Χρ. Παππάς: «151 ψήφοι για αλλαγή ενός άρθρου του Συντάγματος- 153 ψήφοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας»! BINTEO

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 22:21

Στην καταληκτική συνεδρίαση με την ψηφοφορία επί των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ για την αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος τοποθετήθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς.

Υπογράμμισε την αρνητική θέση του Εθνικιστικού κινήματος στις αλληλοκαλυπτόμενες προτάσεις των συνεργαζομένων συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως, τονίζοντας ότι και αυτός ο ίδιος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες που παρακολουθούν τα πολιτικά τεκταινόμενα, θλίβεται για την κατάντια των συνυπευθύνων που με τις «ευπρεπείς» στημένες πολιτικές κοκορομαχίες ζητούν πλειοψηφία 151 ψήφων για την αλλαγή κάποιων άρθρων του Συντάγματος του 1975, με Ιστορία 44 μόλις χρόνων, όταν με την ίδια ζητουμένη πλειοψηφία ξεπουλούν το με τρισχιλιετή Ιστορία όνομα της Μακεδονίας μας.

Στις ενστάσεις δε του προεδρεύοντος Συριζαίου βουλευτή και πρώην υπουργού κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο για άλλη μια φορά κατά την πάγια τακτική του Προεδρείου να σχολιάσει τις τοποθετήσεις εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, εναντιώθηκε ο συναγωνιστής Παππάς αναγκάζοντας τον Συριζαίο να δικαιολογηθεί πως δεν σχολιάζει απόψεις αλλά τις διαδικασίες.

Ο κ. Παππάς κατέληξε πως τα λέγει όλα αυτά ακριβώς, επειδή σέβεται το Σύνταγμα έναντι όλων αυτών των αυτοαποκαλουμένων ως «συνταγματικό τόξο» δήθεν θεματοφυλάκων του, οι οποίοι τουλάχιστον από το 2010 και μετά το έχουν κυριολεκτικώς βιάσει και καταστρατηγήσει.