Βαρύγδουπα λόγια, χωρίς αντίκρισμα

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012 - 12:33

Βαρύγδουπα λόγια, χωρίς αντίκρισμα

Με αφορμή τα όσα εξήγγειλε με το πρόγραμμα “Ξένιος Ζευς” ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των γηγενών αυτής της χώρας, είναι επικρατέστερα των παράνομων μεταναστών. Ο Ελληνικός λαός βαρέθηκε πια τα μεγάλα λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις αυτές που επί 38 χρόνια του γέμισαν τα αυτιά οι αναποτελεσματικές κυβερνήσεις της χώρας. Ένα από αυτά τα ύψιστα έννομα αγαθά –κατοχυρωμένα και πομπωδώς στο Σύνταγμά μας μέσα από σειρά Διατάξεων (Άρθρ. 5 παρ. 2, 9,25 του ισχύοντος Συντάγματος)- είναι το Δικαίωμα του Πολίτη και αντίστοιχα υποχρέωση του Κράτους για ασφάλεια στη χώρα που ζει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το πρόβλημα της ανασφάλειας στην χώρα διαγνώσθηκε με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο αφού οι ανθρωποκτονίες κατά  Ελλήνων, ληστείες, κλοπές είναι σε ημερήσια διάταξη και συνεχίζονται με αύξουσα γεωμετρική πρόοδο. Οι ολέθριες αυτές συνέπειες δεν ήλθαν από μόνες τους και εξ ουρανού. Είναι αποτέλεσμα της πλήρους αδράνειας, απραξίας αλλά και αντιφατικότητας σε κινήσεις ενός κράτους που δεν σεβάστηκε τους πολίτες του. Η πολιτεία άφησε ανεξέλεγκτα τα σύνορά της, άφησε επί σειράν ετών να μπαίνει δίχως έλεγχο “κάθε καρυδιάς καρύδι” στην Ελληνική επικράτεια, άφησε αλλοδαπούς αμφιβόλου ηθικής, σκοτεινής προέλευσης διαφορετικών πολιτικοθρησκευτικών αντιλήψεων από τις Δικές μας και ακόμη πιο ανεξερεύνητων κινήτρων να κατακλύζουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα το “κλινόν άστυ”.

Και το κουτί της Πανδώρας άνοιξε. Και τα άνθη του κακού βγήκαν και θερίζουν … Και η ελληνική κοινωνία ταλαιπωρείται- υποφέρει- ζει στην ανασφάλεια… Για όλα αυτά ο υπουργός προστασίας του Πολίτη προσέφερε ως πανάκεια το πρόγραμμα “Ξένιος Ζευς”! Άρχισε τους ελέγχους στην Αθήνα- συλλαμβάνοντας κάποιους λίγους σε αναλογία λαθρομετανάστες από τα 2 εκατομμύρια και πλέον που ζουν εκεί…Μπορεί όμως να πληροφορήσει τον Ελληνικό λαό, πόσοι από αυτούς έστω απελάθηκαν; Απάντηση περιμένουμε ακόμη…

Αντ’ αυτού έφτιαξε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών ακόμη και στην Θράκη, με πρώτα και καλύτερα στις σχολές Αστυνομίας Ξάνθης και Κομοτηνής.. Και τι κάνει για να πείσει τους Έλληνες ότι καθαρίζει την Αθήνα; Ανακυκλώνει τους λαθρομετανάστες, στέλνοντάς τους αρχικά σε άλλα μέρη της χώρας για να καταλήξουν και πάλι κάποια στιγμή- όταν τα φώτα της ράμπας θα σβήσουν- πίσω στα μεγάλα Αστικά κέντρα. Α , έκανε και κάτι ακόμα. Έφερε εν μία νυκτί 2.000 περίπου ταλαίπωρους αστυνομικούς από τα μεγάλα Αστικά κέντρα για να επιτηρούν τον Έβρο. Δίχως υποδομή, δίχως να νοιαστεί πραγματικά για τις συνθήκες διαβίωσής τους... Πιστεύει αλήθεια η Ελληνική πολιτεία δια του εκτός πραγματικότητας υπουργού της ότι το πρόγραμμα “ Ξένιος Ζευς” θα περπατήσει σε συνθήκες χειμώνα;!

Γιατί δεν έρχεται ο ίδιος μετά τον Δεκέμβριο, τον Γενάρη και τον Φλεβάρη να δει πως θα φυλάγονται τα σύνορά μας με τις ανεπαρκείς, αυτές δυνάμεις; Αλλά δυστυχώς θα καταλήξει κι’ αυτό στο “πέντε μέρες μέγα θαύμα” όπως λέει κι ο λαός μας. Αν ήθελε να ασκήσει ο  υπουργός και οι περί αυτόν κινούμενοι μανδαρίνοι των υπουργείων πραγματική και ξεκάθαρη κυρίαρχη πολιτική δεν είχε παρά να ενσκύψει και να συμβουλευθεί τους “παροικούντες στην Ιερουσαλήμ”. Δηλαδή την Συνοριοφυλακή Έβρου, τους Επιτελείς της εδώ Αστυνομίας και όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά αυτόν το τόπο! Για να του πουν ξεκάθαρα πως το πρόβλημα δεν λύνεται με ημίμετρα και με ωραία λόγια!

Θέλει “αρετή και τόλμη η Ελευθερία” μας υπενθυμίζει ο ποιητής Κάλβος. Όμως γι΄ αυτό απαιτούνται κάποια αυτονόητα πράγματα που μόλις τα ακούσουν τα ώτα των ψευτοδημοκρατών κάθε λογής προέλευσης θα στεναχωρηθούν και θα δυσφορήσουν. Θέλει φύλαξη κατά μήκος των συνόρων από ισχυρά τμήματα του Ελληνικού στρατού. Από τότε που καταρτίσθηκαν κάτι ψευτοσυνθήκες των ψευτοπολιτικάντηδων αφαιρώντας τη δυνατότητα φύλαξης των συνόρων από τον στρατό το πρόβλημα διογκώθηκε, ο Έλληνας ζει ανασφαλής μέσα στον τόπο του και ο υπουργός κάνει ασκήσεις επί χάρτου με πρόγραμμα τύπου “Ξένιος Ζευς”. Θέλει ακόμη –κι ας δυσανασχετήσουν οι ψευτοκουλτουριάρηδες και γιαλαντζί Δημοκράτες- ναρκοθέτηση όλων των συνόρων μας με σαφή ένδειξη του κινδύνου σε όποιους επιχειρήσουν να περάσουν… Γιατί πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που κόπτονται για ανθρώπινα Δικαιώματα, ότι τα ανθρώπινα Δικαιώματα των γηγενών αυτής της χώρας, δηλαδή των Ελλήνων, είναι επικρατέστερα από τις ορδές και τα στίφη αλλοθρήσκων που μας κατέκλυσαν.

Αλήθεια, όλα αυτά δεν τα βλέπει η FRONTEX; Ο ρόλος της είναι να καταγράφει μόνον τον αριθμό των εισερχομένων κάθε φορά λαθρομεταναστών;! Δεν ξέρει και δεν ξέρουν στις ευρωπαϊκές χώρες του πολιτισμένου Βορρά(!) ότι τα σύνορά μας είναι και σύνορά τους; Ή μήπως αλληθωρίζουν γνωρίζοντας πως μετά την κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, που υπέγραψαν οι νάνοι πολιτικοί μας εκείνης της περιόδου με επίφαση Δημοκρατίας, ούτως ή άλλως οι Ευρωπαίοι (!!) δεν θα έχουν το πρόβλημα αλλά μόνον η χώρα μας αφού έχει ήδη καταντήσει αποθήκη λαθρομεταναστών;

Για τον Αναγνώστη που δεν γνωρίζει, η Ελλάδα υπέγραψε την πιο πάνω συνθήκη, υποχρεούμενη να δέχεται πίσω λαθρομετανάστες που έφυγαν από εδώ και πήγαν στην Βόρεια Ευρώπη γιατί εμφανίζεται ως χώρα προέλευσης των, αφού η Τουρκία δεν τους δέχεται επειδή τάχα δεν γνωρίζει την χώρα προέλευσης των κι έτσι τους λουζόμαστε εμείς! Αυτά και άλλα πολλά θα έπρεπε να έχει το θάρρος και την παλικαριά να πράξει η Ελληνική πολιτεία και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός της, αν δεν θέλει να τον αποκαλούν υπουργό Προ-πό! Τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” τα έχει καταλάβει ο Ελληνικός λαός. Δεν μπορούν να τον ξεγελάσουν πια. Οποιοδήποτε χρώμα κι αν βάλουν στην κονκάρδα τους! Μήπως ο κος υπουργός προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να πάρει κανένα σεμινάριο από όλους εμάς που ζούμε εδώ πάνω και έχουμε δει πόσο σκοτεινή είναι η λαθρομετανάστευση, πόσο επικίνδυνοι είναι οι περισσότεροι από αυτούς που μπήκαν ως “κακόμοιροι μετανάστες” στην χώρα,

Πόσοι δίνουν ψεύτικα ονόματα και ψεύτικες ταυτότητες, πόσοι από αυτούς είναι εγκληματίες- δολιοφθορείς (βλέπε φωτιές 2007 και όχι μόνον!)-φανατισμένοι αλλόθρησκοι- πεινασμένοι κουβαλώντας λογής -λογής αρρώστιες … Κι ας μη ξεχνά ο υπουργός το τελευταίο επεισόδιο που έγινε στον Έβρο, όπως τουλάχιστον το άκουσα. Όταν οι Έλληνες Αστυνομικοί και συνοριοφύλακες προσπάθησαν να σταματήσουν βάρκες Συρίων λαθρομεταναστών , οι Τούρκοι Στρατιωτικοί από την άλλη πλευρά άναψαν προβολείς και ήταν με το δάκτυλο στην σκανδάλη. Πειθαναγκάζοντάς μας να δεχτούμε και πάλι “κακόμοιρους μετανάστες”. Γιατί οι Αστυνομικοί προφανώς δεν είχαν τον κατάλληλο οπλισμό!

“Αιδώς αργείοι”. Σας έχουμε καταλάβει. Δεν πάει άλλο! Έχουμε χρέος να αφήσουμε μια ασφαλή πατρίδα για τα παιδιά μας, έστω και αν εσείς δεν το θέλετε!

Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος

Διδάκτωρ Νομικής - Δικηγόρος