Βουλευτική έδρα: μέσο και όχι αυτοσκοπός

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 - 07:28

Βουλευτική έδρα: μέσο και όχι αυτοσκοπός

Στα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έχει επικρατήσει η φτηνή αντίληψη ότι όποιος εκλεγεί βουλευτής έχει πετύχει τον μεγάλο στόχο της ζωής του και πλέον κρατάει τον παπά από τα αχαμνά, όπως λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός. Αυτή βέβαια η βουλευτο-κεντρική λογική δεν έχει καμία θέση στο κίνημα της Χρυσής Αυγής. Εμείς δε πορευόμαστε έχοντας ως αυτοσκοπό τις βουλευτικές έδρες και την εξουσία, όπως κάνει πχ. ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διεκδικούμε την εξουσία για να τη χρησιμοποιήσουμε ως μέσο για να σώσουμε την πατρίδα μας, να την ελευθερώσουμε από τα χρηματοπιστωτικά δεσμά, να την οδηγήσουμε στην Εθνική παραγωγή και οικονομική ανεξαρτησία και να υπερασπιστούμε όπως αρμόζει τα Εθνικά μας συμφέροντα σε όλους τους τομείς.

Για μας η βουλευτική έδρα δεν είναι αυτοσκοπός του κάθε υποψήφιου Συναγωνιστή αλλά αποτελεί ένα μέσο, μια τεράστια ευκαιρία και ένα σημαντικό εργαλείο για να πολλαπλασιαστεί η κινηματική δράση της Χρυσής Αυγής και στο νομό που εκλέγεται ο καθένας αλλά και πανελλαδικά. Όποιος εγκλωβίζεται στην νοοτροπία του «είμαι υποψήφιος για να γίνω μόνο και μόνο βουλευτής» και «είμαι βουλευτής για να είμαι βουλευτής» πρέπει οπωσδήποτε να αναθεωρήσει. Εκλέγομαι βουλευτής σημαίνει ότι αποκτώ στα χέρια μου ισχυρότερα και περισσότερα μέσα για να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο για τη Χρυσή Αυγή, τον Ελληνικό Εθνικισμό και κατ' επέκταση την ίδια την Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πολλάκις ότι για εμάς η βουλευτική έδρα δεν έχει τη μέγιστη σημασία στον πολιτικό μας αγώνα. Οι έδρες της βουλής σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν άξονα περιστροφής της κινηματικής μας πρακτικής και της αγωνιστικής μας βούλησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω είναι οι αστραπιαίες διαγραφές των πρώην βουλευτών «μας» Μπούκουρα και Αλεξόπουλου όταν μας πούλησαν με τον πιο ρηχό και πρόστυχο τρόπο, τον καιρό που το κίνημα μας ζούσε τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ύπαρξής του, τις παραδικαστικές διώξεις του Σαμαρά.

Μέσο για την επίτευξη των αγαθών μας σκοπών είναι λοιπόν η κοινοβουλευτική μας δράση και παρουσία, η οποία έρχεται να συμπληρώσει και όχι να αντικαταστήσει τις υπόλοιπες μορφές ενέργειας της Χρυσής Αυγής. Ο Αγώνας μας είναι αγώνας περί Αρετής και όχι περί χρημάτων.

Αντεπίθεση