Χρ. Παππάς στην επιτροπή για το Δημογραφικό: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 13:25

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή για το δημογραφικό επί της Εκθέσεως της Επιστημονικής Επιτροπής.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Χώρας, ενώ η Έκθεση της επιτροπής περιλαμβάνει μόνο διαπιστώσεις και όχι λύσεις, όπως προτείνει η Έκθεση της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, που θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην Έκθεση της επιτροπής.

Δυστυχώς, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι το 2017 ξεπέρασαν τις γεννήσεις, γεγονός άκρως ανησυχητικό για την επιβίωση του ελληνικού Έθνους, που φυσικά δεν πρόκειται να σωθεί με την εισροή των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου, έχουν κοινές θέσεις όσον αφορά την βίαιη αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος και μόνο η Χρυσή Αυγή μένει προσηλωμένη στις θέσεις της, πως Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

Μετά την ομιλία του κ. Παππά, για άλλη μια φορά οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ πέρα από ανιστόρητοι ημιμαθείς, αποδεικνύουν και μέσα στο κοινοβούλιο την αποστροφή τους σε κάθε τι εθνικό και αληθινό. Με περισσό θράσος η γνωστή συριζαία βουλευτής κ. Σία Αναγνωστοπούλου προκειμένου να υπερασπιστεί την εισβολή και ενσωμάτωση των εκατοντάδων χιλιάδων αλλοφύλων και αλλοπίστων λαθρομεταναστών απαντώντας στην τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά μίλησε για «επαναστατικά συντάγματα»!

Αλήθεια, η κ. Αναγνωστοπούλου σε ποια «επαναστατικά συντάγματα» αναφέρεται; Να της θυμίσουμε ότι η Ελλάς διαθέτει Συνταγματικό Χάρτη τον οποίο τόσο η ίδια, όσο και οι ομοτράπεζοί της μπολσεβίκοι, έχουν κυριολεκτικώς κουρελιάσει και πουθενά δεν αναφέρει τα όσα απίθανα εκστόμισε η διεθνίστρια συριζαία βουλευτής και αναπληρώτρια καθηγήτρια (sic) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Χρήστου Παππά:

«ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Κυρία Πρόεδρε, θα τοποθετηθώ κι εγώ με την σειρά μου παραθέτοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις επί του πορίσματος της επιστημονικής επιτροπής το οποίο μας εγχειρήσατε.

Καταρχήν θέλω να προκαταλάβω τυχόν σκόπιμες – βάλτε το και εντός εισαγωγικών και χωρίς εισαγωγικά – θα έλεγα πολλές φορές παρατηρήσεις σας, όπως και υπολοίπων βουλευτών του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου, και η αλήθεια με την παρουσία μου εδώ στην επιτροπή σας είναι η εξής – την νηφάλια παρουσία μου – είναι ότι δεν υβρίζουμε κανέναν, παραθέτουμε απλώς και εκφράζουμε τις απόψεις του Κινήματος μας, το οποίο Κίνημα εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, όπως ορίζει το Σύνταγμα, Έλληνες ψηφοφόρους.

Άρα λοιπόν λέω εξ’ αρχής ότι δεν θα ανεχτώ ύβρεις που τυχόν θα ακολουθήσουν και εκ των προτέρων λέγω ότι αν τυχόν εκστομιστούν αυτές οι ύβρεις χαρακτηρίζουν όσους τις λένε. Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της έκθεσης κ. Πρόεδρε, μας βρίσκει θα έλεγα προβληματισμένους πάνω στο περιεχόμενό της διότι το μεγαλύτερο μέρος της είναι διαπιστώσεις, διαπιστώσεις δηλαδή, του τι και πως οδηγηθήκαμε σε αυτό το τεράστιο εθνικό πρόβλημα, το δημογραφικό, και θα έλεγα ότι και βάση της εισαγωγής που κάνατε, θα ήθελα και εσείς ως Πρόεδρος αλλά και όλα τα μέλη της επιτροπής να λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν την αξιολόγηση της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος που ακολούθησε αυτήν την έκθεση. Η έκθεση αυτή είναι απόρρητη κ. Πρόεδρε; Δεν νομίζω. Γιατί είπατε ότι δεν πρέπει να διακινείται δεξιά και αριστερά. Δεν είναι απόρρητη. Δεν είναι απόρρητη η επιτροπή μας.

Πάνω, λοιπόν, σε αυτήν την έκθεση η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος έκανε μια αξιολόγηση και έκανε κάποιες προτάσεις επί της Εκθέσεως. Για μας, στο μεγαλύτερο μέρος τους, θα τολμούσα να πω όλες οι προτάσεις είναι σωστές και θα ήθελα αφού θα είμαστε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, θα συνεδριάζει η επιτροπή μας, αυτή η έκθεση να μας σταλεί και πάλι σαν μια έκθεση νούμερο 2, αφού έχουν ληφθεί υπ’ όψιν και αυτές οι προτάσεις.

Το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού έγινε, και τις τελευταίες ημέρες έγινε μεγάλος θόρυβος με την ανακοίνωση των πορισμάτων της ΕΛΣΤΑΤ του δημογραφικού, όταν μάθαμε ότι το 2017 ήταν οι θάνατοι περίπου 36.000 περισσότεροι από τις γεννήσεις, το δημογραφικό αποτελεί για εμάς το νούμερο 1 πρόβλημα και το ξαναλέω είναι εθνικό πρόβλημα.

Η Χώρα γηράσκει συνεχώς, είναι γνωστή η δημογραφική της κατάσταση, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία αυτήν την στιγμή είναι η 6η πιο γηρασμένη Χώρα παγκοσμίως. Θέλω να πω ότι ακούστηκαν την περίοδο αυτή διάφορες απόψεις, βεβαίως σήμερα ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ πιο προσεκτικός στην διατύπωση αυτών των απόψεων, αλλά η αλήθεια είναι αν ανατρέξουμε στα πρακτικά της επιτροπής, είχαμε εδώ απόψεις οι οποίες μας βρίσκουν εντελώς αντιθέτους, δηλαδή ότι με λίγα λόγια τι συζητάμε, το δημογραφικό θα λυθεί με την εισροή των εκατοντάδων χιλιάδων, εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που ήρθαν και πρόκειται να έρθουν ή των παρατύπων, όπως λέτε εσείς, αλλάζοντας την ελληνική μεταναστών. Για μας, είμαστε σε έναν υβριδικό πόλεμο κατ’ ουσίαν και αυτό δεν είναι μετανάστευση, είναι μια κυριολεκτική εισβολή στην Πατρίδα μας.

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι αν θα επιβιώσει το ελληνικό Έθνος με αυτό το τεράστιο εθνικό πρόβλημα. Θα επιβιώσει αλλάζοντας πληθυσμό; Δεν θα είναι όμως τότε, κ. Πρόεδρε, ελληνικό Έθνος. Το ζητούμενο είναι να επιβιώσει το ελληνικό Έθνος και εδώ ρωτάμε όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και τους προηγούμενους Δεξιά και Αριστερά δηλαδή, πως μπορεί να επιβιώσει το ελληνικό Έθνος όταν από το πρώτο παιδί και το πρώτο παιδί ακόμα θεωρείται τεκμήριο;

Εμείς κ. Πρόεδρε είμαστε σταθερά προσηλωμένοι και αυτή θα είναι αν θέλετε και η εισήγησή μας και παραθέτοντας και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σχετικά με το δημογραφικό, εκ των προτέρων είναι σίγουρο ότι θα μειοψηφήσουμε θα ακολουθήσει δηλαδή μια έκθεση δική μας την έκθεση της επιτροπής σας, διότι εμείς είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο Δίκαιον του Αίματος και όχι του εδάφους. Δηλαδή Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι! Όσο και να σας φαίνονται παράξενα αυτά τα ξέραμε, μάλλον τα γνωρίζανε και κάποιοι οι οποίοι πήγαιναν έκτη Γυμνασίου κάποιες άλλες εποχές, τώρα τα γνωρίζει ενδεχομένως και κάποιος μελετηρός φοιτητής πρωτοετής. Δεν σας λέω κάτι ξένο, μην ξενίζεστε, λοιπόν, το Δίκαιον του Αίματος υφίσταται, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό, Έλληνας θεωρείται ο έχων την καταγωγή από δύο Έλληνες το γένος γονείς, για να μην συνεχίσω και πω αυτά του Ηροδότου κτλ.

Κ. Πρόεδρε, αυτά σε ότι αφορά την εισήγησή μας. Θα ήθελα να πω ότι ο εισηγητής της ΝΔ, γιατί αναφέρθη στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να αναφερθώ και στον εισηγητή της ΝΔ, τηρώντας τις ίσες αποστάσεις που τηρεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έναντι και των δύο, εμείς πιστεύουμε, και των δύο προσηλωμένων υποτακτικών της ξενοκρατίας στην Ελλάδα. Είπε, λοιπόν, ότι μιλάμε για σύνολα με κοινές Αξίες και Αρχές. Σας λέω λοιπόν, ότι κακώς μιλάτε για σύνολα, πρέπει να προσθέσετε και το κοινή καταγωγή και τότε δεν θα μιλήσετε για σύνολο, θα μιλήσετε για ελληνικό Έθνος.

Επίσης, ακούστηκε το εξής παράδοξο, ότι η Γαλλία αντιμετώπισε το δημογραφικό πρόβλημα. Πως το αντιμετώπισε; Αντιμετώπισε το δημογραφικό βλέποντας τον Πρόεδρο Μακρόν στις γνωστές τελευταίες φωτογραφίες; Και κλείνω κ. Πρόεδρε, αυτό το οποίο δεν μας διευκρίνισε η ΝΔ και μάλιστα υποκριτικά ξέφυγε, για να μην πάρει θέση, μίλησε για τους ήδη ενταγμένους μετανάστες, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν και θα ενταχθούν, που ήρθαν μέχρι τώρα, και κράτησε κάποιες αποστάσεις για αυτούς που θα έρθουν, τους νεοεισερχόμενους και τους νεοαφιχθέντες. Αυτή δεν είναι πολιτική θέση κατ’ εμέ, αυτή είναι μια θέση επαμφοτερίζουσα, δεν είναι καθαρή, σε αυτό το θέμα η ΝΔ επιτρέψτε μου, όπως και σε πάρα πολλά άλλα θέματα, είναι ένας πολιτικός Ιανός. Σας ευχαριστώ πολύ.

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ευχαριστούμε κι εμείς, δύο σημεία μόνο, η Έκθεση δεν είναι απόρρητη βεβαίως, έχουμε ακροαστεί όλους τους φορείς σε αυτήν επιτροπή, έχουν κατατεθεί οι προτάσεις τους, εδώ είμαστε, το κάθε κόμμα, το κάθε μέλος της επιτροπής να αξιοποιήσει τις προτάσεις αυτές που έχουν κατατεθεί, δεν αποκλείουμε κανέναν να δει την Έκθεση, αλλά δεν μπορούμε να ξεκινάμε πάλι, στείλτες σε όλους, ακροαζόμαστε πάλι όλους, γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Δεύτερον, επειδή τα πρακτικά μένουν στην ιστορία, δεν νομίζω ότι σε αυτήν την επιτροπή καθύβρισε κανείς τον οποιονδήποτε όποιες απόψεις και να εκφράστηκαν. Το αν υπάρχει ορολογία η οποία μπορεί να καθυβρίζει άλλους ανθρώπους, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ας το κρίνουνε οι πολίτες που παρακολουθούν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ειδικά στις συνεδριάσεις στην Αίθουσα 223, αν ανατρέξετε στα πρακτικά κ. Πρόεδρε, μπορώ να ψάξω και να σας τα φέρω, ακούστηκαν δυστυχώς πολλές ύβρεις στην επιτροπή.

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ύβρεις δεν ακούσαμε, τέλος πάντων, αν υπάρχουν στα πρακτικά ας φανούνε, αλλά ύβρεις δεν ακούστηκαν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ο υβριστής λείπει σήμερα.

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Και ένα τελευταίο σημείο, προσωπική μου άποψη, υπάρχουν και τα επαναστατικά συντάγματα που λένε Έλληνας είναι όποιος έρθει εδώ και αγωνιστεί μαζί μας».