκράτες». Και έρχομαι στο σημείο αυτό για να μην αδικώ την συνιστώσα σας να καταδείξω την υποκρισία και τον παλαιοκομματισμό, το ψέμα της φιλελεύθερης παράταξης και όλων των δήθεν πατριωτών. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να σχολιάσει τις ομολογουμένως ραγδαίες, και ενδεχομένως μη αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, είπε δύο σημαντικά πράγματα, τα οποία θα πρέπει να τα έχει κατά νου ο Ελληνικός Λαός.

Επαναβεβαίωσε την παλαιότερη δέσμευση - δήλωσή του στην Süddeutsche Zeitung που είχε ομολογήσει την συνενοχή του στην προδοσία της Μακεδονίας λέγοντας επί λέξει: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”! Δήλωσε αυτό ο κ. Μητσοτάκης, προφανώς θέλοντας να δώσει το μήνυμά του στον ξένο παράγοντα, ότι θα εφαρμόσει την συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή κυρωθεί από την Βουλή.

Ο δημοσιογράφος κ. Χατζηνικολάου τον πίεσε με τις ερωτήσεις του και ιδού τι είπε ο κ. Μητσοτάκης: «Είναι χρέος μου να είμαι ρεαλιστής και έντιμος. Αν η συμφωνία κυρωθεί στη Βουλή και ταυτόχρονα η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αυτό θα έχει γίνει. Όμως δεν θα έχουν μπει στην ΕΕ. Δεν θα πω ποτέ καλώς τον Μακεδόνα πρωθυπουργό. Η ένταξη στην ΕΕ θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις καλής γειτονίας που θα δείξουν.» Καλή γειτονία λοιπόν και αν ο Ζάεφ αποδειχθεί και για τον κ. Μητσοτάκη καλό φιλαράκι καλώστην και την … «Βόρειο Μακεδονία» στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό ακριβώς είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Την πραγματική άποψη για την θέση στην ονομασία των Σκοπίων την έχει ομολογήσει ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, ο κ. Δένδιας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Αθήνα 9,84 που μίλησε για “Βόρεια Μακεδονία” και για αποδοχή της σύνθετης ονομασίας.

Ορίστε για τα πρακτικά τα ντοκουμέντα της προδοσίας της ΝΔ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ΝΔ κράτησαν σιγή ιχθύος για την δήλωση αυτή του Δένδια. Και είπαν ότι η ΝΔ αν θέλει η κυβέρνηση να κάνει εκλογές και η ΝΔ θα δείξει ποια είναι η θέση της μετά τις εκλογές. Ωραία θέση μεγάλης παράταξης που προσδοκεί να γίνει κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, λοιπόν, συναινούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Στο σημείο αυτό έχω χρέος αφού ψηφίζουμε κατά της κυβέρνησης να καταγγείλω και την ΝΔ, να καταγγείλω τον κ. Μητσοτάκη τον θαμώνα της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και να πω ότι δεν είστε ρεαλιστής, γιατί όλα αυτά τα λέτε προβάλλοντας δήθεν έναν ρεαλισμό, πολύ δε περισσότερο δεν είστε Δεξιός νοουμένης της Δεξιάς ως θεματοφύλακα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους της, των εθνικών ιδεωδών και του τριπτύχου Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια ,

τριπτύχου που καπηλεύονται οι βουλευτές και οι Γκρούεζες του παλαιοκομματισμού και της θλιβερής αυτής παράταξης.

Να γνωρίζουν όλοι αυτοί που μας κατηγορούν πως η Χρυσή Αυγή είναι μονάχα με τους Έλληνες και την Ελληνική Πατρίδα. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά αντιμάχεται την προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών.  

Κλείνω κ. Πρόεδρε θυμίζοντας και την χυδαία περίπτωση της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, της κας Ντόρας Μπακογιάννη η οποία μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τον περασμένο Ιανουάριο είπε επί λέξει τα εξής: «Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους"».

Ούτε μια ψήφος Έλληνα Πατριώτη δεν πρέπει να πάει στους πατριδοκάπηλους, στους πολιτικούς απατεώνες και ψεύτες της ΝΔ. Είναι εξίσου συνένοχοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξίσου συνένοχοι στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΜΟΝΟΣ Πολιτικός Φορέας που με το διαχρονικό σύνθημά προστατεύει την Μακεδονία,  συντάσσεται με τον ελληνικό Λαό, και λέει ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Ψηφίζουμε κατά της κυβέρνησης και λέμε ότι απ’ αυτό το διήμερο θέατρο που θα κλείσει σήμερα το βράδυ που παίχτηκε σε αυτήν την Αίθουσα, βγαίνει το εξής συμπέρασμα δυστυχώς για την Πατρίδα μας. Ότι όσο οι Σκοπιανοί είναι «Μακεδόνες», άλλο τόσο η κυβέρνηση είναι ελληνική.

Εκλογές τώρα, να μην περάσει η προδοσία! Καμία ψήφο εμπιστοσύνης σε Αριστερούς απατεώνες, σε υποκριτές και εθνομηδενιστές. Ψηλά τις Σημαίες, φρόνημα υψηλό, γενικός ξεσηκωμός. Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μην πέσει με ψήφους βουλευτών αλλά θα πνιγεί από το Κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης, του γενικού ξεσηκωμού, της αντίστασης του Ελληνικού Λαού σε δρόμους, σε πλατείες, σε ολόκληρη την Χώρα».