Χατζηνικολάου: Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές. Είναι όλες μαϊμού!

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014 - 13:31

Χατζηνικολάου: Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές. Είναι όλες μαϊμού!

Σε μια παραδοχή των κίβδηλων και παραπλανητικών δημοσκοπήσεων που προσπαθούν μάταια να αναστρέψουν το κλίμα υπέρ του καταρρέοντος καθεστώτος προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως ανακοίνωσε χθες μέσω twitter: "Η Realnews,ο Real FM,το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση".

Σήμερα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής δικαιολόγησε την απόφασή του, τονίζοντας αρχικά πως η πολιτική απόφαση για δημοσιοποίηση των μαϊμού δημοσκοπήσεων μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αντιδεοντολογική αναφορικά με τον ψυχολογική πίεση που ασκείται στο εκλογικό σώμα.

Παράλληλα, επισήμανε πως όλοι οι δημοσκόποι ομολογούν ότι απεικονίζουν ένα θολό τοπίο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν 1 στους 2 ερωτώμενους αρνείται να λάβει μέρος στις έρευνες, μη θέλοντας να απαντήσει για το ποιον θα ψηφίσει.

Είναι εύλογο μετά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής να μην φανερώνουν την προτίμησή τους ακόμα και στους ερευνητές των δημοσκοπήσεων. Στην κάλπη όμως η ψήφος είναι μυστική...

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέληξε πως οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο, με τόσο μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, είναι εντελώς αντιεπιστημονικές και αποσκοπούν στην παραπλάνηση του κοινού και μόνο.

Το βράδυ των εκλογών, μετά τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής και την πανωλεθρία της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, οι δημοκλόποι θα έχουν διαψευστεί πανηγυρικά και θα οδηγηθούν στην κατάρρευση μαζί με το σάπιο καθεστώς των φαύλων και των επιόρκων.