Βιβλιοπαρουσίαση “Αιρετικά κείμενα κατά της πολιτικής ορθότητας”: Κοσμοσυρροή στον πολυχώρο της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 22:12

Το αδιαχώρητο επικράτησε για ακόμη μία φορά στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον χώρο του Εθνικιστικού Βιβλιοπωλείου, προκειμένου να αναδείξει σκοπίμως αποσιωπημένα κείμενα του μεγάλου Έλληνα στοχαστή, Κωστή Παλαμά, τα οποία αποτελούν κυριολεκτικό χαστούκι στην λεγόμενη «πολιτική ορθότητα».

Τα συγκεκριμένα κείμενα, που σκοπίμως αποκρύπτουν οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι τύραννοι της Πατρίδος μας, περιλαμβάνονται στην νέα έκδοση της «Νέας Σπάρτης» με τίτλο “Αιρετικά κείμενα κατά της πολιτικής ορθότητας”, που αποτέλεσε και το επίκεντρο της σημερινής βιβλιοπαρουσιάσεως.

Τον κύκλο των ομιλιών της βιβλιοπαρουσίασης άνοιξε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Λεμοντζής, απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα των μαθημάτων της Ελληνικής Ιστορίας που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για να πει την αλήθεια που προσπαθεί να κρύψει το εγχώριο κατεστημένο που ταλανίζει την Πατρίδα μας.

Ο Κωστής Παλαμάς, εν προκειμένω, όπως αναδεικνύεται μέσω των κειμένων που παρατίθενται στο υπό παρουσίαση βιβλίο λογοκρίνεται και φιμώνεται από τους μαρξιστές ινστρούχτορες που φροντίζουν για την μη μόρφωση των παιδιών μας για πολύ καλό λόγο, διότι ο μεγάλος Έλληνας Ποιητής ήτο εθνικών ιδεών που σήμερα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά από τους κήρυκες της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας». Μάλιστα, όχι απλώς εθνικών ιδεών, υπό την έννοια ενός στείρου «εθνοπατριωτισμού», αλλά στα πλαίσια ενός ζώντος Εθνικισμού.

Μάλιστα, αυτόν τον ογκόλιθο της πραγματικής Ελληνικής Διανόησης (καμία σχέση με την αριστερή θολοκουλτούρα) επεχείρησαν να τον οικειοποιηθούν οι μαρξιστές, οι διεθνιστές και οι φιλελεύθεροι. Όταν δεν κατάφεραν να το επιτύχουν, ευρισκόμενοι εμπρός σε έναν τοίχο παλαμικών εθνικών ιδεών που δεν μπορούσαν να υπερκεράσουν, επέλεξαν απλώς να τον αφαιρέσουν από τα σχολικά εγχειρίδια. Το θράσος τους μάλιστα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν σκεφτεί κανείς ότι ο Κωστής Παλαμάς στο ποίημά του «Οι Λύκοι» τους κατήγγειλε ευθέως με τον στίχο «Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι! Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί, καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι, για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί» και όχι μόνο.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Βασίλης Παπαθανασίου υποστράτηγος ε.α. ο οποίος τόνισε την πολυμέρια του έργου του Παλαμά, αλλά και την σαφήνεια αυτού του έργου και της πολιτικής θέσεως του Ποιητή, ο οποίος κατήγγειλε ευθέως την αντεθνική δράση των μπολσεβίκων και των διεθνιστών, λαμβάνοντας ξεκάθαρα θέση στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνος, όντας ταυτοχρόνως και αντικομμουνιστής και αντικαπιταλιστής, θιασώτης της Μεγάλης Ιδέας.

Ο Συναγωνιστής την συνέχεια παρουσίασε σωρεία κειμένων του Κωστή Παλαμά, για τους μπολσεβίκους, για τις Εθνικιστικές σχολές σκέψεως ανά την Ευρώπη την περίοδο του Μεσοπολέμου, για την φυλετική θεωρία και πολλά άλλα.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά του μιλώντας για την κυριαρχία της αριστεράς στην πολιτική ζωή του τόπου και στην λεηλασία των πνευματικών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ο Κωστής Παλαμάς, που στην πραγματικότητα ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία (οι μη φαιδροί) εθνικών ιδεών.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανέφερε την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την αρθρογραφία του Παλαμά, η οποία αναδεικνύει ξεκάθαρα πως αν αποκαλύπτονταν τα όσα έχει γράψει, οι αριστεροί όχι μόνο δεν θα προσπαθούσαν να τον προσεταιριστούν, αλλά θα τον λέγανε και «φασίστα».

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σε αυτό το σημείο, αφότου τόνισε την μόνιμη επωδό της Νέας Δημοκρατίας ότι «σέβεται του αγώνες της αριστεράς», θυμήθηκε τις άναρθρες κραυγές των συριζαίων όταν ο ίδιος ανέφερε τους στίχους του Παλαμά ενάντια στους μπολσεβίκους.

Στίχους τους οποίους προσπάθησαν να αποτρέψουν οι μπολσεβίκοι εκείνης της εποχής, μόνο και μόνο για να λάβουν τις πρέπουσες απαντήσεις από τον ίδιο τον Παλαμά. Απαντήσεις που δεν εμπόδισαν τον Ζαχαριάδη να προσπαθήσει να βγάλει τον Παλαμά… αριστερό, με βιβλίο που εκδόθηκε μετά τον θάνατό του, ώστε να μην μπορεί και πάλι να τους ξεφτιλίσει.

Τόσο αυτό το βιβλίο, όσο και γενικότερα ο θεσμός των Μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας, που θεσπίζει η Χρυσή Αυγή συνιστά ιδεολογική αντίσταση σε όλα τα επίπεδα κατά του καθεστώτος και των μύθων που αυτό χτίζει για την αυτοσυντήρησή του. Καθόλου τυχαίος ο σχεδόν ολοκληρωτικός αποκλεισμός του Κωστή Παλαμά από τα σχολικά εγχειρίδια. Ένας αποκλεισμός που έγινε εφικτός με σαφέστατη ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, που «σέβεται τους αγώνες της αριστεράς».

Αυτή η ιδεολογική αντίσταση που προκαλεί τριγμούς στα θεμέλια του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας είναι και ο λόγος που έχει εξαπολυθεί μία χρόνια πολεμική από όλο το σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής. Μια πολεμική που περιλαμβάνει διώξεις, δολοφονίες, αποκλεισμούς, που όμως δεν μπορεί να λυγίσει την Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως γινόμαστε πιο δυνατή από τις επιθέσεις τους, σαν το ατσάλι που όσο το χτυπάς τόσο πιο σκληρό γίνεται.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του παλικαριού, του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε στην Βόρειο Ήπειρο για την Τιμή της Σημαίας. Ίδια η ιστορία του Θανάτου του Παύλου Μελά για την Μακεδονία μας, την οποία τίμησε με την ποίησή του ο Κωστής Παλαμάς. Σήμερα σιωπή, παρά μόνο από όσους Έλληνες παρευρέθηκαν στην κηδεία του, κόντρα στην αλβανική τρομοκρατία.

Όμως, όπως λέει και στην «Φλογέρα του Βασιλιά» ο Κωστής Παλαμάς:

«Γιατί θα ρθεί κάποιος καιρός, και κάποια αυγή θα φέξη,
και θα φυσήξει μια πνοή μεγαλοδύναμη· άκου!
Από ποιο στόμα ή από ποιο χάος θα χυθεί; Δεν ξέρω.
Μπορεί από την ανατολή, μπορεί κι από τη Δύση, 
ποιος ξέρει μην απ' το βορία, μην απ' τα Μεσημέρια·
τάχα θα βγει απ' τα τάρταρα, για θα ριχτή από τ' άστρα;
Δεν ξέρω· ξέρω πως θα ρθεί,και με το πέρασμά της, 
μέγα και θείο και μυστικό κι αξήγητο, θα σκύψουν
οι κορφές όλες, οι φωτιές θα ξαναδώσουν όλες.»

Έτσι θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού να κατασκορπίσει τα ψεύδη!

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.